2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Braun çok pahalı ucuzlardan korkuyorum önemli olan işlevi hem bebeği hem odayı hem suyu Hepsini olcsun istiyorum medisana ile ilgili gusel yorumlar var bilmiyorum
Benim aklimda da üç marka var omron microlife Braun ama Braun çok pahalı geliyor uzak duruyorum o yüzden birde sürekli alışveriş yaptigim eczane var haftaya oraya gideceğim diyorum birde onlara sorayim

Evet senin yorumun benim düşüncem de etkili oldu omron kullanıcı yorumunu bilmiyorum Instagram da hemşire bir anne anne kullanıyor hastahanede de onu kullanıyorlarmış ordan duydum

Evet senin yorumun benim düşüncem de etkili oldu omron kullanıcı yorumunu bilmiyorum Instagram da hemşire bir anne anne kullanıyor hastahanede de onu kullanıyorlarmış ordan duydum
Canım ben kızımda hastane de yatmıştık ateşten Ateş öçlerimide yanımda götürdüm.. başka bir anne de kulaktan ölçen vardı sıkıntı çıktı çocuğunun ateşini ölçerken benimkini kullanmıştı hatta..tabi biraz da şans işi bu tür aletler..

Hım anladim canım sanırım bende ondan alacağım çok sağol canım

Kızlar birşey soracağım bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben hala kasıklarda hissediyorum. Yukarı çıkmış olması gerekmiyordu mu artık bebeğin?
Bende hep hareketleri sezeryan dikişlerimn orada hissediyorun doktorum zaten bebegin aşagıda demişti yan yatıyo yukarıda boş alan var kullanmıyo dedi ama hala niye yukarı çıkmadı merak ediyorum daha önce adet sancısı gibi sancm oldu kasıgım agırdı bebegmde aşagıda diye rahim agzı boyunu ölçtü şükür iyi çıktı ama hala niyetyukarı çıkmadı diye endişeleniyorum

Kiz cikolata ye elinle karnina bak gelyr mu ses diye bendede arada pit pit oluyr anlamysn ki bole sennde kiz mi kiz bebekleri gec hissedlrms cnm:))
Herşeyi denedim canım sırt üstü yatış yan yatış tatlı ye karanlık oda Yok sıpayı hissetmiyorum Pazartesi ayrıntılı ultrason var inşallah hayırlı iyi haberler alırım kızım olacak inşallah canım

Benim de arada kasiklarima baski oluyor ve tuvaletim geliyordu. Gobek deliginin etrafinda da toplanma oluyor. Yatay poziayonda olup dondugunu dusundum ama doktor dikey duruyo ama hafif yana dogru duruyo dedi. Bir ara ayaklarini komple gerdi, ay dedim buymus tuvaletimi getiren. O toplanma dedigim de donerken kafasi elleri falan herhalde.

Ordayken diger bir doktor gordu beni bu ne 7 aylik gibisin dedi. Normal dogum belki zorlar boyle karni one dogru cikanlarda bazen bebek kanala giremiyo 41. Haftaya kadar bekliyor, bakalim nasil dogum yapacaksin dedi.

Benden bir hafta geriden kizda hissetmyr arkadsm onunda kiz bebegi o da hissetmedi dr demis gec hissedilir dye biz herlde 25 . Haftada anca hissedrz

Kızlar aşılı kolum son iki saattir beni zorluyor keşke sol koluma yaptırmasaydım üzerine yatamıyorum sizede akıl olsun sağ kolunuza yaptırın

Kızlar aşılı kolum son iki saattir beni zorluyor keşke sol koluma yaptırmasaydım üzerine yatamıyorum sizede akıl olsun sağ kolunuza yaptırın
Ben saga yaptm o herksste oluyor cnm cekiyosn 3 gun agrisini ben cektim 3 gun kaldramadm saga yatamadm zorlandm neyseki gecti sukur

Eklentiler

• IMG_20180808_221856.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20180808_221612.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 66
  • _20180808_225121.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 82
  • _20180808_225052.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 69
  • _20180808_225003.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 62
KAç çıktı rahim boynu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…