2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm bebiş bizden beslenmiyor demişsin ama bizim son muayene de doktor senden beslenmeye başlamış bebiş dedi doktor artık proteinle beslenme bol bol dedi.sut yoğurt kuru bakliyat balık et.

kötü bişey dememiş görümcen bence, sen ben oda yapıcam deseydin o da ne gerek var daha küçük büyüyünce yaparsın dese de kötü bir yorum değildi, ama tabi aranızdaki ilişkiyi, konuşma şeklini bilemem takılcak bir şey gelmedi bana burdan

Aynen temız hava cok ıyı gelıyor da cıkcak takat yok serum vurulup gelıyorum Allah daha kotu etmesın ... bana da dramamine gunde 2kez
Seni çok iyi anlıyorum cnm ama napalım dediğin gibi Allah bu durumumuzdan kötü etmesin sonuçta geçici bi durum sonunda bebişlerimiz gelecek inş Rabbim dayanma gücünüde verio. Bu dönemde kalp çarpıntısı halsizlik hat safhada ama inan sonrası çok keyifli

Aynen canım doktorum 3 litre kuralı koydu. 1,5 litrelik sürahim var hemen yanıbaşımda iki sürahi bitiriyorum. Hele yaz günleri bol su gerekli.

Ay hiç canını sıkma canım ben oğlumda da öyle yaptım bunda da öyle düşünüyorum. En güzeli senin yaptığın aldırma söylenenlere. Ben böyle abartılara katılmıyorum. Zaten yanımda yatırmayı düşünüyorum. Biz beşik odayla mı büyüdük sanki. Elalem için yaşayamam doğrusu.

Bence gayet kotu. Oda yapmiyorum diye neden yazik olsun ki cocuga. Odayla mi baglantili nasil yetistirilecegi?

Yani bir sure yanimda kalir benim de, duruma gore bakarim ama bebek odasi olabilecek odada zaten gomme bir dolap var. Bebek diye illa onu atip neden cicili bicili bir sey veya takim alayim ki? Islevi ayni sonucta.

Yani bir sure yanimda kalir benim de, duruma gore bakarim ama bebek odasi olabilecek odada zaten gomme bir dolap var. Bebek diye illa onu atip neden cicili bicili bir sey veya takim alayim ki? Islevi ayni sonucta.
Katılıyorum tatlım bunlar ufak ayrıntı en güzeli onları sevgiyle yetiştirebilmek.

ayni durumdayiz cnm ben malesef gece yatmadan once biseyler atistiriyorum meyve yiyorum midemi bastirmaya calisiyorum oyle uyumaya calisiyorum yatar yatmaz uyuyamiyorum 1 saat debeleniyorum
gunduzleri uyuyorum

Cahillik etmiş hiç kulak asıp aldırış etme derim. Bana da bebeğin yediği helal giydiği haram gibi geliyor. Etrafımda bebeği olan tanıdıklarımın ikinci el eşyalarını giyisilerini de kullanmayı düşünüyorum ayrıca. Çok minik oldukları için Zaten her şey tertemiz yepyeni oluyor. Ayrıca para kolay kazanılmıyor

Bence gayet kotu. Oda yapmiyorum diye neden yazik olsun ki cocuga. Odayla mi baglantili nasil yetistirilecegi?
yaa tabi orası öyle, her şey yeni olacak diye bi durum da yok, yazık çocuğa yı ben kötü almadım ama deyiş şeklini tavrını da bilmiyorum onu da söyledim, kaldı ki tamamen senin tercihin, o da fikrini belirtmekte özgür 'yazık' talihsiz olmuşş:)
hem görümce hem gelin olarak olarak konuşuyorum bu arada..
hayırlısı bi gelsinler de ondan sonra bakarız belki senin de düşüncelerin değişececektir önümüzde uzun bir süreç var.

Aynen canım doktorum 3 litre kuralı koydu. 1,5 litrelik sürahim var hemen yanıbaşımda iki sürahi bitiriyorum. Hele yaz günleri bol su gerekli.
Bana da beslenme uzmanı 3 lt iç dedi ama işyerinde üç gerçekten zor oluyor sürekli tuvalete gidiyorum. Son görüşmemizde o zaman 2,5 u zorla Çünkü plasenta gelişimi için elzem dedi. Kadın Doğumcuma kalsa bu değerler ütopikmiş 2 yetermiş :))

kizlar beni delirtcek bu doktorlar vallahi...
aile hekimine gittim kan verdim yarin sonuclari alcam
her neyse.
kadin dogumcu bana 7 haftalik diyo aile hekimi seninki 8 haftaliktir diyo
hadi onu gectim
asil kafami karistiran,
kadin dogumcu haftada 3 kere b12 vurdur diyo
aile hekimi benim esim de hamile b12 vurdurma omega 3 al diyo
ama diyorum hamile olmadan once benim b12 m dusuktu 86 lardaydi diyorum olsun vurdurma dedi
ama ben yine de kadin dogumcuyu dinleyip vurdurdum bugun
siz b12 vurduruyomusunuz ???

Canım boş ver. Ben de sadece oyun parkuru düşünüyorum. Kiracıyız zaten, ve muhtemelen ayrı odada uyutmayacağım. Herkesin fikri kendine. Çocuk odası yapsam da en az 2 yaşında tek başına uyuyacak. Kimisi 2 aylıken de koyuyor ayrı odaya ama ben şahsen düşünmüyorum daha minicik anne karnından çıkacak sonra tek başına bir odaya konulacak. Zaten büyüdükçe bizlerden uzaklaşacaklar. Ama o ilk 1 yıl falan anne kokusu güven duygusu tam olsun istiyorum.
Tabi bu bana göre.

Ben gebe kalmadan önce üç kutu aldım. İlk kutuyu her gün ikinci kutuyu her hafta yedim tam üçüncü kutuya başladım ki gebe olduğumu öğrendim cuma da tekrar değerlerime bakıldı b12 470 lerde filan şu an ara verelim yeterli dedik. Ancak ben regenesis diye bir supplement kullanıyorum onun içinde de B12 var

Aynen canım oğlumda o kadar çok aldım ki bazıları giyilmeden kaldı. Verdik en azından ihtiyaç sahiplerine. Bebek konusunda ben de aynı düşünüyorum o kadar hızlı büyüyorlar ki. Bi kaç alırım diğer kısmı Temiz ikinci el bile alabilirim. Şu an onca para israf gibi geliyor.

bulantidan benim ictigim su anca bi su bardagini gecmiyo valla ya bi sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…