2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aralık anneleri merhaba..İki gündür takip ediyorum yeni üye oldum. 2 mart son adet. Beta değerlerim şöyle ;
26 mart 4.36
28 mart 41.47
30 mart 127.98
2 nisan 510
6 nisan 2365
Salı günü (4+4) rahimde kalınlaşma var dedi kese görünmedi, cuma günü(5+0) 3 mm kese göründü. Perşembe günü tekrar gideceğiz İnşaAllah kalp atışları duyulur

Hanımlar Dr lar karından mı bakıyor size alttan mı , bir de kan sulandırıcı iğne kullananlar keseyi gördükten sonra Mı başladınız önce mi ?

Aralık anneleri merhaba..İki gündür takip ediyorum yeni üye oldum. 2 mart son adet. Beta değerlerim şöyle ;
26 mart 4.36
28 mart 41.47
30 mart 127.98
2 nisan 510
6 nisan 2365
Salı günü (4+4) rahimde kalınlaşma var dedi kese görünmedi, cuma günü(5+0) 3 mm kese göründü. Perşembe günü tekrar gideceğiz İnşaAllah kalp atışları duyulur
Maşallah canim sağlıkla insallah

26 mart 4.36
28 mart 41.47
30 mart 127.98
2 nisan 510
6 nisan 2365

Masallah canimm insallah duyarsin Allahin izniyle ;)

Kaşık ağrılarım oluyor iş yapınca yatıp dinleniyorum.
Iki gündür acikinca midem bulanıyor yemek yeyince geçiyor.

Sizin hamilelik nasıl geçiyor ?
Havalar da ısınıyor arkadaşlar.
Sizlerin doktorlar yürüyüş önerdi mi?
Benim doktorum yarım saatten fazla gezme dedi

Kaşık ağrılarım oluyor iş yapınca yatıp dinleniyorum.
Iki gündür acikinca midem bulanıyor yemek yeyince geçiyor.

Sizin hamilelik nasıl geçiyor ?
Havalar da ısınıyor arkadaşlar.
Sizlerin doktorlar yürüyüş önerdi mi?
Benim doktorum yarım saatten fazla gezme dedi
Bende de mide bulantısı çok var, yemek yapamıyorum hiç ama hazır şeyleri yiyebiliyorum. Benim doktorum ayağa kaldırmayacak elinde olsa :KK48: zaten günde üç kere 200er mg progestan aldığım için de devamlı yatıyorum :KK48:

Bende oyle dusunmustum ama sanirim doktor korkuttu beni yarin insallah guzel haber alirsam hamile olduguma sevincem canim sendede agri oluyormu hic kasiklarinda bu arafa cok tesekkur ederim cevabin icin sen en heycanli safaya gexmissin kalp atisina xok gzel bir duygu.

Canım iki haftadır var kasık ağrım, özellikle biraz fazla ayakta kalırsam ve yorulursam daha çok oluyor gibi. Ben dün sordum doktora, çok normal rahim büyüyor hiç endişelenme dedi. Sadece çok uzun sürer kesilmez ve bıçak batması gibi olursa beni ara dedi. Bir süre daha devam edecekmiş bu sancılar. Bebisler yerlerini hazırlıyorlar canım kötü düşünme :)

Hamilelik halsizlikle geçiyor bi saat iş yapınca iki saat dinlenmem gerekiyor bulantı yok şimdilik mutfağa girmek zorundayım çünkü bi oğlum var eşim karadeniz erkeği pek yardımcı olmuyor bana da yapma diyor ama içim durmuyor ben de yapmasam dogurana kadar çöp eve döner okulda nasılsa bi enerji geliyor eve gelince uyukluyorum pilim ona gore ayarlı sanırım şarjım bitiyor :)

Bende henüz bulantı yok, akşam erkenden uykum geldi, bir de sabah uyanınca çok acıkmıştım:)) sanki doymadım. sat 10 Mart , 11 nisan çarşambaya randevu aldım bakalım nasıl geçecek. Kasıklarımda sancı oluyo ara ara. Yarın da iş başlıyor yine, biraz zor bi sınıfım var ayakta duruyordum hep, oturduğumu hiç hatırlamıyorum kızlar, dua edin, inşallah Rabbim güç ve sağlık verir hepimize...:anneadayı::KK200:

Back
X