2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cogu şey bitmistir kesin kalanlarla idare edicez bizde artik napalim :)
Aynen öyle:) bazen diyorum acaba acelemi ediyorum diye ama bakıyorum bir sürü alınacak şey var ve indirim varken de kaçırmak istemiyor insan hem ağustosund ortaladik zaman geçiyor çabucak ne zaman bu kadarlık olduk hiç anlamadım bir bakmışiz kucagimzidalar

doktor seni şimdiden korkutmuş o hiç belli olmaz altının karnı çabuk çıkmıştı ve bayağı büyüktü ikiz gibiydi maşallah sonradan ödemi de oldu ama gayet de normal doğurdu şimdiden onun sıkıntısını neden oluşturur ki bir doktor anlamam

Kızlar bence acele etmeyin alacaksanız pahalı şeyleri aradan çıkarın ateş ölçer bakım çantası bebek arabası ana kucağı beşik taksitleri ödersiniz gibi Eylül'de kışlık Yeni sezon ciciler gelir şimdikiler çok yazlık Harika peluş kadife tulumlar falan oluyor onları da bekleyin askılı badi almayın yarım ve uzun kol alın bizim bebeler kış bebesi

Anladım canım bana 3.5cm dedi de ondan merak ettim heyecandan hiçbişeyde sormamışım ama banada herşey normal erken doğum riskin yok dedi belki seninkide 4.5dur benimki aşağısı yukarısı her yerde takılıyor kafasına göre gezip duruyor

Ateş ölçer kulaktan olan braun var bizde yillardir çok memnunum, doğru da ölçüm veriyor. Banyo termometresi de klasik balıklı almıştım suyun içine atıp 37 dereceye ayarliyordum.

Evet canım sabah 9- 10 arası gece de 1- 2 arası baya hareketli :) gün içinde de bazen irkilme şeklinde oluyor hıçkırık gibi

Evet benimkide sabaha karşı 5:30 gibi tekmelere başlıyor inşallah içerdekiyle dışardaki saati bir olmaz :))

Evet benimki de o saatlerde kıpır kıpır:)

Kızlar e bebek bu indirimin üstüne tekrar indirime girer mi bebek magzalari nasıl oluyor acaba yarın bu ürünlere bakmaya gideceğim bende sizce battaniyeler nasıl kullanışlı olur bunlar diye düşünüyorum
Canim aziz bebe ürünleri çok güzel. Ben geçen ay ebebekten bütün kiyafet alışverişini yaptım. Mağazalarda hepsi bulunmuyor ben netten siparis ettim. Bide hello baby cok güzel citcitli badyleri yumuşacık.

Benimkide aksam 8den yatana kadar hep hareketli gun icindede yuksek ses birsey olursa tepki veriyor.Duzene girdi hareketleri.

Çok şükür sıkıntılı bir durum olmasında

hic biseyim yoktu oncesinde cnm asiyi vuruldum ciktim 10 dk sonra oldu cok ac degildim ama tok da degildim sagol cnm

Anlamadım gerçekten, daha aylar var, son haftalar bak ona görüş yine neyse...

canım şimdiden 6-9 ay yazlıkları alınabilir belki, gerçi kıyafeti çok olur muhtemelen ama ben istediğim gibi badi bulamayınca 6 ay falan aldım hep.
çok küçük oldukları için yandan çıtçıtlı badi istiyordum, kafasından kolundan geçirmek zor olur diye düşündüm ama bulamadım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…