2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben kalp atışını duymadım ama başladım annem de demişti meryem suresini inşallah herkesin doğum rahat ve güzel geçer hayirlici kavusuruz bebeklerimize

GOZUN AYDIN CANIM DARISI DA BEBEGI VE KALP ATISLARINI GORMEYE INS NASIL GECTI MUAYENE
Aminnn, darısı tüm isteyenlerin başına canım :)
Çok güzel geçti, birazcıcık ağladım da görünce keseyi... Çok duygusaldı...

merhaba acıbadem e gitmişsinzi ,
muayene ücreti ne kadar acaba
Canım eşimin işinden dolayı özel sigortası var, biz 20lira gibi çok cüzi bir muayene ücreti ödüyoruz o yüzden. Normalde ne kadar bilmiyorum malesef.

gebeliği kapsıyor mu o sigorta ,
bende tamamlayıcı var,
gebelik olursa karşılamıyormuş muayeneyi,
nasıl yapacam bilemedim ben nereye gitsem doğum paketi mi alsam vs kafam çok karışık

hanımlar:
düşük hcg ile başlayan hanımlar:
hcg lerniz kaç kaç yükseldi yazabilir misinz?
ben geçen perşembe yaptrdım,27 çıkmıştı bugün yaptrsam 200 e yakın çıkması gerekiyor değil mi?

18 MART 83 cıktı canım 21 martta 466 cıktı benım ondan sonra daha bakmadık 28 mastta da keseyı gorduk cnm 6 nısan da da bebegı gorduk kısmetse 11 nısan yanı yarın kalp atısını duymaya gıdecegım

18 MART 83 cıktı canım 21 martta 466 cıktı benım ondan sonra daha bakmadık 28 mastta da keseyı gorduk cnm 6 nısan da da bebegı gorduk kısmetse 11 nısan yanı yarın kalp atısını duymaya gıdecegım
ohhh maşallah size,
rabbim sağlıkla tamamını nasip etsin

gebeliği kapsıyor mu o sigorta ,
bende tamamlayıcı var,
gebelik olursa karşılamıyormuş muayeneyi,
nasıl yapacam bilemedim ben nereye gitsem doğum paketi mi alsam vs kafam çok karışık
Hastanelerle görüş canım, hangisi uygunsa senin için onu seçersin. Özelde doğum düşünüyorsan bi gebelik paketi alınabilir bence.

Eşimin çalıştığı kurumun hastaneyle anlaşması var canım. O yüzden rahatım elhamdulillah..

gayet net sağdaki bebiş bu teoriye göre usg. karındansa bebiiş kız olma ihtimali yüksek
Benimde karından görünmüştü 4+4 haftalıkken :) sağlıklı olsun tabi ama kız olsun çok istiyoruz

Doktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
6mm miş kesemiz. 4+5 gibi duruyor dedi doktorum

Çok güzel görünüyor keseye bakınca bana oğlun olacak gibi geldi :)

Benim ilk 56 çıktı değer 2 gün sonra 405 çıktı cnm %60 artış olmuş

iki günde bir iki katı artış olmuyormuydu ben mi yanlış biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…