2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bugün göbeğimde çok belirgin bir şekilde kahverengi çizginin oluştuğunu farkettim. Daha erken değil mi bunun için yaa?

amin amin insallah sag salim kucagimiza bebislerimizi alalim bi an once
Rabbim saglikli hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallah
ben de insallah en kisa zamanda arrik hissederim tekmelerini

Acaba tam kararma olayı bittimi yeni yenimi başlıyor

Bilmiyorum ama sanırım yeni başladı. Göbeğim baya büyük olduğu için yukardan bakınca göremiyorum. Bugün aynada farkettim.

Canm bendede var basbaya belli asagidan oldu yukarda yok yukariya geldgnde dogm gelyr demek

Benim de aşağıda canım. Aman yukarıya doğru gelmesin o zaman :)

Kızlar göbek altındaki kahverengi çizgiden bahsetmişiniz, azönce yine ışık altında kontrol edeyim dedim ama göbeğin aşağısıda yukarısıda bembeyaz bendemi bi cinslik var acep

Bilmiyorum ama sanırım yeni başladı. Göbeğim baya büyük olduğu için yukardan bakınca göremiyorum. Bugün aynada farkettim.

Benim de aşağıda canım. Aman yukarıya doğru gelmesin o zaman :)
Canm artk 5. Ayda bitti yavastan yavastan ckyr bana da dogm yapcak kadn solemisti cizgiyi :)
Korkuyrm dogmdan ama bir yandanda kavusmak istyrm artk sabredemyrm

Günaydın herkese, detaylı randevumu aldim. 15 ağustosta yaptiricam. 21+5 olmuş oluyor o gün. İnşallah herşey yolundadır. Bide asistan tok gelmemi söyledi ama hemen yiyip mi gitmeliyim yoksa 1-2 saat önceden mi yemeliyim?

Bende cumartesi 21+5 dim yaptirdim. 2 lokma bisey yedim gittim. Cok onemli degil yersin gidersin zaten bebek hareket etsin diye benimkinde bi sorun olmadi

Bana asistan bi saat oncesinde yemek yememi soylemisti mumkun olursa et yemegi olmaliymis ve tatli. Bebegin hareketli olmasini sagliyormus canim. Sakin ayran yogurt gibi seyler yeme uyutur bebesi onun yerine meyve suyu icebilirsin enerji verir

Benimde 15 ağustos. İple çekiyorum o günü. Bende 21+1 oluyorum.

Merhaba kızlar

Şu bahsettiğiniz kahverengi çizgi bende hiç olmadı. Arka sayfalarda biri gobeginiz nasıl görünüyor demiş. Benim gobus fazla cikmiyor. Koalina gibi top gibi karnı olan hamişlere bayılıyorum ama bende oyle olmuyor. Son aylar cikiyor. Bel cizgim cabuk kaybolmadığı icin karnim iki kat görünüyor. Insanlar biraz kilo aldım saniyorlar ay hiç karnın yok laflarından gına geliyor bana. Annem senin iç karnın geniş diyor. Bu aralar pek kilo almadım. Bir hafta önce evde tartildim 2.5 kg almış görünüyorum hala. Kilolu olduğum için fazla kilo artışı benim için iyi değil zaten.

Dudağımın kenarında uçuk çıktı bu sefer limon sürdüm ama fayda etmedi. ne iyi gelir sizce?

Evet canım bendim. Geçti çok şükür ama 2 hafta öldüm resmen ağrıdan. Ağladığımı biliyorum böbreğimi alın diye. Senin de mi ağrıyor yoksa?
Benım ilk cocugumda agrımıstı en son sevıyesı olsa gerek neler cektım gecmeseydı sezeryan olup cocugunu erken dogurcaktım .. sımdı yıne korkuyırum olcak dıye doktorum bol bol su iç dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…