- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.241
Bendede oksuruk resmen uyutmuyo nerdeyse 2 aydir birde aksam baslayan uyku hali halsizlik cabasi ben oksuruk icin birsey yapmadim hicYa hamile kaldım kalalı geçmek bilmeyen bir öksürük ve balgam.
Napim Kızlar altın önerilere ihtiyacım var doğal olsun bitki çayı hariç ?
Bendede var balgam da atamıyorum tuhaf burun tıkanıklığı var. Gece uyuyamıyorumYa hamile kaldım kalalı geçmek bilmeyen bir öksürük ve balgam.
Napim Kızlar altın önerilere ihtiyacım var doğal olsun bitki çayı hariç ?
Bendede oksuruk resmen uyutmuyo nerdeyse 2 aydir birde aksam baslayan uyku hali halsizlik cabasi ben oksuruk icin birsey yapmadim hic
Bendede var balgam da atamıyorum tuhaf burun tıkanıklığı var. Gece uyuyamıyorum
İşte en can alıcı noktam o reyonEvinde olmazsa yemezsin dostum benim yok yemiyorum o yüzden. Markete girdiğinde abur cubur reyonunu yok say düz geç Ben öyle yapıyorum ve süper gidiyor hayat
Bizimde erkek olursa eşim diyr isim buldm bakalm benmkyle sennki tam tersi olmş banada kozın olck diyrlar bakalm:) bak sende kız istysn hissedyrsn bende erkek bakalm tahmnler ckck mı şu cinsyt zamanı gelse sen test yaptn mı hormn testleriHerşey iyi gidiyor çok şükür. Herkes ısrarla bebeğimin erkek olacağını ısrar ediyorbende kız diyorum çünkü gönlümden geçen kız :) ah ismi bile hazır kız olursa
Yok canım. Ben hiç test falan yapmadım. Burda öyle hormonlara falan bakılıyor mu bilmiyorum. Salı günü randevum var belki o zaman isterler. Seninki kız benim ki erkek olursa değiştirelim miBizimde erkek olursa eşim diyr isim buldm bakalm benmkyle sennki tam tersi olmş banada kozın olck diyrlar bakalm:) bak sende kız istysn hissedyrsn bende erkek bakalm tahmnler ckck mı şu cinsyt zamanı gelse sen test yaptn mı hormn testleri
Koz daha demn arkadşmzn cocgu bizdeydi bir saatliğine sanki bizim cocgmz gibi oynadm umutcanla güzel duygu anne duygusu yaşadm anam yok ben brakamm cocgmu dibimden teyzesi değişteremm cogmu ben sen başkasyla değiştrYok canım. Ben hiç test falan yapmadım. Burda öyle hormonlara falan bakılıyor mu bilmiyorum. Salı günü randevum var belki o zaman isterler. Seninki kız benim ki erkek olursa değiştirelim miay söylerken bile içim ciz etti kız annelik şimdiden başladı
HahahahahahKoz daha demn arkadşmzn cocgu bizdeydi bir saatliğine sanki bizim cocgmz gibi oynadm umutcanla güzel duygu anne duygusu yaşadm anam yok ben brakamm cocgmu dibimden teyzesi değişteremm cogmu ben sen başkasyla değiştr
Canm cok yanlş düşünysn kızıyorum emin ol rabbim onun gücünüde verir sen şimdiden pes ediyorsun resmen öle düşünme rabbime dua et cocgn için kötüyü düşünme bakamam diyedeyanlş düşüncelere kaplma canm emn ol rabbm sana sabrıda o kuvveti verirBana da istisnasiz herkes kiz dedi, ben de sanki kiz isterim gibi ama nedense erkek olacakmis gibi geliyor.
Su an en buyuk dusuncem saglikli olup olmayacagi ama. Dune kadar cok da kalici bir gebelik gibi dusunmemistim, sonucta ilk haftalarda herkes neler yasiyor diye. Doktor hic olumsuz bir sey soylemeyince zaten korkularim varken yenisi eklendi. Bakamam gibi geliyor bir bebege hele ki saglik sorunu olursa kahrolurum herhalde. Ne kadar guclu zannediyordum kendimi ama e kadar zayifmisim meger.
Aynrn canım eşim çok istyrdu bende tabiki ikincide tuttu sen istemedn galiba kız süpriz mi olduHahahahahahay yerim seni kız . Sen isteyerek mi hamile kaldın ?
Aynen hiç planda yoktu ama kaza olduğu gece ben anladım hamile kalacağımıAynrn canım eşim çok istyrdu bende tabiki ikincide tuttu sen istemedn galiba kız süpriz mi oldu
Haha alemsn kızAynen hiç planda yoktu ama kaza olduğu gece ben anladım hamile kalacağımıeşim çok istiyordu hep söylüyordu okulum yüzünden hayır diyordum
O zamana görünür Canım merak etme.Dr gittim kızlar, devlet hastanesi. Bebek gözükmüyor hcg bakalım dedi. Sat bu arada 21 mart. Hcg 1000 çıktı. 2. GebeliğimG kızımdaki tahlillerime baktım. O zamanda aynı seviye civarıymış hcg değerim. 12 gün sonraya randevu aldım. Bakalım kızlar.
Hahahhaha evet canim bizde şaşırdık yalan Yok tek seferde nasıl oldu diye ama kısmeti varmış :) allah tamamını erdirir inşallahHaha alemsn kızaman boşver ertelyrsn hep birşeyle riçin snra noluyor geç kalyrsn geç oluyor iyi olmş boşver maşallah hemen tutmş kız sennkide eşin çok istemiş tutmş baksana hemen kazada
Aynen canm kısmet işte bazıları beklyr bazılrnda senn gibi hemen olduHahahhaha evet canim bizde şaşırdık yalan Yok tek seferde nasıl oldu diye ama kısmeti varmış :) allah tamamını erdirir inşallah
Bende öyle düşünüyorum canım. Geçen seferden tecrübeliyim ama dayanamadım gittim yine.O zamana görünür Canım merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?