2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok guzel dogumda mi mevluttemi dagitacaksiniz?benim 3.ama hic boyle seyler yapmadim gerci onceden pek boyle syler yoktu simdi daha cok var
Dogumda dagitmayi dusunuyorum, mevlut yaparsam tesbih falan dagitirim herhalde daha orasini dusunmedim benim ilk gebeligim, burada herkes ufak da olsa bir seyler yapiyor ben de bari degisik olsun diye bunu yaptim.

Kızlar dün sabah aşı oldum, bugün boğaz ağrım var ve ateşim 38 oldu, çok halsizim sabah bi de kustum . Soğuk algınlığı da olabilir. sizde aşıdan sonra bi şey oldu mu

Kızlar dün sabah aşı oldum, bugün boğaz ağrım var ve ateşim 38 oldu, çok halsizim sabah bi de kustum . Soğuk algınlığı da olabilir. sizde aşıdan sonra bi şey oldu mu
geçmiş olsun canım ya aşıdan olduğunu sanmıyorum galiba üşüttün ateşin varsa mutlaka doktora git Boğazın kötü demekki bi tedavi verirler böyle olmaz

Ben asi olmadim ama ates tehlikeli bence doktorunla konus, cok gecmis olsun

Ben bakım çantası olarak hangi marka düşünüyorsunuz ve model? Benim okiedog bebek çantası çok hoşuma gitti
ben de onu beğendim hatta geçen gün e-bebekte indirimdeydi
Kizlar hediyelik olarak ucakta karar kildim, farkli renklerde orup anahtarlik takip seffaf posete koyarim. Esim de etiket tasarlayip bastirir, bir de cikolata yetmez mi sizce baska bir sey dusunmuyorum simdilik.Eki Görüntüle 2177302
çok güzel bence eline sağlık.. yeterli olur bunlar bence ben sadece çikolata yapacağım mesela
aşıyla alakası yoktur belli ki üşütmüşsün boğaz enfeksiyonudur doktora görün bence bir

Kızlar birşey soracağım bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben hala kasıklarda hissediyorum. Yukarı çıkmış olması gerekmiyordu mu artık bebeğin?

Kızlar birşey soracağım bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben hala kasıklarda hissediyorum. Yukarı çıkmış olması gerekmiyordu mu artık bebeğin?
Valla ilk sağ tarafimda hissediyodum ama uzun zamandır solda daha çok hissediyorum tam kasiklar ve göbek deliğinin orta kısımlarında ama bazendw tam sezaryen yerinin orda kasiklarda diplerde hissediyorum.ayakları solda yan yattığı için o bölümde daha yoğunlukta. Gerçi oğlumdada tam anlamıyla yukarı çıkması nerdeyse 6.ayı bulmuştu oyüzden normal gelio.

cok tesekkur ederim cnm icimi rahatlattiniz valla ben de ayrintikiyi renkli 4 boyutlu saniyordum neden benimki oyle olmadi diye dusunuyordum

Pronata artik alisti sanirim artik fayda etmiyo ve asiri migde yanmam basladi ne yesem agzima geliyo cok rahatsiz edici hap kullanmak benim icin iskence napicam bilmiyorum
cnm bi lansoru sor derim doktoruna 15 mg liklerin boyutu cok kucuk
cok etkili bi ilac benim reflum ileri duzeyde oldugu icin verdi bana kar zarar hesabi yapip veriyo doktor ona gore

Bende birden tedirgin oldum da bebek doğuma doğru aşağıya inermiş diye okudum neyse siz tecrübelisiniz normaldir o zaman :) teşekkür ediyorum

Kizlar ben de ayrintiliya girdim. 400 grammis ve hala erkekmis
Bacaginda carpiklik var mi, fitik falan var mi diye bile bakildi.
Yuzunu goremedik hic durmadigi icin, doktor da fazla hareketli dedi. Her seyini cok rahat gorebildi, bi bacagini gerdi bi bacaklari kafasina koydu, elini kafasina koydu agzini acip kapatti, surekli hareket halindeydi huzursuz cocuk
2.5 kilo almisim gorunuyor onun tartisiyla, cok iyi bu sekilde beslenmeye devam et dedi. Tansiyona bakip kan aldi.
24. Haftada tekrar cagirdi kalpte detayli inceleme yapacakmis, simdilik aorta falan bakti bir incelme yok guzel dedi.
Normalde bebeklerde kafa ve karin haftayla uyumlu cikar ama bacak boyu kisa cikabilir, seninkinin bacak boyu biraz uzun dedi. 1-2 hafta gerilik ilerilik cok bir sey ifade etmez dedi, ultrasona gore 10 gun kadar ileride cikti yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…