2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım ilk başlarda erkeğe benziyor diyorlardı en son 16.haftada arkası dönük olduğundan göremedi dr.ama bacak arası boş erkek olsa görünürdü muhtemelen kız diyorlar
Biz hem önden hem arkadan gördük pipi ve testisler sırtı dönük olsada gözüküyor hatta ben yok artık o derece mi falan deyince dr gülmüştü cihazlar hassas diyelim demişti :)

Kızlar 20lik dişim çıkıyor suan çok kötü diş ağrım var.parol fayda etmedi.önerisi olan varmı ?
Benim 20lik dişim çıkarken hiçbir ilaç fayda etmemişti ama sadece 1 gün ağrı çdkmiştim umarım seninde kısa sürer karanfil yağı diyorlar ama ben hiç denemedim bence dr git gargara vs hepsi yasakmış çünkü

Günaydın kızlar bu ürün icin ne düşünürsünüz ben normalde babaynest falan düşünmüyordum ama bir yere gittiğinde bu biraz mantıklı geldi çanta halini alması çok cazip sanki fiyatı kargo dahil 150 TL mis

Eklentiler

• Screenshot_20180805-080547.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 61
çok kullanışlı gibi görünebilir ama şöyle bir şey var bir yere giderken zaten bebek arabasıyla gidersiniz hem bebek arabası hem bebek bakım çantası olacak mecbur bir de bunu mu taşıyacaksınız bence size yük olur iyi düşünün derim

Slm güzel anneler nasılsınız :) 21+3 haftalık iken ortalama bu haftalarda 21,22 haftalarda bebek boy kilolarınız nasıl merak ettim bizim 460 gr 26 cm boyunuz teyzeleri kızımin gelişimi ne doktor iyi dedi ama merak ettim genede :)

Hımmm oylemi dersin bende bir yere gittiğimizde yatırmak için düşünmüştüm aslında şimdiye kadar aklımda hiç böyle birşey yoktu bazı yerlerde yorumlarda işte herkesi. Oturduğu üremi yatiracaksiniz bir yere gidince falan diye okuyunca bende ne yapabilirim bu konuda diye düşünmeye başlamıştım

Selam :) Ben 20+2 de detaylıya girmiştim o zaman 311 Gr 22 cm di bebeğim Dr kilo Alimi çok güzel demisti bayram sonrasını merakla bekliyorum bende kontrol için

20+4 te 355 gramdı benim oğlan boyunu hatırlamıyorum ama. Doktor haftasına göre normal demişti. Ama yeter ki sağlıklı olsunlar kilo da alırlar elbette :)

yani sen bilirsin ama misafirliğe gittiğinde elbette uygun bir yer verirler, e parkta dışarda vs. de bebek arabası var lüzum olacağını sanmıyorum..herkesin oturduğu yere mi yatıracaksınız diye yorum yapanlar da evlerinde hiç mi çocuğu kanepeye falan bırakmıyor acaba bunda ne var ki hem bizim örf adetlerimizde misafire hürmet var merak etme gittiğin yerde bebeğe uygun bir yer verirler...ama ilk bebeğin hevesin varsa alabilirsin tabi içinde kalmasın ilkler unutulmaz istediğin gibi özenerek yap her şeyini

Evet ilk bebeğim ama öyle herseye heves Edip gereksiz şeyleri almak istemiyorum gerçekten kullanacağım lazım olan şeyleri istiyorum evde bile fazla eşya kalabalığı sevmiyorum dediğin gibi bir şekilde yatırma olayı çözülür çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…