- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.761
6 ay beklememiz mi gerek şimdi çok geldi bana walla :) Sağlıklı olsunlarda ben raporlayım şimdi dayanamam giderim yine doktora durum ne diye bakmaya merak ederim. O güzel günlere gelelim bizde hayırlısıyla mutlu olalım.evet cnm 4 yasında bır oglum var profıl resmındekı oglum dedıgın gıbı hamılelegın tadı bebegın hareketlerını hıssedınce baslıyor ondan oncesınde benım doktora gıdene kadar hep merak acaba nasıl ıyı mı doktora gıdınce rahatlıyordum doktordan cıkınca bır ay nasıl gecıcek dıye dusunmeye baslıyordum ama hareketlerını hıssetmeye baslayınca hersey cok tatlı oluyor hamıleleık o zaman baslıyor o zaman da hareketını hıssetmeyınce acaba bır sıkıntımı var dıyorsun bır tatlı yıyorsun beklıyorsun hareket etsın dıye ole boyle 9 ay gecıyor ıste canım bana gore en guzel zaman 6 ay dan sonra
Anneler hissederler ya dimi ben daha ilk öğrendiğimde kesin oğlum olcak dedim. Eşime erkek diyip duruyorum. O da kız diyo bakalim. Erkek fikrine de alıştım. Sende benim gibiymissin. Cocukluktan daha kız olsun isterdim. Ama erkek hislerim çok derin şuan. :)canım bende ılk gebelıgımde kızım olsun ıstıyordum senın de dedıgın gıbı hep kız cocuklarıı severdım hamıle oldugumu ogrendım ve oglumu ılk ultrasonda gordum dedım kı bu erkek kız olma ıhtımalı sıfır dedım ıcım de erkek cocuk sevgısı cosmaya basladı yolda gordum cocuklara ıctenlıkle bakıyordum ve oglum oldu
ya her ay farklı oluyor tabı cnm ama 6 aydan sonra herseyını net hıssedıyrosun sımdıkı gıbı telaslı olmuyor suan yok kese keseden sonra bebek bebekten sonra kalp atısı ondan sonra cınsıyet 20 haftalarda down sendromu testlerı ve detaylı ultrason bu sekılde hep bır surec var seker yuklemesı falan ama artık 6 aydan sonra doguma yonelıyorsun cnm asagı yukarı 20 ıle 24 haftalara kadar hep bır bekleme var6 ay beklememiz mi gerek şimdi çok geldi bana walla :) Sağlıklı olsunlarda ben raporlayım şimdi dayanamam giderim yine doktora durum ne diye bakmaya merak ederim. O güzel günlere gelelim bizde hayırlısıyla mutlu olalım.
benım esımde kız demıstı bende bosuna heveslenme erkek olucak dedım kız olma ıhtımalı sıfır dedım ve dedım de cıktıAnneler hissederler ya dimi ben daha ilk öğrendiğimde kesin oğlum olcak dedim. Eşime erkek diyip duruyorum. O da kız diyo bakalim. Erkek fikrine de alıştım. Sende benim gibiymissin. Cocukluktan daha kız olsun isterdim. Ama erkek hislerim çok derin şuan. :)
Allah'ın izniyle o haftalara gelelim. Çok bişey yok baktığında 4 ayımız var ama şimdi durumumuz farklı gecmiyo zaman.ya her ay farklı oluyor tabı cnm ama 6 aydan sonra herseyını net hıssedıyrosun sımdıkı gıbı telaslı olmuyor suan yok kese keseden sonra bebek bebekten sonra kalp atısı ondan sonra cınsıyet 20 haftalarda down sendromu testlerı ve detaylı ultrason bu sekılde hep bır surec var seker yuklemesı falan ama artık 6 aydan sonra doguma yonelıyorsun cnm asagı yukarı 20 ıle 24 haftalara kadar hep bır bekleme var
Ay aynı benim gibi yaa. Peki şimdi ne hissediyorsun ?benım esımde kız demıstı bende bosuna heveslenme erkek olucak dedım kız olma ıhtımalı sıfır dedım ve dedım de cıktı
suan aslında cok karısık hıssedıyorum etkı altında kalabılırım ılkınde erkek veya kız olmasının onemı yoktu cunku suan karmasıkAy aynı benim gibi yaa. Peki şimdi ne hissediyorsun ?
Bende 4+4de alttan muayenede kucuk dedi bende bu ne anlama geliyo dedim kan degerim 1100lerde ama yuksek dedim kan degerin sinirda dedi haftaya gel kesenin buyumesi lazim dedi. Netten baktim hcg 1500 de vajinada net gorunurmus o yuzden biraz rahatim.26 subat adet oldum 12 sinde yumurtlama oldu canim 26 martta adet olman gerekiyordu hatta 6 gun oncesinden öğrenmiştim 12 cikmisti degerim adetim gecince gittim keseyi alttan gordu kucuk dedi bugun gittim 6 hafta olmam lazim 5+2 dedi 4 gun geriden geliyormus ama iyi ya da kotu hic bilgi vermedi baska doktora gitcem bende.
Kızlaaaarrr kesemizi gördük 2hafta sonra kalp atışı inşallah
Çok sevindim canım inşallah bende çarşamba günü gidicem duyarım :)Slm bugün doktora gittik kalp atisimizi duyduk maşallah minik bebegimin.
6 haftalık olduk.
Masallah ❤Banada bakar mısın
Ayy super gozunaydin canimm saglikla devamina insallahSlm bugün doktora gittik kalp atisimizi duyduk maşallah minik bebegimin.
6 haftalık olduk.
Hayırlı olsun :)Kızlarr merhaba aranıza yeni katıldım 4.5 haftalık hamileyim perşembe kese için doktora gideceğiz baya bir heyecanlıyız eşimle.
Haftaya pazartesi gidicez bizde 6 ya giricez hemde bunu yazarken bile heyecanlanıyorum nedense bende de doktora gıdılecegı zaman acayıp bı heyecan basıyorSlm bugün doktora gittik kalp atisimizi duyduk maşallah minik bebegimin.
6 haftalık olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?