- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.541
Ben de yarın kalp atışını duymak için gidecem şimdiden heyecanlandim.
Yarın 6 haftalık oluyor duyulur mu acaba?
Yarın 6 haftalık oluyor duyulur mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım sağlıcakla al inşallah bebekleriniCanim tup bebek 10 gün beta 286 idi.4+5de falan gozuktu
Karından göremedi iki gittiğimde de vajinadan baktı. İnşaAllah daha da bakmaz artık karından görünürHanımlar Dr lar karından mı bakıyor size alttan mı , bir de kan sulandırıcı iğne kullananlar keseyi gördükten sonra Mı başladınız önce mi ?
Benim doktorum hamilelerin vajinadan muayene olmasına çok karşı kanama Olabiliyor.Hanımlar Dr lar karından mı bakıyor size alttan mı , bir de kan sulandırıcı iğne kullananlar keseyi gördükten sonra Mı başladınız önce mi ?
Ben yarın gidicem sağlık ocağına bakalimSağlık ocağına bildirdiniz mi?
Banada normal ultrasonla baktı alttan bakmadı 4+4 haftalıkken 4 mm di keseHanımlar Dr lar karından mı bakıyor size alttan mı , bir de kan sulandırıcı iğne kullananlar keseyi gördükten sonra Mı başladınız önce mi ?
Beni aradı ebe kan testlerimi yaptırmaya gitmiştim fmf hastasıyım 6 da bir baktırıyorum oda hamileliğe denk geldi kan tahlillerini yaptırdığım için 17 haftada tekrar gel dedi tetenoz iğnesi içinSağlık ocağına bildirdiniz mi?
Hep beraber inşallah canım sagolAnla
Anladım canım sağlıcakla al inşallah bebeklerini
Maşallah canim sağlıkla insallahAralık anneleri merhaba..İki gündür takip ediyorum yeni üye oldum. 2 mart son adet. Beta değerlerim şöyle ;
26 mart 4.36
28 mart 41.47
30 mart 127.98
2 nisan 510
6 nisan 2365
Salı günü (4+4) rahimde kalınlaşma var dedi kese görünmedi, cuma günü(5+0) 3 mm kese göründü. Perşembe günü tekrar gideceğiz İnşaAllah kalp atışları duyulur
Aralık anneleri merhaba..İki gündür takip ediyorum yeni üye oldum. 2 mart son adet. Beta değerlerim şöyle ;
26 mart 4.36
28 mart 41.47
30 mart 127.98
2 nisan 510
6 nisan 2365
Salı günü (4+4) rahimde kalınlaşma var dedi kese görünmedi, cuma günü(5+0) 3 mm kese göründü. Perşembe günü tekrar gideceğiz İnşaAllah kalp atışları duyulur
Sağlık ocağına bildirdiniz mi?
Ben de oyle yapicamKalp atisini duyunca insallah.
Bende de mide bulantısı çok var, yemek yapamıyorum hiç ama hazır şeyleri yiyebiliyorum. Benim doktorum ayağa kaldırmayacak elinde olsaKaşık ağrılarım oluyor iş yapınca yatıp dinleniyorum.
Iki gündür acikinca midem bulanıyor yemek yeyince geçiyor.
Sizin hamilelik nasıl geçiyor ?
Havalar da ısınıyor arkadaşlar.
Sizlerin doktorlar yürüyüş önerdi mi?
Benim doktorum yarım saatten fazla gezme dedi
Bende oyle dusunmustum ama sanirim doktor korkuttu beni yarin insallah guzel haber alirsam hamile olduguma sevincem canim sendede agri oluyormu hic kasiklarinda bu arafa cok tesekkur ederim cevabin icin sen en heycanli safaya gexmissin kalp atisina xok gzel bir duygu.