- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.601
Cogu şey bitmistir kesin kalanlarla idare edicez bizde artik napalim :)Rica ederim evet bakalım kismetimizde neler kalması :) sırt bezleri 2 TL ye düşmüş nette ama onlar nette kalmamış yarın mağazaya bakacağım onlara da
Aynen öyle:) bazen diyorum acaba acelemi ediyorum diye ama bakıyorum bir sürü alınacak şey var ve indirim varken de kaçırmak istemiyor insan hem ağustosund ortaladik zaman geçiyor çabucak ne zaman bu kadarlık olduk hiç anlamadım bir bakmışiz kucagimzidalarCogu şey bitmistir kesin kalanlarla idare edicez bizde artik napalim :)
doktor seni şimdiden korkutmuş o hiç belli olmaz altının karnı çabuk çıkmıştı ve bayağı büyüktü ikiz gibiydi maşallah sonradan ödemi de oldu ama gayet de normal doğurdu şimdiden onun sıkıntısını neden oluşturur ki bir doktor anlamamBenim de arada kasiklarima baski oluyor ve tuvaletim geliyordu. Gobek deliginin etrafinda da toplanma oluyor. Yatay poziayonda olup dondugunu dusundum ama doktor dikey duruyo ama hafif yana dogru duruyo dedi. Bir ara ayaklarini komple gerdi, ay dedim buymus tuvaletimi getiren. O toplanma dedigim de donerken kafasi elleri falan herhalde.
Ordayken diger bir doktor gordu beni bu ne 7 aylik gibisin dedi. Normal dogum belki zorlar boyle karni one dogru cikanlarda bazen bebek kanala giremiyo 41. Haftaya kadar bekliyor, bakalim nasil dogum yapacaksin dedi.
Anladım canım bana 3.5cm dedi de ondan merak ettim heyecandan hiçbişeyde sormamışım ama banada herşey normal erken doğum riskin yok dedi belki seninkide 4.5dur benimki aşağısı yukarısı her yerde takılıyor kafasına göre gezip duruyorCanım doktor baktı baya uzun dedin hatta bayaa uzun dedi güldü hemşireye 45 falan bişeyler diyodu ama 45 dedigi rahim agzı boyumu bilmiyorum hiç sıkıntı yok dedi erken dogum falan aklına getirme herşey gayet normal falan dedide öyle rahatladım bizim küçük bey aşagılarda takılıyo :)
Evet canım sabah 9- 10 arası gece de 1- 2 arası baya hareketli :) gün içinde de bazen irkilme şeklinde oluyor hıçkırık gibikızlar benim bu küçük paşa kendine bir düzen kurmuş içerde gece 11.30-12 oldu başlıyor hareketler genelde gündüz sakin ama bu saatlerde iyi hareketli maşallah ama doğduğunda tam tersi olsun inşallah gece uyusun..siz de böyle belli bir saat düzeni fark ettiniz mi
Evet benimkide sabaha karşı 5:30 gibi tekmelere başlıyor inşallah içerdekiyle dışardaki saati bir olmaz :))kızlar benim bu küçük paşa kendine bir düzen kurmuş içerde gece 11.30-12 oldu başlıyor hareketler genelde gündüz sakin ama bu saatlerde iyi hareketli maşallah ama doğduğunda tam tersi olsun inşallah gece uyusun..siz de böyle belli bir saat düzeni fark ettiniz mi
Evet benimki de o saatlerde kıpır kıpır:)kızlar benim bu küçük paşa kendine bir düzen kurmuş içerde gece 11.30-12 oldu başlıyor hareketler genelde gündüz sakin ama bu saatlerde iyi hareketli maşallah ama doğduğunda tam tersi olsun inşallah gece uyusun..siz de böyle belli bir saat düzeni fark ettiniz mi
Canim aziz bebe ürünleri çok güzel. Ben geçen ay ebebekten bütün kiyafet alışverişini yaptım. Mağazalarda hepsi bulunmuyor ben netten siparis ettim. Bide hello baby cok güzel citcitli badyleri yumuşacık.Kızlar e bebek bu indirimin üstüne tekrar indirime girer mi bebek magzalari nasıl oluyor acaba yarın bu ürünlere bakmaya gideceğim bende sizce battaniyeler nasıl kullanışlı olur bunlar diye düşünüyorum
Benimkide aksam 8den yatana kadar hep hareketli gun icindede yuksek ses birsey olursa tepki veriyor.Duzene girdi hareketleri.kızlar benim bu küçük paşa kendine bir düzen kurmuş içerde gece 11.30-12 oldu başlıyor hareketler genelde gündüz sakin ama bu saatlerde iyi hareketli maşallah ama doğduğunda tam tersi olsun inşallah gece uyusun..siz de böyle belli bir saat düzeni fark ettiniz mi
Çok şükür sıkıntılı bir durum olmasındaBende hep hareketleri sezeryan dikişlerimn orada hissediyorun doktorum zaten bebegin aşagıda demişti yan yatıyo yukarıda boş alan var kullanmıyo dedi ama hala niye yukarı çıkmadı merak ediyorum daha önce adet sancısı gibi sancm oldu kasıgım agırdı bebegmde aşagıda diye rahim agzı boyunu ölçtü şükür iyi çıktı ama hala niyetyukarı çıkmadı diye endişeleniyorum
inşallah canım şöyle sakin huylu gazsız düzenli uyuyan bebişler olsunlar inşallahEvet benimkide sabaha karşı 5:30 gibi tekmelere başlıyor inşallah içerdekiyle dışardaki saati bir olmaz :))
baktirdim cnm tansiyonum dusmus sana da gecmis olsun cnmGeçmiş olsun canım bende dün aşı oldum ordan çıktım bir saat pazar gezdim birşey olmadı tansiyonuna baktırsaydın yakındaki bir eczaneye falan
hic biseyim yoktu oncesinde cnm asiyi vuruldum ciktim 10 dk sonra oldu cok ac degildim ama tok da degildim sagol cnmGecmis olsun canım ya tansiyonun düşmüş olabilir aşıyı aç karnına mi yaptırdın benim kuzeniminde birkaç defa öyle olmuş gözü kararmış hamileyken sıcaklarda tansiyon çabuk etkileniyor bol bol su ic
Anlamadım gerçekten, daha aylar var, son haftalar bak ona görüş yine neyse...doktor seni şimdiden korkutmuş o hiç belli olmaz altının karnı çabuk çıkmıştı ve bayağı büyüktü ikiz gibiydi maşallah sonradan ödemi de oldu ama gayet de normal doğurdu şimdiden onun sıkıntısını neden oluşturur ki bir doktor anlamam
canım şimdiden 6-9 ay yazlıkları alınabilir belki, gerçi kıyafeti çok olur muhtemelen ama ben istediğim gibi badi bulamayınca 6 ay falan aldım hep.Kızlar bence acele etmeyin alacaksanız pahalı şeyleri aradan çıkarın ateş ölçer bakım çantası bebek arabası ana kucağı beşik taksitleri ödersiniz gibi Eylül'de kışlık Yeni sezon ciciler gelir şimdikiler çok yazlık Harika peluş kadife tulumlar falan oluyor onları da bekleyin askılı badi almayın yarım ve uzun kol alın bizim bebeler kış bebesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?