2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sakin olun dün de ben öyleydim vücut dengeleri değişiyor aşırı duygusallık başladı ama yalnız değilsiniz bakın bizler varız aynı durumdayız karamsarlık mutlaka oluyor Allah'ın izniyle sağlıkla doğuracağız iyi dusunelim
Ben bugüne kadar çok iyiydim doktorda bir sıkıntı yok dedi ama bugün biraz daha çok oldu leken acaba progestranin etkisini bilemedim fitil olarak kullanıyorum o yüzden bugün içinde sıkıntı oldu

Ben bugün çok kötüyüm kızlar ha için sıkılıyor durup dururken aglamya başladım bu lekeleri görmek sanirim mahfetti beni içind e hep bir korku artik allaha sığındım elimden başka birşey gelmiyor

Sende benim gibisin canım,bende geçen gün kötü oldum baya ağladım.İnsan malesef korkuyor ama elimizden gelen bişey yok.Biz kendmize dikkat edicez gerisi Allah tan.Sağ salim kucağımıza alırız İnŞAllah bebişlerimizi.

Kızlar sizinde ader olcak gibi agrınız var mı erken öğrendm hamileliğimi birde sarı akıntı var mı arada bende oluyor

Kızlar selam, doktordan gdim :)
Kese ve miniği gördük sonunda ama kalp atışı için tekrar gideceğiz 2 hafta sonra. Yukarı yerleşmiş gayet iyi durumda dedi, düşük tehlikesi yok gözüküyor diyip baya rahatlattı beni. Hersey yolunda. Darısı tüm bekleyenlere inşallah..
Bu arada yeme içmeyle ilgili baya soru sordum. Ilk 12 hafta istedigini ye abartmadan, bebek direkt etkilenmez dedi. Maydanoz ve hurmayı sordum, bir oturuşta 1 kilo yemiyorsan sıkıntı yok, az az her şeyden yiyebilirsin, bu tarz şeyleri düşünme takılma diye nasihat etti :)
Ama en güzeli haftada 3 Türk kahvesine izin çıkmasıydı benim için :))

Ekstra olarak bende yok ama burada çok okuduğum için renkli akıntıyı sordum. Kahverengi lekelerin çok normal olduğunu, kesinlikle endişelenmemek gerektiğini söyledi. O yüzden minik kuzularınızı kötü düşüncelerle germeyin kızlar. Her şey çok güzel olacak, inanın :)
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK200:
Maşallah canim hep böyle güzel gitsin.kahve haftada 3 mu ben hergün 1 küçük içiyorum hatta faydalı diye bile duydum

Kızlar sizinde ader olcak gibi agrınız var mı erken öğrendm hamileliğimi birde sarı akıntı var mı arada bende oluyor

Bende olmuştu canım hatta 5haftalığa kadr oldu bende adet ağrısı gibi.Ama 1haftadır iyiyim ağrılarım baya azaldı.Sarı akıntı bende de olmştu idrar tahlili ve kültürü yaptrdım temiz çıkınca,doktorum korkma o zmn demşti.

Canım benim de hafif kasık sancılarım oluyor, rahim genişliyor dedi doktorum. Çok uzun sürmediği ve aşırı ağrılı olmadığı sürece korkulacak bir şey yokmuş.
Akıntı bende de arttı, beyaz ve sarı oluyor genelde ama sordum normal dedi.

Bende olmuştu canım hatta 5haftalığa kadr oldu bende adet ağrısı gibi.Ama 1haftadır iyiyim ağrılarım baya azaldı.Sarı akıntı bende de olmştu idrar tahlili ve kültürü yaptrdım temiz çıkınca,doktorum korkma o zmn demşti.
Canm bende 4 haftalgm tahmine göre korktm bende sağol yazdgn için dr bende sorarm
Bol bol su iç canim akintin için
İnş öle geçer canm içiyim ben sağol yazdığın için

Canım benim de hafif kasık sancılarım oluyor, rahim genişliyor dedi doktorum. Çok uzun sürmediği ve aşırı ağrılı olmadığı sürece korkulacak bir şey yokmuş.
Akıntı bende de arttı, beyaz ve sarı oluyor genelde ama sordum normal dedi.
Ohh rahatladm korktm bian yinede iş yapmamaya dikkat ediyorum grçen ay kimyasal yaşamıştım şükür direk kaldm hmile tutundu biraz ondan tedirginm galiba dr görünene kadar rahatlmam herlde:)

Maşallah canim hep böyle güzel gitsin.kahve haftada 3 mu ben hergün 1 küçük içiyorum hatta faydalı diye bile duydum
Ya ben normalde çok kahve tüketiyordum ve demir eksikliğim de var, eşim yanımdaydı ispiyoncu olarak belki ondandır :KK70:
Bir arkadaşım daha aynı doktora gidiyor hatta 7 aylık oldu ve her gün 1 fincan içiyor, ona izin vermis

Ohh rahatladm korktm bian yinede iş yapmamaya dikkat ediyorum grçen ay kimyasal yaşamıştım şükür direk kaldm hmile tutundu biraz ondan tedirginm galiba dr görünene kadar rahatlmam herlde:)
Hiç sıkılıp üzme kendini ama yine de dikkat et. Bir süre ev işleri eşlerde, kendini yorma ;)

Ya arkadaşlar Ben bebegimi kucağıma alıyorum bazen taşımak zorundayım diğer odaya giderken falan 1 yaşında .
Hamileyim de bir yandan tedirgin oluyorum siz de ağır bir şeyler taşıyor musunuz?
Bana bu konuda ne onerirsiniz?
Daha bebeğim yuruyemiyor emekliyor

Kese de ve bebekte sıkıntı yok dedi rahimde herhangi bir kanama alanı da yok edi yerleşme lekeleridir dedi dedim gibi çok azdı ama protestan kumlamaya başladım atti
Ya progestan artirmaz ama fitil kullandığın için içerde kalanlar çıkıyor olmasın. İçeri atarken çok orayla uğraşmadan atmaya çalış istersen ki eminin dikkatlusindir de

Ya arkadaşlar Ben bebegimi kucağıma alıyorum bazen taşımak zorundayım diğer odaya giderken falan 1 yaşında .
Hamileyim de bir yandan tedirgin oluyorum siz de ağır bir şeyler taşıyor musunuz?
Bana bu konuda ne onerirsiniz?
Daha bebeğim yuruyemiyor emekliyor
Ya canım oda can can oda can ayrım yapmak zor sadece su eğilirken işte dizleri bükmeden vs ağırlık merkezi vs uygulamaları gibi bişiler vardı onları bir araştır istersen

Kese de ve bebekte sıkıntı yok dedi rahimde herhangi bir kanama alanı da yok edi yerleşme lekeleridir dedi dedim gibi çok azdı ama protestan kumlamaya başladım atti
Dün benimde lekelenmem başladı. Iç çamaşırıma çıkmış uyurken.simdi peçeteye geliyo az az. Aklın takılmasın ben hep olumlu düşünüyorum daha dün ikimizde doktordaydık ve herşeyin güzel olduğunu söylediler. Bebişlerimiz büyüyo içimize yerleşiyo. Sen çok eğilme ağır kaldırma. Mümkün olduğunca uzan. Güzel düşün. Bebisler bizimle hep. Adet agrisi gibi agri cekiyorum ama rahim genisliyo bence o yuzden. Sen boyle panik yapinca acaba ben mi cok rahatim dedim. :(

Back
X