2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hafif kasık ağrısı bende de oluyor ama çok kısa süreli gelip geçiyor kanama eşlik ederse o kötü olur. İlk gebelik benim de herşeyden korkuyorum hareketsiz yaşıyorum nerdeyse
Aynı benm gibisin bende öleyim geçen ay kmyasal yaşadm ondan korkm biraz daha fazla dikkat ediyorum inş birşey olmıcak hayrlısıyla bebişlermiz tutuncak 4 hafta bitti cnm benmde ama karnm sert şiş iki aylk hamile gibiyim sendemi ölesn?

Progestron aliyorum alttan bende hic lekelenme filan olmadi ama igne cok ıyi geliyor hemen toparlarsin canim.
Sende hiç sıkıntı yapma yetişir bebiş inşallah . Çok normal biraz geriden gelmesi hemen toparlıyor çok hızlılar.

cnm senın son adet tarıhın neydı
Benim lekeleme şuan için devam etmiyo. Işte bugün gittim kese etrafında 7mm lik kanama alanı oluşmuş ama aktif değil dedi. Iğne verdi. Dün sabah dışarıdaydım iç çamaşırıma çıkmış serçe parmağının yarısı kadar küçük bişey. Ondan sonra hiç gelmedi ama doktor yinede iğne ve 10 gün rapor yazdı. Son adet tarihim de 25 Şubatti canım.

Sanırım sende gaz birikmesi olmuş :) bende şişlik yok şükür ama geçen hafta bağırsak enfeksiyonu geçirdim bir de gaz sıkışması olmuş o zaman hem ağrı hem şişlik vardı her gün iki üç tane kuru kayısı yiyorum yemekten önce çok rahatlatıyor tavsiye ederim :) gaz yapacak yiyeceklerden de kaçındım biraz dikkat ettim geçti çok şükür

Canım senin kalp atışları duyuldumu

hayirli olsun canim.darisi bize sonunda bi doktor bulup randevu alabildim persembe gunune.gerginim biraz daha once pek iyi anilarim yok kalp atisiyla ilgili.Allahim bi daha yasatmasin oyle seyler
Saol canım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah hamileliğimiz iyi düşün iyi olsun :)

Canm zaten artk kayısı sevmesemde alcam ceviz felan iyi gelyrmuş galiba geçmiş olsun canm sanada . Gaz hangi yiyecekler yapıyr :) bilmyrm deneyimsiz anneym ben :)

Benimde 25şubat cumartesi sadece keese gördk üstten baktı gözükmedi ama kalp
Senin belki geç dollenmedir. Her bebek aynı olmuyo. Kıyaslama yapıp kafaya takma canim sakin. Sağlıklı olsun yeter. Benimde kanama alanı olduğu için 10 gün yatıcam şimdi mesela.

Senin belki geç dollenmedir. Her bebek aynı olmuyo. Kıyaslama yapıp kafaya takma canim sakin. Sağlıklı olsun yeter. Benimde kanama alanı olduğu için 10 gün yatıcam şimdi mesela.
Hımmya kafaya takmamak mümkün değil ilki kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştm o yüzden pek rahat değilim

Hımmya kafaya takmamak mümkün değil ilki kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştm o yüzden pek rahat değilim
Daha çok erken 10. Haftaya kadar yolu var diye biliyorum. Ben hatta erken duydum diye düşünüyorum. 8. Haftada duyan arkadaşlarım var. Sen bozma moralini Allahın izniyle duyarsın. Olumlu düşün hep olumlu olsun.

Insallah canim herseyden korkar olduk annelik duygusu demekki umarim hepimiz icin en hayirlisi ne ise o olur.
Aynen öyle en ufak bi şeyden korkar oldum bende. Annelik başkaymış. Sağlıkla doğsunda bakalim o zaman nolcak:)

Daha çok erken 10. Haftaya kadar yolu var diye biliyorum. Ben hatta erken duydum diye düşünüyorum. 8. Haftada duyan arkadaşlarım var. Sen bozma moralini Allahın izniyle duyarsın. Olumlu düşün hep olumlu olsun.
Öyle olsun canım inşallah sağsalim kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatli

Merhaba kızlar yeni fırsat buluyorum işten gel yemek yap falan hiç hamile oldugumu anlamaya fırsatım olmuyor tabiki malesef çok iş yapmak zorunda kalıyorum şimdi sizlerin yazıları okuyunca kanama falan çok korktum inşallah öyle bisey yoktur bende de ya Allahım inşallah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin

Kızlar merhaba kese içindeki bebek resimlerine bakın ramzi teorisi %80 tutuyor çevremde kim varsa baktım tuttu.. dün Instagram da teyit ettim yabancılar hep atıyo ultrason fotosu baktım neleri olmuş bi tane dışında hepsi tuttu en az 20 25 bakmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…