- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.121
Biz hem önden hem arkadan gördük pipi ve testisler sırtı dönük olsada gözüküyor hatta ben yok artık o derece mi falan deyince dr gülmüştü cihazlar hassas diyelim demişti :)canım ilk başlarda erkeğe benziyor diyorlardı en son 16.haftada arkası dönük olduğundan göremedi dr.ama bacak arası boş erkek olsa görünürdü muhtemelen kız diyorlar
Benim 20lik dişim çıkarken hiçbir ilaç fayda etmemişti ama sadece 1 gün ağrı çdkmiştim umarım seninde kısa sürer karanfil yağı diyorlar ama ben hiç denemedim bence dr git gargara vs hepsi yasakmış çünküKızlar 20lik dişim çıkıyor suan çok kötü diş ağrım var.parol fayda etmedi.önerisi olan varmı ?
Diş etine baskı yapıyor diş etim çok kötü ağrıyor inşallah geçerBenim 20lik dişim çıkarken hiçbir ilaç fayda etmemişti ama sadece 1 gün ağrı çdkmiştim umarım seninde kısa sürer karanfil yağı diyorlar ama ben hiç denemedim bence dr git gargara vs hepsi yasakmış çünkü
İnşallah bi acile gidin doktor rahatlatıcı bişeyler verir belki parol minoset dışındaDiş etine baskı yapıyor diş etim çok kötü ağrıyor inşallah geçer
çok kullanışlı gibi görünebilir ama şöyle bir şey var bir yere giderken zaten bebek arabasıyla gidersiniz hem bebek arabası hem bebek bakım çantası olacak mecbur bir de bunu mu taşıyacaksınız bence size yük olur iyi düşünün derimGünaydın kızlar bu ürün icin ne düşünürsünüz ben normalde babaynest falan düşünmüyordum ama bir yere gittiğinde bu biraz mantıklı geldi çanta halini alması çok cazip sanki fiyatı kargo dahil 150 TL mis
hayırlısı olsun bir dahaki kontrolde netleşir inşallahcanım ilk başlarda erkeğe benziyor diyorlardı en son 16.haftada arkası dönük olduğundan göremedi dr.ama bacak arası boş erkek olsa görünürdü muhtemelen kız diyorlar
Hımmm oylemi dersin bende bir yere gittiğimizde yatırmak için düşünmüştüm aslında şimdiye kadar aklımda hiç böyle birşey yoktu bazı yerlerde yorumlarda işte herkesi. Oturduğu üremi yatiracaksiniz bir yere gidince falan diye okuyunca bende ne yapabilirim bu konuda diye düşünmeye başlamıştımçok kullanışlı gibi görünebilir ama şöyle bir şey var bir yere giderken zaten bebek arabasıyla gidersiniz hem bebek arabası hem bebek bakım çantası olacak mecbur bir de bunu mu taşıyacaksınız bence size yük olur iyi düşünün derim
Selam :) Ben 20+2 de detaylıya girmiştim o zaman 311 Gr 22 cm di bebeğim Dr kilo Alimi çok güzel demisti bayram sonrasını merakla bekliyorum bende kontrol içinSlm güzel anneler nasılsınız :) 21+3 haftalık iken ortalama bu haftalarda 21,22 haftalarda bebek boy kilolarınız nasıl merak ettim bizim 460 gr 26 cm boyunuz teyzeleri kızımin gelişimi ne doktor iyi dedi ama merak ettim genede :)
21+6 da 476gramSlm güzel anneler nasılsınız :) 21+3 haftalık iken ortalama bu haftalarda 21,22 haftalarda bebek boy kilolarınız nasıl merak ettim bizim 460 gr 26 cm boyunuz teyzeleri kızımin gelişimi ne doktor iyi dedi ama merak ettim genede :)
yani sen bilirsin ama misafirliğe gittiğinde elbette uygun bir yer verirler, e parkta dışarda vs. de bebek arabası var lüzum olacağını sanmıyorum..herkesin oturduğu yere mi yatıracaksınız diye yorum yapanlar da evlerinde hiç mi çocuğu kanepeye falan bırakmıyor acaba bunda ne var ki hem bizim örf adetlerimizde misafire hürmet var merak etme gittiğin yerde bebeğe uygun bir yer verirler...ama ilk bebeğin hevesin varsa alabilirsin tabi içinde kalmasın ilkler unutulmaz istediğin gibi özenerek yap her şeyiniHımmm oylemi dersin bende bir yere gittiğimizde yatırmak için düşünmüştüm aslında şimdiye kadar aklımda hiç böyle birşey yoktu bazı yerlerde yorumlarda işte herkesi. Oturduğu üremi yatiracaksiniz bir yere gidince falan diye okuyunca bende ne yapabilirim bu konuda diye düşünmeye başlamıştım
Evet ilk bebeğim ama öyle herseye heves Edip gereksiz şeyleri almak istemiyorum gerçekten kullanacağım lazım olan şeyleri istiyorum evde bile fazla eşya kalabalığı sevmiyorum dediğin gibi bir şekilde yatırma olayı çözülür çok sağolyani sen bilirsin ama misafirliğe gittiğinde elbette uygun bir yer verirler, e parkta dışarda vs. de bebek arabası var lüzum olacağını sanmıyorum..herkesin oturduğu yere mi yatıracaksınız diye yorum yapanlar da evlerinde hiç mi çocuğu kanepeye falan bırakmıyor acaba bunda ne var ki hem bizim örf adetlerimizde misafire hürmet var merak etme gittiğin yerde bebeğe uygun bir yer verirler...ama ilk bebeğin hevesin varsa alabilirsin tabi içinde kalmasın ilkler unutulmaz istediğin gibi özenerek yap her şeyini
19+3 de boyu 25 cm kilosu 325 grdı oğluşumunSlm güzel anneler nasılsınız :) 21+3 haftalık iken ortalama bu haftalarda 21,22 haftalarda bebek boy kilolarınız nasıl merak ettim bizim 460 gr 26 cm boyunuz teyzeleri kızımin gelişimi ne doktor iyi dedi ama merak ettim genede :)
Masallah Paşa’ya :)19+3 de boyu 25 cm kilosu 325 grdı oğluşumun
Masallah ortalama ayni sayılır normal o zaman gelişimimiz çok şükür21+6 da 476gram
Çok şükür Cnm artık her kontrol de merakla boyunu kilosunda aklımız :) birdaha ki kontrolüme bir ay var zaman Zor geçecek :)Selam :) Ben 20+2 de detaylıya girmiştim o zaman 311 Gr 22 cm di bebeğim Dr kilo Alimi çok güzel demisti bayram sonrasını merakla bekliyorum bende kontrol için
Çok şükür bugünlerimize :) evet ya zaman hiç gecmiyor benim daha 18 gün var randevuya çok uzun geliyorÇok şükür Cnm artık her kontrol de merakla boyunu kilosunda aklımız :) birdaha ki kontrolüme bir ay var zaman Zor geçecek :)
Valla ben de biraz kendimi frenlesem iyi olur kendim de +5 kilodayım doktor çok dedi bu seferMasallah Paşa’ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?