- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.561
Benim aklimda da üç marka var omron microlife Braun ama Braun çok pahalı geliyor uzak duruyorum o yüzden birde sürekli alışveriş yaptigim eczane var haftaya oraya gideceğim diyorum birde onlara sorayimBraun çok pahalı ucuzlardan korkuyorum önemli olan işlevi hem bebeği hem odayı hem suyu Hepsini olcsun istiyorum medisana ile ilgili gusel yorumlar var bilmiyorum
Evet senin yorumun benim düşüncem de etkili oldu omron kullanıcı yorumunu bilmiyorum Instagram da hemşire bir anne anne kullanıyor hastahanede de onu kullanıyorlarmış ordan duydumAteş ölçer arayan arkadaşlar önceden de yazmıştım ben 8 yıldır kullanıyorum bu ürünü bu bebekte de kullanacağım sütün, suyun, odanın ısısını da ölçüyor tavsiye ederim
https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/microlife-nc100-kizilotesi-temassiz-ates-olcer
Canım ben kızımda hastane de yatmıştık ateşten Ateş öçlerimide yanımda götürdüm.. başka bir anne de kulaktan ölçen vardı sıkıntı çıktı çocuğunun ateşini ölçerken benimkini kullanmıştı hatta..tabi biraz da şans işi bu tür aletler..Evet senin yorumun benim düşüncem de etkili oldu omron kullanıcı yorumunu bilmiyorum Instagram da hemşire bir anne anne kullanıyor hastahanede de onu kullanıyorlarmış ordan duydum
Hım anladim canım sanırım bende ondan alacağım çok sağol canımCanım ben kızımda hastane de yatmıştık ateşten Ateş öçlerimide yanımda götürdüm.. başka bir anne de kulaktan ölçen vardı sıkıntı çıktı çocuğunun ateşini ölçerken benimkini kullanmıştı hatta..tabi biraz da şans işi bu tür aletler..
Yok cnm halen tekmelrini net hissedemyrm artk beklemekten baska care yokCanım sen hissettinmi artık bebişini
Hm bilmyrdm ogrenenmem iyi oldu:)aynen cnm Allah korusun bi sorun cimsa doktor mudahale edebiliyo detaylida ama taramada bisey yapilamiyo
Bende hep hareketleri sezeryan dikişlerimn orada hissediyorun doktorum zaten bebegin aşagıda demişti yan yatıyo yukarıda boş alan var kullanmıyo dedi ama hala niye yukarı çıkmadı merak ediyorum daha önce adet sancısı gibi sancm oldu kasıgım agırdı bebegmde aşagıda diye rahim agzı boyunu ölçtü şükür iyi çıktı ama hala niyetyukarı çıkmadı diye endişeleniyorumKızlar birşey soracağım bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben hala kasıklarda hissediyorum. Yukarı çıkmış olması gerekmiyordu mu artık bebeğin?
Ben bırak net hissetmeyi pıt hissedemedim henüzYok cnm halen tekmelrini net hissedemyrm artk beklemekten baska care yok
Kiz cikolata ye elinle karnina bak gelyr mu ses diye bendede arada pit pit oluyr anlamysn ki bole sennde kiz mi kiz bebekleri gec hissedlrms cnm:))Ben bırak net hissetmeyi pıt hissedemedim henüz((((
Herşeyi denedim canım sırt üstü yatış yan yatış tatlı ye karanlık oda Yok sıpayı hissetmiyorum Pazartesi ayrıntılı ultrason var inşallah hayırlı iyi haberler alırım kızım olacak inşallah canımKiz cikolata ye elinle karnina bak gelyr mu ses diye bendede arada pit pit oluyr anlamysn ki bole sennde kiz mi kiz bebekleri gec hissedlrms cnm:))
Benden bir hafta geriden kizda hissetmyr arkadsm onunda kiz bebegi o da hissetmedi dr demis gec hissedilir dye biz herlde 25 . Haftada anca hissedrzHerşeyi denedim canım sırt üstü yatış yan yatış tatlı ye karanlık oda Yok sıpayı hissetmiyorum Pazartesi ayrıntılı ultrason var inşallah hayırlı iyi haberler alırım kızım olacak inşallah canım
her Pazartesi bu hafta artık hissederim diye kalkıyorum valla dediğin gibi artık 25 diyorum ben yaBenden bir hafta geriden kizda hissetmyr arkadsm onunda kiz bebegi o da hissetmedi dr demis gec hissedilir dye biz herlde 25 . Haftada anca hissedrz
Ben saga yaptm o herksste oluyor cnm cekiyosn 3 gun agrisini ben cektim 3 gun kaldramadm saga yatamadm zorlandm neyseki gecti sukurKızlar aşılı kolum son iki saattir beni zorluyor keşke sol koluma yaptırmasaydım üzerine yatamıyorum sizede akıl olsun sağ kolunuza yaptırın
3 ay ve 6 ay aldim ben, yenidogan pek kalmamis bir kac tane birakmamia insafsizlarHani hani nasıl
KAç çıktı rahim boynuBende hep hareketleri sezeryan dikişlerimn orada hissediyorun doktorum zaten bebegin aşagıda demişti yan yatıyo yukarıda boş alan var kullanmıyo dedi ama hala niye yukarı çıkmadı merak ediyorum daha önce adet sancısı gibi sancm oldu kasıgım agırdı bebegmde aşagıda diye rahim agzı boyunu ölçtü şükür iyi çıktı ama hala niyetyukarı çıkmadı diye endişeleniyorum
Sağlıkla giydir canım inşallah3 ay ve 6 ay aldim ben, yenidogan pek kalmamis bir kac tane birakmamia insafsizlar
Cnm sorunca bize de söyler misin?Benim aklimda da üç marka var omron microlife Braun ama Braun çok pahalı geliyor uzak duruyorum o yüzden birde sürekli alışveriş yaptigim eczane var haftaya oraya gideceğim diyorum birde onlara sorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?