- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.561
Aa maden suyunun tavsiye edildiğini bilmiyordun, çok sağol canım. Ben şimdilik daha çok suya dikkat etmeye çalışıyorum canım, çok az içiyorum çünkü, bazen günde üç dört bardak içiyordum.Beslenme şeklinize dikkat etmeye başladınız mı hanımlar. Ben meyve az yerdim şimdi her gün yemeye çalışıyorum. Bir de her gün ya bir bardak süt içiyorum ya da bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum. Her gün bir şişe maden suyunu öneriyorlar hamileler için ama ben henüz başlamadım. Sevdiğim birşey de değil zaten
Ben kilolu hamile kaldim. Zaten diyetisyene gidiyordm oncesinde, yine devam edecegim. Gecen gün gittim, güzel bir liste hazirladi, cok özel değil klasik bir liste ama en azindan sınırlarım belli. Yüklemeye çalışacağım. Bu benim calisma saatlerime göre düzenlendi ve benim insulin direncim oldugu icin zaten seker iceren gidalar yasak onlari göz önünde bulundurursaniz siz de uygulayabilirsiniz.Beslenme şeklinize dikkat etmeye başladınız mı hanımlar. Ben meyve az yerdim şimdi her gün yemeye çalışıyorum. Bir de her gün ya bir bardak süt içiyorum ya da bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum. Her gün bir şişe maden suyunu öneriyorlar hamileler için ama ben henüz başlamadım. Sevdiğim birşey de değil zaten
Aa maden suyunun tavsiye edildiğini bilmiyordun, çok sağol canım. Ben şimdilik daha çok suya dikkat etmeye çalışıyorum canım, çok az içiyorum çünkü, bazen günde üç dört bardak içiyordum.
Zaten süt, meyve çok severim. Eşim de sağolsun et sevmiyor olmama rağmen tedavideyken de devamlı zorlaya zorlaya ete bir şekilde alıştırdı. Şimdilik tek sorunum mide bulantısı ve az su içmek.
Ben de yarın kalp atışını duymak için gidecem şimdiden heyecanlandim.
Yarın 6 haftalık oluyor duyulur mu acaba?
Suyu süzülmüş yaziyor canim :)Güzel bir liste olmuş. Akşam yemeğinde sebze yemeğinin önünde ne yazıyor canım okuyamadım da
Hanımlar Dr lar karından mı bakıyor size alttan mı , bir de kan sulandırıcı iğne kullananlar keseyi gördükten sonra Mı başladınız önce mi ?
Suyu süzülmüş mü aaa niye ki. O zaman sebze yemeği değil de kavurma şeklinde mi tüketmek gerekiyor acaba anlamadım süzülme işiniSuyu süzülmüş yaziyor canim :)
Arkadaşın yemek yerken bulanıyordu sanırım vakti yok bulantınınKızlar benim açken değil birşeyler yedikten sonra midem bulanıyor.Benim gibi olan var mı,bu durum normal mi sizce?
Yemeğin yağının büyük bir kısmı suyunda kaliyor öyle düşün. Süzülmüş derken suzgecten gecmis degil kasikla koyarken suyundan almamaya dikkaat etmen yeterli. Yoksa tabakta su olunca insanın ekmek banasi geliyor :)))Suyu süzülmüş mü aaa niye ki. O zaman sebze yemeği değil de kavurma şeklinde mi tüketmek gerekiyor acaba anlamadım süzülme işini
Benim bundan önceki hamileligimde böyle oluyordu. Şimdi de tam tersi açken bulanıyor.Kızlar benim açken değil birşeyler yedikten sonra midem bulanıyor.Benim gibi olan var mı,bu durum normal mi sizce?
Benim bundan önceki hamileligimde böyle oluyordu. Şimdi de tam tersi açken bulanıyor.
Eğer burdan cinsiyet tahmini yapacak olursam 1. Erkekti bu kiz sanırım
Tabi ben tahmine falan inanmam attım yani.
Ama çok merak ediyorum 2. Oğlan mi gelecek yoksa kiz mi gelecek Allah im hayirlisini versin
aynen canim.birde egilip dogruldukca daha kotu oluyor.daha onceki hamileliklerimde yasamadigim icin bi tuhaf geliyor.Kızlar benim açken değil birşeyler yedikten sonra midem bulanıyor.Benim gibi olan var mı,bu durum normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?