2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım. Bende yoktu hiç kusma ama bu sabah kustum sadece suydu. Şimdi kanlı tükürük geliyor. Sende olmuş muydu böyle hiç.

Canım bende oglumda ölüp ölüp diriliyodum resmen, hastanede yatmistim yemedigim serum kalmamıştı çünkü 3.5 ay ağzıma lokma girmedi desem yeridir zaten girende hemen çıkıyodu. şimdi bundada bulantilarim erken başladı ama ben 3-5 gün sonra doktoruma kötü olduğumu ilaç kullanmamda sıkıntı olurmu dedim o da ilk defa duyduğum bi ilaç verdi zofer die, sabahları 1 tane alabilirsin dedi ama ben yarım kullanıyorum enazindan gündüzleri bişeyler yiyebiliyorum ama geceleri sabaha kadar kâbus gibi ama ben daha fazlasını çektiğim için buna çok şükür diyrm.bide tek kalmamaya çalışın bol bol temiz hava iyi gelio.

Aynen temız hava cok ıyı gelıyor da cıkcak takat yok serum vurulup gelıyorum Allah daha kotu etmesın ... bana da dramamine gunde 2kez

Slm arkadaşlar çok şükür kritik dönem arkada kalıyor yavaş yavaş iki hafta daha dayanin kendinizi yormayın.
2. trimester dönemi hamileliğin balayı dönemi. Yine de hep temkinli olun. Bir can taşıdığınızi unutmayın her kendinizi yormak istediğinizde.

Ben bir günde yaptığım ev işini bile artık üç günde yapıyorum yavas yavaş.

Başkalarından önce siz kendi canınızın kıymetini bilin

Ay kızlar sabah sabah kustum bi şey de yoktu midemde sadece su içmiştim 10 dk önce.. işe gidecem güya acaba üşüttüm mü normalde hiç böyle olmamıştım
canım boş mideye su içmişsin o bulantı yapmıştır..bende su çok bulantı yapıyor günlük en fazla 3 bardak içiyorum o da içmiş olmak için

maşallah sen bitiriyorsun ilk 3 ayı benim daha 1 ayim var

Arkadaşlar yarın kalp atışını duycaz ınsallah hiç bi belirti yok bende ne mide ne uyku böle olupta duyan varmı çok korkuyorum
Canım bende senin gibiyim hiç belirtim yok sadece kahve rengi akıntım var çok korkuyorum bende Çarşamba günü gidicem hayırlısı inşallah senden güzel haberler gelirse banada teselli olacak

canım boş mideye su içmişsin o bulantı yapmıştır..bende su çok bulantı yapıyor günlük en fazla 3 bardak içiyorum o da içmiş olmak için
ne kadar çok su içerseniz o kadar iyi olur.3 bardak ne ki çok çok az.içtiğiniz su bebeğin suyu için çok önemli.hedef koyun kendinize bence o şekilde tüketmeye çalışın

Günaydın hamişler nasılsınız bakalım. Evet öyle böyle günler haftalar ilerliyor. Belirtisi olmayıp stres yapan anneler. Benim de çok belirtim yoktu rahat olun duyarsınız pıt pıtları inşallah. İştahı iyi olan arkadaşlara fren basmalarını öneririm çünkü ilk trimesterde kilo alınmaması gerek. Babiş de bizden beslenmiyor daha.

Kızlar günaydın :)

Su konusunda bence de bir hedef koyup altına düşmemek gerekiyor. Çünkü bebek için, onun suyu için ve sizin kilo kontrolü, kabızlık gibi sorunlarınızın önüne geçmek için en az günde 2 litre için. Hatta içebiliyorsanız doktorlar 3 litre diyorlar hamileler için.
Benim kilo problemim ve idrar testlerim sonucu doktorum 4 litre içeceksin dedi, sürahimi önümden ayırmıyorum. Zorlandığım noktada soda ve ayran ile sıvı takviyesi yapıyorum.

Gunaydin.
Cumartesi gunum temizlikle gecti. 12 papaganim var, odalari ayri ve oblarin temizligi epey yordu. Camasir bulasik ve genel temizligi ancak yapabildim. Pazar gunu de kvmjn anneler gununu kutlamaya gittik. Acik havada oturduk, D vitaminim az diye biraz guneste oturdum ama hem yandim hem basima gecti. Aksama ilac alip yattim ve sabah kalktim ancak.
Bu arada gorumcemin konusmalarina canim sikildi. Ben henuz oda yapmayi dusunmuyorum, besik yeterli simdilik. Buyuyunce, akli erince istedigi gibi bir oda yapariz. Bu kotu anne baba olacagimiz anlamina mi geliyor bilmiyorum. Gorumcem bayagi sasirdi bir sey almayacagiz diyince. Ilk cocuk her seyi temiz ve tam alirsiniz diye dusunmustum yazik cocuga falan dedi. Kendi kendime daha bu baslangic kim bilir kimler neler soyleyecek kulak tikamayi ogren dedim gectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…