2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
6 ay beklememiz mi gerek şimdi çok geldi bana walla :) Sağlıklı olsunlarda ben raporlayım şimdi dayanamam giderim yine doktora durum ne diye bakmaya merak ederim. O güzel günlere gelelim bizde hayırlısıyla mutlu olalım.

Anneler hissederler ya dimi ben daha ilk öğrendiğimde kesin oğlum olcak dedim. Eşime erkek diyip duruyorum. O da kız diyo bakalim. Erkek fikrine de alıştım. Sende benim gibiymissin. Cocukluktan daha kız olsun isterdim. Ama erkek hislerim çok derin şuan. :)

ya her ay farklı oluyor tabı cnm ama 6 aydan sonra herseyını net hıssedıyrosun sımdıkı gıbı telaslı olmuyor suan yok kese keseden sonra bebek bebekten sonra kalp atısı ondan sonra cınsıyet 20 haftalarda down sendromu testlerı ve detaylı ultrason bu sekılde hep bır surec var seker yuklemesı falan ama artık 6 aydan sonra doguma yonelıyorsun cnm asagı yukarı 20 ıle 24 haftalara kadar hep bır bekleme var

benım esımde kız demıstı bende bosuna heveslenme erkek olucak dedım kız olma ıhtımalı sıfır dedım ve dedım de cıktı

Allah'ın izniyle o haftalara gelelim. Çok bişey yok baktığında 4 ayımız var ama şimdi durumumuz farklı gecmiyo zaman.

aynen sımdı gunlerı sayıyoruz ya o yuzden gecmıyor 3 aydan sonra gunler daha hızlı oluyor aslında normal yasantımıza dondugumuzde vaktın nasıl gectıgını anlayamacagzı suan kımımız lekelerden kımımız kese gorundu bebek gorunmedı endıselerı yasıyoruz bazılarımız kalp atısı az goruldu o yuzden gunler gecmek bılmıyor hersey yoluna gırınce gunlerde gecer

Bende 4+4de alttan muayenede kucuk dedi bende bu ne anlama geliyo dedim kan degerim 1100lerde ama yuksek dedim kan degerin sinirda dedi haftaya gel kesenin buyumesi lazim dedi. Netten baktim hcg 1500 de vajinada net gorunurmus o yuzden biraz rahatim.

Bu da benim ultrason görüntüm. Sizinki gibi net değil.

Eklentiler

• IMG_20180409_202854.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 44
Slm bugün doktora gittik kalp atisimizi duyduk maşallah minik bebegimin.
6 haftalık olduk.
Haftaya pazartesi gidicez bizde 6 ya giricez hemde bunu yazarken bile heyecanlanıyorum nedense bende de doktora gıdılecegı zaman acayıp bı heyecan basıyor aramızda bir hafta var demekki size ortalama doğum tarıhını kaç söyledi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…