2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben en son 16+4 te gitmistim. Boyu 15 cm, 196 gramdi bir hafta kadar sonra tekrar giderim bakalim kac olmus

Canım 21+4 ken ayrıntılıya girdik 488 gr 25-26 cm civarıda boyuydu. Hemen hemen aynılar :)

Kizlar ben 18+2 yim ama bebek hareketlerini hissetmiyorum hic. Bir lac kere farkli zamanlarda kasiga yakin bir yerlerde pirpir etti sanki bir sey ama duzenli bsy yok daha. Net olarak hisseden varsa ne zaman basladi sizin? Ve ne siklikla hissediyorsunuz? Bu haftaya ulasan Ilk gebeligim ve biraz kilom da var.

Bu haftada zaten çok guclu başlamiyor dediğin gibi pıt pıt şeklinde ebelerin soyledigine göre biraz kilo olunca da geç hissediliyormus ama her gün dahada güçlenecek gümbür gümbür hissetmene az kaldı inşallah:)

Ben en son 16+4 te gitmistim. Boyu 15 cm, 196 gramdi bir hafta kadar sonra tekrar giderim bakalim kac olmus
Her USG ye girdiğimde aaa ne kadarda buyumus diyor şaşırıyoruz eşimle o kadar hızlı gelisiyorlarki masallah yavrulara hepsini Allah'ım esirgesin sağlıcakla kucaklarimiza alalım senin az kalmış randevuya :)

aslinda dojtoruma guveniyorum cok ilgiki tatli biri ama kk da herkes 20 21.haftada yapritinca kafamda soru isareti olustu
bi yandan dedigin gibi devlete gidip kafami karistirmak istemiyorum ama kararsizim diyim
zaten sicaklarda disari cikamiyorum dun ciktim havanin serinligine aldandim donuste sicaktan mahvoldum eve geldigim gibi kustum sicak havalar beni kusturuyo nedense cnm

kizlar dun ebebege gittim bi cok sey bitmis alamadim haberiniz olsun son ay indirimde
5 li hastane cikisi vardi 17 tlye aldim 35 ten falan dusmustu
chicconun yenidogan biberonunu aļdm 21 tldi o da indirimdeydi ve vardi hala pkastik cam degil
bir de ay ay citcitli beyaz badilerde 5 al 4 ode vardi 5 tane askili aldim tanesi 5 tlydi
8 tlye yelekler vardi cok guzel ondan bi tane aldim
ama nuk un yenidogan emzigi 12.90 a dusmustu onu aldim tekli digerkerinde indirim yoktu
bi cok urun de bitmis
park yataklara baktim hic begenmedim asla sallanmiyodu sanirim vazgectim park yataktan
bebek alt temizleme pamugu alt acma bezleri falan indirimdeydi onlardan da aldim
hastane cikislari sinirli sayidaydi son 2 tanesi kiz icin kalmisti birini alfim kizlar bence bi gidin bakin tukenmeden

Her USG ye girdiğimde aaa ne kadarda buyumus diyor şaşırıyoruz eşimle o kadar hızlı gelisiyorlarki masallah yavrulara hepsini Allah'ım esirgesin sağlıcakla kucaklarimiza alalım senin az kalmış randevuya :)
ben de hep ayni seyi soyluyorum
ve o an bulantim falan hic kalmiyo saf saf sırıtıyorum
icimden cikarip o ayaklarini mincirasim geliyo isirmak istiyorum
off gunler gecmiyoki

ben de hep ayni seyi soyluyorum
ve o an bulantim falan hic kalmiyo saf saf sırıtıyorum
icimden cikarip o ayaklarini mincirasim geliyo isirmak istiyorum
off gunler gecmiyoki
Hiç deme ya böyle içimde bazen güçlü tekkme atıyor ya olduğu yeri bilince kolumla sariveriyorum karnımı böyle kucagima alıp sarıp sarmayalasim geliyro ama baksana 6 aydayiz zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışiz kucağımizdalar dediğin gibi o an insan tüm sıkıntıları unutuyor:)

kızlar 16. haftaya kadar hiç kilo alamamıştım, 21. haftadayım şimdi 3 kilo almışım sizce fazla mı? Biraz dikkat edeyim diyorum

kızlar 16. haftaya kadar hiç kilo alamamıştım, 21. haftadayım şimdi 3 kilo almışım sizce fazla mı? Biraz dikkat edeyim diyorum
Bence gayet normal canım. Bende haftaiçi yani tam 19.haftamda 3 kilo almış gözüküyodum, hep yavaş gidiyodum ama son bikaç hafta kilo alımım hızlandı gibi zaten gebelik ilerledikçe başlardakinden daha fazla alınıyo. yinede en iyisi dengeli beslenip dikkat etmek

Selam hanımlar. Ben Ocak annesi olacağım inşallah. Detaylı ultrasonu araştırıyorum. Muayene olduğum hastanede çok çok pahalı. Zeynep Kamil'de yaptırmayı düşünüyorum. Orada cd ve çıktı veriyorlar mı bilginiz var mı?

İlk gebelikmi cnm? İlkse normal yani kişiden kişiye değişen bi durum bence.Ben ilk gebeliğimde ortalama 15- 16.haftamda hissetmiştim buseferde yine tam o haftada hissetmeye başladım ve ikisindede kilom varken hamile kaldım göbek bölgem normaldede biraz yağlıydı ama şükür ona rağmen geç hissetmedim son 1haftadrda daha aktif.yanlız karnin iç yapısı bebeğin pozisyonu hareketlerini hissetmende farklılık gösterebilir oyüzden çok kafanı takma yakın zamanda hiç beklemedigin bianda hissedersin inş.

Evet ilk. Bazen hissediyorum ama hissettigim sey ufak titresim gibi bir sey. Bir kac defa oldu simdi 2 gundur olmuyor mesela. Sen surekli hissediyor musun artik?

Evet ilk. Bazen hissediyorum ama hissettigim sey ufak titresim gibi bir sey. Bir kac defa oldu simdi 2 gundur olmuyor mesela. Sen surekli hissediyor musun artik?
İlk başlarda zaten düzenli hissetmezsin cnm o da sırtüstü yatıp odaklanirsan anca, ben ellerimle hafif baskı yapıp anca hissediyodum.küçük ve güçsüz olduklarından ilkin bi hisseder bi hissetmeyebilirsin o korkuları hepimiz yaşamışızdr.son 2 haftqdr sürekli olarak daha iyi kuvvetli hissediyorum heleki son hafta dahada güçlendi, hafta hafta dahada farklılaşıyo ellemene bile gerek kalmiyo göbüşü dalgalandırıyolar :)) emin ol o titreşim dediğin hareketler haftaya daha farklılaşacak şaşıracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…