2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuzum bi turlu yukleyemedim. Sol altta duruyor bebiş

Bende 4+4de alttan muayenede kucuk dedi bende bu ne anlama geliyo dedim kan degerim 1100lerde ama yuksek dedim kan degerin sinirda dedi haftaya gel kesenin buyumesi lazim dedi. Netten baktim hcg 1500 de vajinada net gorunurmus o yuzden biraz rahatim.
CNim 1788 de degerim bana alttan bakti kucuk dedi kizlara sordum normal dediler daha yeni diye simdi hemen karindan gordu alttan baksa daha net gorurdu dogru sonuc verirdi bakmadi cuma gunu baska doktora gitcem bazi doktorlar cok ilgisiz paramizla rezil oluyoruz resmen.

Karindan gorunduyse merak etme o zaman

Ultrason görüntüsünün net ya da bulanık olması doktorun kullandığı cihazla alakalı. Bulunduğum ildeki devlet hastanesi cihazının biri aşırı bulanık. Beta hcg 7000 lere geldiğinde ultrason da görünür dedi . Özele gittim keseyi gördük çok şükür. Kalp atışını da duyarsak gebeliğin yarısı eder deri doktor ‍ Ve çok net görüntüsü var. Diyeceğim şu ki kesenin görünüp görünmemesi kalp atışının duyulup duyulmaması ve görüntünün net bulanık oluşu tamamen doktorun kullandığı ultrason cihazlarıyla alakalı. O yüzden kimimiz keseyi erken görüyor kimimiz görmüyor üzülüyoruz. Yapmamız gereken stres yapmadan beklemek :)

Diğer doktorun ismi ne canm? Ben pazar günü hayat hastanesini arayıp beta hcg bakılıyor mu diye sordum hafta sonu bakılmıyor hafta içi 8-5 gelin dedi. O yüzden o hastaneyi düşünmedim hiç:) medikal parkta baktırdım. Çarşamba şevket yılmaz Engin Korkmazer de aldım randevu şimdilk keseyi görsem lekelenmeyi konuşsam yeter.3 gündür leke devam ediyor. İnşAllah herşey yolundadır. Çalışıyorum fırsat buldukça dinleniyorum ama yetmiyor sanırım..

Ben de 5 haftada keseyi gördüm yarın inşallah kalp atışını duyacağız mide bulantim başlamadı göğüslerimin ağrısı dışında hamile olduğumu dahi anlamıyorum umarım bir sıkıntı yoktur kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek...

Benim de aç karnına mide bulantılarım başladı senin de öyle mi göğüs ağrısı hiç yok hatta büyümedi bile ilk gebelikte okadar büyümüştü ki dokunamıyordum sanırım sen topik açmıştın dr için dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…