- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.441
Vajinal alıyorsan ondan olabilir canımBen Protestan kullanmaya başladıktan sonra arttı akıntı ama doktora gitmeme de çok var inşallah sıkıntı yoktur.
Yok canım ağızdan alıyorum..Vajinal alıyorsan ondan olabilir canım
Yaptı doktorum travazol diye krem verdi iki gunde duzelttiSlm kızlar nasılsınız. Progestan i vajinal kullanan arkadaslar kasıntı yaptı mi
Bende senin gibiyim ekstra olarak geçen pazar kırmızı kanamam olmuştu artık kahverengi geliyor leke şeklinde bide o bitse artık çok stresliyim Çarşamba günü kontrol var ben daha kal atışı duymadım7. Haftadan bildiriyorum hala bende de bulantı yok, tiksinme yok aşerme yok bütün yiyeceklere eşit duygu durumu yaşıyorum.
Benim de haftaya pazartesi günü randevum ben de henüz kalp atışını duymadım. Sakin olalım stres yapmayalım ki bebeklerimiz de gerilmesinBende senin gibiyim ekstra olarak geçen pazar kırmızı kanamam olmuştu artık kahverengi geliyor leke şeklinde bide o bitse artık çok stresliyim Çarşamba günü kontrol var ben daha kal atışı duymadım
Cavendish canımsın hepimiz duacınız. Evet insan sorguluyor niye diye. Ama işte bizim bilmediğimizi Allah biliyor.Yetmiyor aklımız bazen. Hiç umudunu kaybetme. Ben de kimyasal yaşayınca çok kötü olmuştum. Niye aldı Rabbim dedim. Eşim dedi demek ki sağlıklı değilmiş. Biz daima hayırlı ve sağlıklı şekilde istiyoruz. Aslında Allah da bizim duamıza göre veriyor ben öyle inanıyorum. 1 yıl diyorsun, kimisi 5 yıl bekliyor sen en azından normal yollarla hamile kalabildin, buna şükretmelisin. Evet söylemesi kolay diyeceksin belki ama inan ki insan kendi içine düşünce unutuyor , kendinden başka acı çeken yokmuş gibi geliyor. Sakın ne kendini üz ne de eşini. Rabbim inşallah verecek sana sağlıklı hayırlı bir evlat. Benim ablam 1 aşılama 3 kez tüp bebek denedi olmadi, 3 yıl boyunca hep başkalarına bakti, küçük ablam sonra evlendi onun çocuğu oldu ama ablamın olmamıştı hală. Ve sonra doktor anne olman nerdeyse imkansız dedi telefonda ablama ben de yanındaydım hatta. Ablam kahroldu. Dedim yapma abla Allah in bildiği vardır. Denemediği kür kalmamıştı yaşı 33 tü. Ve Rabbim 2 ay sonra ona bir bebek nasip etti hem de doğal yoldan. Doktoru mucize bebek dedi.
Allah dilerse mucizeler oluyor işte. şu anda 2 oğlu var ablamın. ama 3 yıl boyunca hiçbir şekilde hamile kalamadı maalesef.
Allah yüzünü güldürsün inşallah canım...
Maşallah sizlere nazar değmesin mis gibi keyfini çıkarın7. Haftadan bildiriyorum hala bende de bulantı yok, tiksinme yok aşerme yok bütün yiyeceklere eşit duygu durumu yaşıyorum.
Sağol :)) ben hep kendimi her şey güzel olacak asla zorluk yaşamayacam aksine bebek hayatımı kolaylaştıracak diye olumlu anlamda telkin ediyorum.Maşallah sizlere nazar değmesin mis gibi keyfini çıkarın
Hahhhh evrene pozitif enerji gönderiyorsun yani ama inatçı mide bulantıları ve halsizlik gerçekten olduğunda o iş inan çok zor oluyor canım darısı başımıza vallaSağol :)) ben hep kendimi her şey güzel olacak asla zorluk yaşamayacam aksine bebek hayatımı kolaylaştıracak diye olumlu anlamda telkin ediyorum.
Sanırım hormonlarımızdan en basit durumlarda bile bendede oluyor ben o ilaçları kullanmıyorumYa çok sinirliyim uğraşıyorum olmuyor sinirim gitmiyor bide bazen kalbim dışarıdan atıyor sanki hızlı progesteron ve proluton iğnemi yapıyor yoksa hamilelik hormonlarımı
Bende progestan aldigimdan beri kalbim cok daha hizli ve yatarken resmen yum vucudumda hissediyorum attigini.Ya çok sinirliyim uğraşıyorum olmuyor sinirim gitmiyor bide bazen kalbim dışarıdan atıyor sanki hızlı progesteron ve proluton iğnemi yapıyor yoksa hamilelik hormonlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?