2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok şükür kurtuldum fitilden çok stresliydim akıyordu pis pis bide mantar yaptı doktor bana progesteron olarak duphaston hap verdi bide proluton iğne oluyorum

7. Haftadan bildiriyorum hala bende de bulantı yok, tiksinme yok aşerme yok bütün yiyeceklere eşit duygu durumu yaşıyorum.
Bende senin gibiyim ekstra olarak geçen pazar kırmızı kanamam olmuştu artık kahverengi geliyor leke şeklinde bide o bitse artık çok stresliyim Çarşamba günü kontrol var ben daha kal atışı duymadım

Bende senin gibiyim ekstra olarak geçen pazar kırmızı kanamam olmuştu artık kahverengi geliyor leke şeklinde bide o bitse artık çok stresliyim Çarşamba günü kontrol var ben daha kal atışı duymadım
Benim de haftaya pazartesi günü randevum ben de henüz kalp atışını duymadım. Sakin olalım stres yapmayalım ki bebeklerimiz de gerilmesin

Teşekkür ederim canım çok zor Allah kimseye yasatmasin benim psikolojik sorunlarimda vardı 3 yıl önce ailemden birini sağlık sorunu yüzünden kaybetme korkusuyla depresyon yaşadım 6 ay tedavi gördüm Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez derler ama psikolojim çok sağlıklı değil çok zayifim güçsüzüm o konuda

Şu an yine çok iyi psikolojide sayılmam acım yanı sıra değişik düşüncelerde beni yıpratıyor sanki insanlar hakkımda kötü düşünüyor bende sorun olduğunu düşünüyorlar suçlu gibi hissediyorum ne hissettigimi bile bilmiyorum insanlar beni görünce durumumu bilenler sanki çok şükür ben böyle değilim diyor çok hassas oldum herkesin lafını ustume alıyorum sanki beni ima ediyor nebileyim çok üzgünüm
Birden fazla kayıp yaşayan uzun yıllar deneyen arkadaşlardan çok özür diliyorum biliyorum ne acılar üzüntüler var ama benim psikolojim çok bozuldu hayatın anlamı kalmadı hissindeyim insanlardan sanki utanıyorum üzerinden zaman geçince bilenler bilmeyenler hadi bakalım bebek yok mu hala ne bekliyorsunuz yoksa olmuyor mu deyince içim paramparça olacak
Birdaha hamile kalıp aynı şeyleri yasarsam ya da bir daha hamile kalamassam diye düşünüyorum cevremdeki herkes hemen hamile kaldı sağlıklı doğum yaptı neden benim böyle oldu diyorum
Kaynanamlara daha söylemedim söyleme diyorum eşime zaten hamile kalamiyorum diye ima ederek hep şimdi kesin beni suçlayacak annede oluyor sorun demek ki sende sorun var diyecek
Çok üzgünüm çok

Sağol :)) ben hep kendimi her şey güzel olacak asla zorluk yaşamayacam aksine bebek hayatımı kolaylaştıracak diye olumlu anlamda telkin ediyorum.
Hahhhh evrene pozitif enerji gönderiyorsun yani ama inatçı mide bulantıları ve halsizlik gerçekten olduğunda o iş inan çok zor oluyor canım darısı başımıza valla

Ya çok sinirliyim uğraşıyorum olmuyor sinirim gitmiyor bide bazen kalbim dışarıdan atıyor sanki hızlı progesteron ve proluton iğnemi yapıyor yoksa hamilelik hormonlarımı
Sanırım hormonlarımızdan en basit durumlarda bile bendede oluyor ben o ilaçları kullanmıyorum

Cavendish inşallah Rabbim yardımcın olur canım. Her ne olursa olsun dua etmekten ve inanmaktan vazgeçme sakın. Rabbimin bildiği vardır de mutlaka.
Insanları takma duyma elinden geldiği kadar çabala. Çünkü onlar her zaman diyecek bir şey bulurlar. Maalesef sınırları yok. Ablama görümcesi bi tane ben yapim sana vereyim dedi gülerek, 1 dk geçmeden ama o kadar taşırsam veremem ki sana demişti. Ablam ne kadar kötü oluyordu , çok tembelsiniz diyeni mi olmadı. Daha neler neler duydu.
Ama işte Allah büyük. Hepimiz hangi sınavı veriyoruz bilemiyoruz. Şu anda sınavın isyan etmeden sabirla duayla istemeye devam etmek.
Biraz da kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalışsan bak gör güzel olacak her şey...

Ya çok sinirliyim uğraşıyorum olmuyor sinirim gitmiyor bide bazen kalbim dışarıdan atıyor sanki hızlı progesteron ve proluton iğnemi yapıyor yoksa hamilelik hormonlarımı
Bende progestan aldigimdan beri kalbim cok daha hizli ve yatarken resmen yum vucudumda hissediyorum attigini.

Akinti olayi bende de dun oldu degisik bakalim kahverengi lekeler azaldi. Rahim yoruldu artik tepki veriyor sanirim :)

mide bulantisi kusma yanma hasta gibiyiz resmen

Hamile kalmadan once sagda solda hamilelik bi hastalik degildir yazilarini okuyordum. Durum hic oyle degilmis valla

Ay kızlar sabah sabah kustum bi şey de yoktu midemde sadece su içmiştim 10 dk önce.. işe gidecem güya acaba üşüttüm mü normalde hiç böyle olmamıştım

Hhayırlı sabahlar hanımlar
Dualarınıza coook ıhtıyacım var kusmam bıtmıyor tansıyonum dusuyor gun asırı serum taktırıyorum elimde olsa hergun taktırcam kızımda hep hastanede yatmıstım Allah daha kotu etmesın insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…