- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.141
Canım 21+4 ken ayrıntılıya girdik 488 gr 25-26 cm civarıda boyuydu. Hemen hemen aynılar :)Slm güzel anneler nasılsınız :) 21+3 haftalık iken ortalama bu haftalarda 21,22 haftalarda bebek boy kilolarınız nasıl merak ettim bizim 460 gr 26 cm boyunuz teyzeleri kızımin gelişimi ne doktor iyi dedi ama merak ettim genede :)
Bizim dündü kontrolümüz 20+2 de 440 gr 23 cm di.Slm güzel anneler nasılsınız :) 21+3 haftalık iken ortalama bu haftalarda 21,22 haftalarda bebek boy kilolarınız nasıl merak ettim bizim 460 gr 26 cm boyunuz teyzeleri kızımin gelişimi ne doktor iyi dedi ama merak ettim genede :)
Bu haftada zaten çok guclu başlamiyor dediğin gibi pıt pıt şeklinde ebelerin soyledigine göre biraz kilo olunca da geç hissediliyormus ama her gün dahada güçlenecek gümbür gümbür hissetmene az kaldı inşallah:)Kizlar ben 18+2 yim ama bebek hareketlerini hissetmiyorum hic. Bir lac kere farkli zamanlarda kasiga yakin bir yerlerde pirpir etti sanki bir sey ama duzenli bsy yok daha. Net olarak hisseden varsa ne zaman basladi sizin? Ve ne siklikla hissediyorsunuz? Bu haftaya ulasan Ilk gebeligim ve biraz kilom da var.
Her USG ye girdiğimde aaa ne kadarda buyumus diyor şaşırıyoruz eşimle o kadar hızlı gelisiyorlarki masallah yavrulara hepsini Allah'ım esirgesin sağlıcakla kucaklarimiza alalım senin az kalmış randevuya :)Ben en son 16+4 te gitmistim. Boyu 15 cm, 196 gramdibir hafta kadar sonra tekrar giderim bakalim kac olmus
aslinda dojtoruma guveniyorum cok ilgiki tatli biri ama kk da herkes 20 21.haftada yapritinca kafamda soru isareti olustuDoktorun muayenesi benim çok içime sindi canım. Erken olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. O yüzden başka doktora gidip kafamı karıştırmıycam. Ama senin için rahat değşlse gidebilirsin bi de devlete.
ben de hep ayni seyi soyluyorumHer USG ye girdiğimde aaa ne kadarda buyumus diyor şaşırıyoruz eşimle o kadar hızlı gelisiyorlarki masallah yavrulara hepsini Allah'ım esirgesin sağlıcakla kucaklarimiza alalım senin az kalmış randevuya :)
Hiç deme ya böyle içimde bazen güçlü tekkme atıyor ya olduğu yeri bilince kolumla sariveriyorum karnımı böyle kucagima alıp sarıp sarmayalasim geliyro ama baksana 6 aydayiz zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışiz kucağımizdalar dediğin gibi o an insan tüm sıkıntıları unutuyor:)ben de hep ayni seyi soyluyorum
ve o an bulantim falan hic kalmiyo saf saf sırıtıyorum
icimden cikarip o ayaklarini mincirasim geliyo isirmak istiyorum
off gunler gecmiyoki
Bende senin gibiyim ama cok degil normal bu haftalardan sonra kilo alimi hizlaniyor zaten. Ama istahin coksa frenlersin.kızlar 16. haftaya kadar hiç kilo alamamıştım, 21. haftadayım şimdi 3 kilo almışım sizce fazla mı? Biraz dikkat edeyim diyorum
Ben de ilk üç ay bir kilo almıştım 16 dan sonra hızlandı 4,5 5 kilo aldım frenlicem inşallah 55 ile baslayıp 60 ı gördm bugun ilk defakızlar 16. haftaya kadar hiç kilo alamamıştım, 21. haftadayım şimdi 3 kilo almışım sizce fazla mı? Biraz dikkat edeyim diyorum
Bence gayet normal canım. Bende haftaiçi yani tam 19.haftamda 3 kilo almış gözüküyodum, hep yavaş gidiyodum ama son bikaç hafta kilo alımım hızlandı gibi zaten gebelik ilerledikçe başlardakinden daha fazla alınıyo. yinede en iyisi dengeli beslenip dikkat etmekkızlar 16. haftaya kadar hiç kilo alamamıştım, 21. haftadayım şimdi 3 kilo almışım sizce fazla mı? Biraz dikkat edeyim diyorum
İlk gebelikmi cnm? İlkse normal yani kişiden kişiye değişen bi durum bence.Ben ilk gebeliğimde ortalama 15- 16.haftamda hissetmiştim buseferde yine tam o haftada hissetmeye başladım ve ikisindede kilom varken hamile kaldım göbek bölgem normaldede biraz yağlıydı ama şükür ona rağmen geç hissetmedim son 1haftadrda daha aktif.yanlız karnin iç yapısı bebeğin pozisyonu hareketlerini hissetmende farklılık gösterebilir oyüzden çok kafanı takma yakın zamanda hiç beklemedigin bianda hissedersin inş.Kizlar ben 18+2 yim ama bebek hareketlerini hissetmiyorum hic. Bir lac kere farkli zamanlarda kasiga yakin bir yerlerde pirpir etti sanki bir sey ama duzenli bsy yok daha. Net olarak hisseden varsa ne zaman basladi sizin? Ve ne siklikla hissediyorsunuz? Bu haftaya ulasan Ilk gebeligim ve biraz kilom da var.
Evet ilk. Bazen hissediyorum ama hissettigim sey ufak titresim gibi bir sey. Bir kac defa oldu simdi 2 gundur olmuyor mesela. Sen surekli hissediyor musun artik?İlk gebelikmi cnm? İlkse normal yani kişiden kişiye değişen bi durum bence.Ben ilk gebeliğimde ortalama 15- 16.haftamda hissetmiştim buseferde yine tam o haftada hissetmeye başladım ve ikisindede kilom varken hamile kaldım göbek bölgem normaldede biraz yağlıydı ama şükür ona rağmen geç hissetmedim son 1haftadrda daha aktif.yanlız karnin iç yapısı bebeğin pozisyonu hareketlerini hissetmende farklılık gösterebilir oyüzden çok kafanı takma yakın zamanda hiç beklemedigin bianda hissedersin inş.
İlk başlarda zaten düzenli hissetmezsin cnm o da sırtüstü yatıp odaklanirsan anca, ben ellerimle hafif baskı yapıp anca hissediyodum.küçük ve güçsüz olduklarından ilkin bi hisseder bi hissetmeyebilirsin o korkuları hepimiz yaşamışızdr.son 2 haftqdr sürekli olarak daha iyi kuvvetli hissediyorum heleki son hafta dahada güçlendi, hafta hafta dahada farklılaşıyo ellemene bile gerek kalmiyo göbüşü dalgalandırıyolar :)) emin ol o titreşim dediğin hareketler haftaya daha farklılaşacak şaşıracaksınEvet ilk. Bazen hissediyorum ama hissettigim sey ufak titresim gibi bir sey. Bir kac defa oldu simdi 2 gundur olmuyor mesela. Sen surekli hissediyor musun artik?
Ben ilk hamileliğimde gebelik şekerim çıktıSelam hanimlar. Yarin 23. Haftaya giriyor bebegim. Bende insulin direnci oldugu icin doktor seker yuklemesini erken istedi.
İlk gebeligi gebelik sekeri yasayan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?