- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.161
Yoo tmm zamanında çıkmışBugün göbeğimde çok belirgin bir şekilde kahverengi çizginin oluştuğunu farkettim. Daha erken değil mi bunun için yaa?
Hmm anladım canm ben son aylarda oluşuyor sanmıştım :)Yoo tmm zamanında çıkmış
3,4,5 ayında sonra çıkıyor zaten
amin amin insallah sag salim kucagimiza bebislerimizi alalim bi an onceHiç deme ya böyle içimde bazen güçlü tekkme atıyor ya olduğu yeri bilince kolumla sariveriyorum karnımı böyle kucagima alıp sarıp sarmayalasim geliyro ama baksana 6 aydayiz zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışiz kucağımizdalar dediğin gibi o an insan tüm sıkıntıları unutuyor:)
İki aydır nette araştırdığım bi konu uzmanı oldum vallaHmm anladım canm ben son aylarda oluşuyor sanmıştım :)
Yok üstte değil aşağıda benimki. Yani göbekten başlıyor baya bir aşağı doğru iniyor.İki aydır nette araştırdığım bi konu uzmanı oldum valla
Göbeğin üst tarafındamı seninkii
Acaba tam kararma olayı bittimi yeni yenimi başlıyorYok üstte değil aşağıda benimki. Yani göbekten başlıyor baya bir aşağı doğru iniyor.
Canm bendede var basbaya belli asagidan oldu yukarda yok yukariya geldgnde dogm gelyr demekBugün göbeğimde çok belirgin bir şekilde kahverengi çizginin oluştuğunu farkettim. Daha erken değil mi bunun için yaa?
Acaba tam kararma olayı bittimi yeni yenimi başlıyor
Canm bendede var basbaya belli asagidan oldu yukarda yok yukariya geldgnde dogm gelyr demek
Bobregı agrıyan senmıydın ? Eger sensen durumun nasıl sımdıYok üstte değil aşağıda benimki. Yani göbekten başlıyor baya bir aşağı doğru iniyor.
Canm artk 5. Ayda bitti yavastan yavastan ckyr bana da dogm yapcak kadn solemisti cizgiyi :)Bilmiyorum ama sanırım yeni başladı. Göbeğim baya büyük olduğu için yukardan bakınca göremiyorum. Bugün aynada farkettim.
Benim de aşağıda canım. Aman yukarıya doğru gelmesin o zaman :)
Evet canım bendim. Geçti çok şükürBobregı agrıyan senmıydın ? Eger sensen durumun nasıl sımdı
Ya ben de öyleyim. Neye benziyor diye çok sabırsızlanıyorum. Ama bebişlerin gelmesi için daha çok çok erkn :)Canm artk 5. Ayda bitti yavastan yavastan ckyr bana da dogm yapcak kadn solemisti cizgiyi :)
Korkuyrm dogmdan ama bir yandanda kavusmak istyrm artk sabredemyrm
Bende cumartesi 21+5 dim yaptirdim. 2 lokma bisey yedim gittim. Cok onemli degil yersin gidersin zaten bebek hareket etsin diye benimkinde bi sorun olmadiGünaydın herkese, detaylı randevumu aldim. 15 ağustosta yaptiricam. 21+5 olmuş oluyor o gün. İnşallah herşey yolundadır. Bide asistan tok gelmemi söyledi ama hemen yiyip mi gitmeliyim yoksa 1-2 saat önceden mi yemeliyim?
Günaydın herkese, detaylı randevumu aldim. 15 ağustosta yaptiricam. 21+5 olmuş oluyor o gün. İnşallah herşey yolundadır. Bide asistan tok gelmemi söyledi ama hemen yiyip mi gitmeliyim yoksa 1-2 saat önceden mi yemeliyim?
Benimde 15 ağustos. İple çekiyorum o günü. Bende 21+1 oluyorum.Günaydın herkese, detaylı randevumu aldim. 15 ağustosta yaptiricam. 21+5 olmuş oluyor o gün. İnşallah herşey yolundadır. Bide asistan tok gelmemi söyledi ama hemen yiyip mi gitmeliyim yoksa 1-2 saat önceden mi yemeliyim?
Benım ilk cocugumda agrımıstı en son sevıyesı olsa gerek neler cektım gecmeseydı sezeryan olup cocugunu erken dogurcaktım .. sımdı yıne korkuyırum olcak dıye doktorum bol bol su iç dedıEvet canım bendim. Geçti çok şükürama 2 hafta öldüm resmen ağrıdan. Ağladığımı biliyorum böbreğimi alın diye. Senin de mi ağrıyor yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?