- 8 Nisan 2018
- 27
- 18
- 3
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.781
Ben de duymak istiyorum ama nedense korkularım var nasıl geçecek bilmiyorum 9 ay boyunca böyle olmam umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz bol bol dua edelimBen de kalp atısını duyacagm günlere geçmek istyorum rüyalarıma giriyo
Canim ramzi teorisi varmis. Bebegin kesedeki durumuna gore kız ya da erkek oldugu yaziyor.nasıl baktınız bızde baksak ya
Sağlıklı olsun öncelik o tabiki. Ama napalim merak ediyoruz.suan aslında cok karısık hıssedıyorum etkı altında kalabılırım ılkınde erkek veya kız olmasının onemı yoktu cunku suan karmasık
Kuzum bi turlu yukleyemedim. Sol altta duruyor bebişBende çarşamba günü gidicem bi tahmin yaparsın demi artık :)
Ben. Normalde balık yiyemiyorum ton balığı yiyorum cnm
Bence kız cnm kesen yuvarlak ve bebek yukarda sağda olunca kız oluyormuş :)
Bende çok yorulunca ağrılarım oluyor sarı akıntı geliyor o zmn
Yüklesene cnm ultrasonu bakalım :)
CNim 1788 de degerim bana alttan bakti kucuk dedi kizlara sordum normal dediler daha yeni diye simdi hemen karindan gordu alttan baksa daha net gorurdu dogru sonuc verirdi bakmadi cuma gunu baska doktora gitcem bazi doktorlar cok ilgisiz paramizla rezil oluyoruz resmen.Bende 4+4de alttan muayenede kucuk dedi bende bu ne anlama geliyo dedim kan degerim 1100lerde ama yuksek dedim kan degerin sinirda dedi haftaya gel kesenin buyumesi lazim dedi. Netten baktim hcg 1500 de vajinada net gorunurmus o yuzden biraz rahatim.
Benimde ilk zamanlar böyleydi sonra büyüdü daha netlesiyo canımBu da benim ultrason görüntüm. Sizinki gibi net değil.
Gözün aydin canim.Slm bugün doktora gittik kalp atisimizi duyduk maşallah minik bebegimin.
6 haftalık olduk.
Karindan gorunduyse merak etme o zamanCNim 1788 de degerim bana alttan bakti kucuk dedi kizlara sordum normal dediler daha yeni diye simdi hemen karindan gordu alttan baksa daha net gorurdu dogru sonuc verirdi bakmadi cuma gunu baska doktora gitcem bazi doktorlar cok ilgisiz paramizla rezil oluyoruz resmen.
Denizli'de yaptırdım canım.Nerde yaşıyorsun
Diğer doktorun ismi ne canm? Ben pazar günü hayat hastanesini arayıp beta hcg bakılıyor mu diye sordum hafta sonu bakılmıyor hafta içi 8-5 gelin dedi. O yüzden o hastaneyi düşünmedim hiç:) medikal parkta baktırdım. Çarşamba şevket yılmaz Engin Korkmazer de aldım randevu şimdilk keseyi görsem lekelenmeyi konuşsam yeter.3 gündür leke devam ediyor. İnşAllah herşey yolundadır. Çalışıyorum fırsat buldukça dinleniyorum ama yetmiyor sanırım..ben hayat hastanesıne gıdıyorum nıhal gokce akagunduze gıdıyorum ama kararsızım bu muayenede de ıstedım gıbı olmaz sa gene hayat hastanesınde baska bır doktor var ona gıdecegım herkez ondan cok memnunmus
gayet net sağdaki bebiş bu teoriye göre usg. karındansa bebiiş kız olma ihtimali yüksekBu da benim ultrason görüntüm. Sizinki gibi net değil.
Iyi yada kotu birsey demedi canim 4 gun geri dedi birakti o kadar sordum asla soylemedi birsey insallah ikimizinki de yolunda gider.Karindan gorunduyse merak etme o zaman
Hayırlı olsun rabbim sağ Salim doğurmayı nasip etsin ilk gebelik mi?Selam arkadaslar allah nasip ederse ben de aralik annesi olucam en son adet tarihim 7 martti
Cok tesekkur ederim ucuncu olucak insallahHayırlı olsun rabbim sağ Salim doğurmayı nasip etsin ilk gebelik mi?
Benim de aç karnına mide bulantılarım başladı senin de öyle mi göğüs ağrısı hiç yok hatta büyümedi bile ilk gebelikte okadar büyümüştü ki dokunamıyordum sanırım sen topik açmıştın dr için dimiBen de 5 haftada keseyi gördüm yarın inşallah kalp atışını duyacağız mide bulantim başlamadı göğüslerimin ağrısı dışında hamile olduğumu dahi anlamıyorum umarım bir sıkıntı yoktur kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek...
Hadi hayırla sağlıkla gelirCok tesekkur ederim ucuncu olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?