- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.721
Evet canım ben özelde yaptirdimHanımlar özel hastanelerin acilinde hcg tahlili yapılıyor mu ?
Nerde yaşıyorsuncanım ben haftasonu diye özelde yaptırdım, 20 tl idi. 2-3 saatte geldi mail olarak sonuç.
Bende ilaca devam etmiyorum çok dikkat etmemiz gerekiyor bizim. Bugün gittim kese yanında 7 mm lik kanama oluşmuş ama aktif değil dedi eskiymis. Ilk lekelenmem cuma aksami olmustu zaten. 10 tane progestan iğne verdi günde 2 kere. Kalp atışını duyduk bebek iyimis.benimde 2 kere iç çamaşırıma çıktı kahverengi leke. Serce parmağının yarısı kadar. Lekelenme öncesinde karnım çok ağrımıştı gaz sancısı gibi değişik bi ağrıydı. Suan 10 gun raporluyum yaticam.Yok canim etmuyorum ilaclara devam.
Sana ne dedi doktor bu kanama icin, ne verdi?
Benim sadece bi kere kahverengi lekem lekem oldu buarada
İnsülin direnci için ilaç kullanıyor musunüMerhaba ben de simdi doktordan geldim. Kese gelismis ama henuz kalp atışı yok, bana gore bugün 6. Hafta ama doktor 5 dedi. Sat 26 subat. Ben insulin direnci ve pcos hastasiyim bu hastaliklarda düşük riski digerleirne gore daha yuksek oluyormus. Kesenin etrafında kanama alani gördü rapor verdi 1 hafta. Progestan 1 doz aliyordjm 2 ye çıkardı. 3 tane de igne verdi 3 gün araylla yapilacakmis. Cok moralim bozuldu
Cok sagol canim. Onlar iyi olsun biz yatariz artık napalim.Zynpctnr @kafasikarisikogretmen
Kızlar çok geçmiş olsun. Bol bol dinlenin inşallah atlatırsınız, şifa olur ilaçlarınız da...
Canim senle durumlarimiz benziyor bende iliski gunumu biliyorum mesela. Sen adetin kacinci gununde hamile kaldin bide son adet tarihin neydiCuma gidicem baska doktora canim insalllah kotu birsey yoktur.
Aynen var birşeyler hadi hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.. Hoşgeldin aramıza..Sanırım bende sizinle olucam tahmını dogum 7 aralık ınsallahEki Görüntüle 2134962 Eki Görüntüle 2134963
Sende de mi var ınsulin direnciİnsülin direnci için ilaç kullanıyor musunü
İnşallahRica ederim ilk aylar mutlaktır bu isteksizlik bulantı geçecek inş
Aynen ben ilacı bıraktım Dr a sormadanSende de mi var ınsulin direnci
26 subat adet oldum 12 sinde yumurtlama oldu canim 26 martta adet olman gerekiyordu hatta 6 gun oncesinden öğrenmiştim 12 cikmisti degerim adetim gecince gittim keseyi alttan gordu kucuk dedi bugun gittim 6 hafta olmam lazim 5+2 dedi 4 gun geriden geliyormus ama iyi ya da kotu hic bilgi vermedi baska doktora gitcem bende.Canim senle durumlarimiz benziyor bende iliski gunumu biliyorum mesela. Sen adetin kacinci gununde hamile kaldin bide son adet tarihin neydi
Hoşgeldin canım, hayırlı olsunSanırım bende sizinle olucam tahmını dogum 7 aralık ınsallahEki Görüntüle 2134962 Eki Görüntüle 2134963
Bırakmasan bi sıkıntı olmazdı ama doktor da zaten biraktiriyor. Çok dikkatli ol. Bizim bebisler daha nazik oluyorlar çünkü.Aynen ben ilacı bıraktım Dr a sormadan
Dr ne diyorBen insülin direnci için glifora 17 yaşında başladım günde 2000mg. O kadar alıştım ki artık bırakamam herhalde
Çok yorma kendini mümkün olduğunca fırsat bulduğunda dinlen hep. Dinlenmek çok iyi geliyor.benım arada cok az gelıyor canım ıste yoruldum zaman ama sarı gıbı boyle cnm bunu da sukur genel olarak ıyıyım cnm carsamba bakalım neler dıyecek doktor
Kendi doktoruma henüz soramadım, yarın gittiğimde soracağım inşallah, yine unutmazsam tabi. Fakat internette Amerika'da FDA haftada 170-350gr arası tüketilebilir diyormuş. Bir yerde de 180grı geçmeyecek şekilde yenilebilir diye okudum. Sonuçta omega 3 kaynağı ve güçlü bir protein ve demir deposu...Dr ne diyor
anladım cnm ıns bır daha ole olmaz benım hıc ıc camasırıma gecıcek boyutta olmadı olmasında ıns gecen haftakı kontrolde bende kanama alanı gozukmedı bazen gelıyor bazen aa bıttı yok oldu dıyorum ama cok hafıf sarımsı gıbı oluyor bazen kahve rengı gıbı oluyor degısıyor yaneBenim lekeleme şuan için devam etmiyo. Işte bugün gittim kese etrafında 7mm lik kanama alanı oluşmuş ama aktif değil dedi. Iğne verdi. Dün sabah dışarıdaydım iç çamaşırıma çıkmış serçe parmağının yarısı kadar küçük bişey. Ondan sonra hiç gelmedi ama doktor yinede iğne ve 10 gün rapor yazdı. Son adet tarihim de 25 Şubatti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?