2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya hamile kaldım kalalı geçmek bilmeyen bir öksürük ve balgam.

Napim Kızlar altın önerilere ihtiyacım var doğal olsun bitki çayı hariç ?
Bendede oksuruk resmen uyutmuyo nerdeyse 2 aydir birde aksam baslayan uyku hali halsizlik cabasi ben oksuruk icin birsey yapmadim hic

Bendede oksuruk resmen uyutmuyo nerdeyse 2 aydir birde aksam baslayan uyku hali halsizlik cabasi ben oksuruk icin birsey yapmadim hic

Bendede var balgam da atamıyorum tuhaf burun tıkanıklığı var. Gece uyuyamıyorum

Öğle uykusunu çok severim öksürmekten uyuyamiyorum ev mi tozlandı dedim ki devamli temizlerim dip bucak sildim yine var bu öksürük.

Bu kış gribi çok kalıcı Ben boyle bir sey görmedim ömrümde üç güne atlatirdim normalde.

Evinde olmazsa yemezsin dostum benim yok yemiyorum o yüzden. Markete girdiğinde abur cubur reyonunu yok say düz geç Ben öyle yapıyorum ve süper gidiyor hayat
İşte en can alıcı noktam o reyon eşimde sürekli alıyo alma dedikce sanamı aldım bebegime aldım diyo yediriyo benim de canıma minnet zaten

Arkadaşlar 6 haftalık oldu bebeğim dr normal dedi kalp atışı duyuldu kaç diye sordum 70 dedi. Çok yavaş değil mi normalde 100 lerde olmalıymış

Herşey iyi gidiyor çok şükür. Herkes ısrarla bebeğimin erkek olacağını ısrar ediyor bende kız diyorum çünkü gönlümden geçen kız :) ah ismi bile hazır kız olursa
Bizimde erkek olursa eşim diyr isim buldm bakalm benmkyle sennki tam tersi olmş banada kozın olck diyrlar bakalm:) bak sende kız istysn hissedyrsn bende erkek bakalm tahmnler ckck mı şu cinsyt zamanı gelse sen test yaptn mı hormn testleri

Yok canım. Ben hiç test falan yapmadım. Burda öyle hormonlara falan bakılıyor mu bilmiyorum. Salı günü randevum var belki o zaman isterler. Seninki kız benim ki erkek olursa değiştirelim mi ay söylerken bile içim ciz etti kız annelik şimdiden başladı

Koz daha demn arkadşmzn cocgu bizdeydi bir saatliğine sanki bizim cocgmz gibi oynadm umutcanla güzel duygu anne duygusu yaşadm anam yok ben brakamm cocgmu dibimden teyzesi değişteremm cogmu ben sen başkasyla değiştr

Bana da istisnasiz herkes kiz dedi, ben de sanki kiz isterim gibi ama nedense erkek olacakmis gibi geliyor.
Su an en buyuk dusuncem saglikli olup olmayacagi ama. Dune kadar cok da kalici bir gebelik gibi dusunmemistim, sonucta ilk haftalarda herkes neler yasiyor diye. Doktor hic olumsuz bir sey soylemeyince zaten korkularim varken yenisi eklendi. Bakamam gibi geliyor bir bebege hele ki saglik sorunu olursa kahrolurum herhalde. Ne kadar guclu zannediyordum kendimi ama e kadar zayifmisim meger.

Koz daha demn arkadşmzn cocgu bizdeydi bir saatliğine sanki bizim cocgmz gibi oynadm umutcanla güzel duygu anne duygusu yaşadm anam yok ben brakamm cocgmu dibimden teyzesi değişteremm cogmu ben sen başkasyla değiştr
Hahahahahah ay yerim seni kız . Sen isteyerek mi hamile kaldın ?

Canm cok yanlş düşünysn kızıyorum emin ol rabbim onun gücünüde verir sen şimdiden pes ediyorsun resmen öle düşünme rabbime dua et cocgn için kötüyü düşünme bakamam diyedeyanlş düşüncelere kaplma canm emn ol rabbm sana sabrıda o kuvveti verir

Aynen hiç planda yoktu ama kaza olduğu gece ben anladım hamile kalacağımı eşim çok istiyordu hep söylüyordu okulum yüzünden hayır diyordum
Haha alemsn kız aman boşver ertelyrsn hep birşeyle riçin snra noluyor geç kalyrsn geç oluyor iyi olmş boşver maşallah hemen tutmş kız sennkide eşin çok istemiş tutmş baksana hemen kazada

Dr gittim kızlar, devlet hastanesi. Bebek gözükmüyor hcg bakalım dedi. Sat bu arada 21 mart. Hcg 1000 çıktı. 2. GebeliğimG kızımdaki tahlillerime baktım. O zamanda aynı seviye civarıymış hcg değerim. 12 gün sonraya randevu aldım. Bakalım kızlar.

Haha alemsn kız aman boşver ertelyrsn hep birşeyle riçin snra noluyor geç kalyrsn geç oluyor iyi olmş boşver maşallah hemen tutmş kız sennkide eşin çok istemiş tutmş baksana hemen kazada
Hahahhaha evet canim bizde şaşırdık yalan Yok tek seferde nasıl oldu diye ama kısmeti varmış :) allah tamamını erdirir inşallah

Hahahhaha evet canim bizde şaşırdık yalan Yok tek seferde nasıl oldu diye ama kısmeti varmış :) allah tamamını erdirir inşallah
Aynen canm kısmet işte bazıları beklyr bazılrnda senn gibi hemen oldu sağlıklı olsunlarda başka birşey istemyrm şu cinsiyetlerni öğrenelm karnmz hayrlısıyla ckar inş o zaman daha güzel olur buralar:)

Genelde ilk çocuk mu kızlar? Benim bir kızım var. Araları inş 3 yaş 1 ay olacak nasip olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…