2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
:anneadayı:
ya canim cok sevindim.bak gordunmu hala aralik annesi olma sansin var demistim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:dua::KK200::anne::nazar:
Amin canm sağol şükür oldu bende katıldım aranıza. İnş sağlıklı gebeliğimiz olur sağ salim kucaklarmıza alırız inş:anneadayı::emir_bebek:

ya kızlar folic olmayınca eczanede ben de folbiol almak zorunda kalmıştım, folic 30 tabletlik 30 tl idi, folbiol ise tablet sayısı aklımda değil ama 14 tl idi. Ablama dedim kullan ama çok kaliteli değil dedi, şimdi kafam karıştı yaa, Ben folbiol u düzenli kullanmıyordum şimdi testte öğrenince dün bugün folic alayım demiştim eczaneden. Şimdi folbiol iyi mi zararlı mı kafam karıştı. Bir de folbiol u doktorunuz mu önermişti?
Doktorum bana follibol verdi canim bi sıkıntı olacagini dusunmuyorun

Ben bugün çok kötüyüm kızlar ha için sıkılıyor durup dururken aglamya başladım bu lekeleri görmek sanirim mahfetti beni içind e hep bir korku artik allaha sığındım elimden başka birşey gelmiyor

Banada geçen aydan o folbiolu verdi canm o ilaçtan memnunmsn internette çok şey yazıye aslnda ben dr dicm bnu içmiyim dye
Follibol yazmisim yanlış olmuş senin söylediğin ilaçtan vermişti doktor ben kotu bisey duymadım hakkında bilgim yok canim ama aile hekimine sordum o da folbiol veriyoruz dedi

Ben bugün çok kötüyüm kızlar ha için sıkılıyor durup dururken aglamya başladım bu lekeleri görmek sanirim mahfetti beni içind e hep bir korku artik allaha sığındım elimden başka birşey gelmiyor
İçini ferah tut canım ya bir arkaşdaşım hamileliği boyunca hep lekesi geliyordu ama bebek sapasağlam doğdu aklına kötü şeyler getirme hayırlısı neyse o olsun de.

Sakin olun dün de ben öyleydim vücut dengeleri değişiyor aşırı duygusallık başladı ama yalnız değilsiniz bakın bizler varız aynı durumdayız karamsarlık mutlaka oluyor Allah'ın izniyle sağlıkla doğuracağız iyi dusunelim

Follibol yazmisim yanlış olmuş senin söylediğin ilaçtan vermişti doktor ben kotu bisey duymadım hakkında bilgim yok canim ama aile hekimine sordum o da folbiol veriyoruz dedi
Canm internette iyi şeyler duymadım Onla ilgili ondan 10 gün snra giderm dr heralde o zaman dicem dr hem keseyide görmüş olurun

Kızlar selam, doktordan gdim :)
Kese ve miniği gördük sonunda ama kalp atışı için tekrar gideceğiz 2 hafta sonra. Yukarı yerleşmiş gayet iyi durumda dedi, düşük tehlikesi yok gözüküyor diyip baya rahatlattı beni. Hersey yolunda. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
Bu arada yeme içmeyle ilgili baya soru sordum. Ilk 12 hafta istedigini ye abartmadan, bebek direkt etkilenmez dedi. Maydanoz ve hurmayı sordum, bir oturuşta 1 kilo yemiyorsan sıkıntı yok, az az her şeyden yiyebilirsin, bu tarz şeyleri düşünme takılma diye nasihat etti :)
Ama en güzeli haftada 3 Türk kahvesine izin çıkmasıydı benim için :))

Ekstra olarak bende yok ama burada çok okuduğum için renkli akıntıyı sordum. Kahverengi lekelerin çok normal olduğunu, kesinlikle endişelenmemek gerektiğini söyledi. O yüzden minik kuzularınızı kötü düşüncelerle germeyin kızlar. Her şey çok güzel olacak, inanın :)
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK200:

İçini ferah tut canım ya bir arkaşdaşım hamileliği boyunca hep lekesi geliyordu ama bebek sapasağlam doğdu aklına kötü şeyler getirme hayırlısı neyse o olsun de.
Artık öyle diyorum cnm rabbime bıraktım o bizden daha iyi biliyor hakkında hayırlı olanı nasip etsin

Back
X