2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cevabı buldum hanımlar bizim buradaki hastanede 7/24 yapılıyormuş , 110 tl de ödemesi olur dedi, 2.5 saate de çıkarmış , sağlık ocağında kaç saatte çıkar sizce

110 tl çok ya 30 40 tl olması lazım bizim burda böyle yani sağlık ocaginda da ben sabah verdim okul cikisi aldim sonucu

Ton baligi mecburen yiyorum haftada bir balik sevmiyorum kendimi zorluyorum
Afiyet şifa olsun canım

Hamilelikte konserve yenmez, civa içerir balık filan diyorlar. Korkuyorum ama ben de çok severim ton balığını, canım aşırı çekiyor ton balıklı salatayı. İnternette de haftada 1 kereyi geçmemek şartıyla yenebilir diye okudum. Arada kaldım o yüzden.

Cinsiyeti mi diyorsun canım :)

Merhaba ben de simdi doktordan geldim. Kese gelismis ama henuz kalp atışı yok, bana gore bugün 6. Hafta ama doktor 5 dedi. Sat 26 subat. Ben insulin direnci ve pcos hastasiyim bu hastaliklarda düşük riski digerleirne gore daha yuksek oluyormus. Kesenin etrafında kanama alani gördü rapor verdi 1 hafta. Progestan 1 doz aliyordjm 2 ye çıkardı. 3 tane de igne verdi 3 gün araylla yapilacakmis. Cok moralim bozuldu

Öncelikle geçmiş olsun. Bendede ınsulin direnci var ve glukofen kullanıyordum doktor bırakırdı. Kese etrafında kanama alanı olduğunu söyledi bugün. Insulin ilaçlarına devam ediyor musun peki??

Biliyomusun normalde esim ve ben balik yemeyiz ilk defa canim istedi bide bugun dondurma cekti bu gidis hayra alamet degil
Olsun olsun, omega 3 olur canım kuzuna inşallah hem dondurma da en masum tatlı

Ben de senin aksine çok severim canım ama korkuyorum işte her yerde başka bir şey diyorlar, galiba dayanamayıp yiyeceğim

Öncelikle geçmiş olsun. Bendede ınsulin direnci var ve glukofen kullanıyordum doktor bırakırdı. Kese etrafında kanama alanı olduğunu söyledi bugün. Insulin ilaçlarına devam ediyor musun peki??
Yok canim etmuyorum ilaclara devam.
Sana ne dedi doktor bu kanama icin, ne verdi?
Benim sadece bi kere kahverengi lekem lekem oldu buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…