- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.521
Dogumda dagitmayi dusunuyorum, mevlut yaparsam tesbih falan dagitirim herhalde daha orasini dusunmedimCok guzel dogumda mi mevluttemi dagitacaksiniz?benim 3.ama hic boyle seyler yapmadim gerci onceden pek boyle syler yoktu simdi daha cok var
doktoruna söyle bence ateşin oldugunuKızlar dün sabah aşı oldum, bugün boğaz ağrım var ve ateşim 38 oldu, çok halsizimsabah bi de kustum . Soğuk algınlığı da olabilir. sizde aşıdan sonra bi şey oldu mu
geçmiş olsun canım ya aşıdan olduğunu sanmıyorum galiba üşüttün ateşin varsa mutlaka doktora git Boğazın kötü demekki bi tedavi verirler böyle olmazKızlar dün sabah aşı oldum, bugün boğaz ağrım var ve ateşim 38 oldu, çok halsizimsabah bi de kustum . Soğuk algınlığı da olabilir. sizde aşıdan sonra bi şey oldu mu
Ben asi olmadim ama ates tehlikeli bence doktorunla konus, cok gecmis olsunKızlar dün sabah aşı oldum, bugün boğaz ağrım var ve ateşim 38 oldu, çok halsizimsabah bi de kustum . Soğuk algınlığı da olabilir. sizde aşıdan sonra bi şey oldu mu
Cok iyi dusunmussun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimDogumda dagitmayi dusunuyorum, mevlut yaparsam tesbih falan dagitirim herhalde daha orasini dusunmedimbenim ilk gebeligim, burada herkes ufak da olsa bir seyler yapiyor ben de bari degisik olsun diye bunu yaptim.
:) sizin kac yas var bebisleriniz arasinda benim 28 ay olcak insaaaa evet canım doğru dedin çünkü son iki kontrolümde arkası dönüktü renkli ultrasonda yüzünü bile görmedik ikidir ayakları kolları içerde dışarda değil valla rahatladım çok sağol ya
ben de onu beğendim hatta geçen gün e-bebekte indirimdeydiBen bakım çantası olarak hangi marka düşünüyorsunuz ve model? Benim okiedog bebek çantası çok hoşuma gitti
çok güzel bence eline sağlık.. yeterli olur bunlar bence ben sadece çikolata yapacağım meselaKizlar hediyelik olarak ucakta karar kildim, farkli renklerde orup anahtarlik takip seffaf posete koyarim. Esim de etiket tasarlayip bastirir, bir de cikolata yetmez mi sizce baska bir sey dusunmuyorum simdilik.Eki Görüntüle 2177302
aşıyla alakası yoktur belli ki üşütmüşsün boğaz enfeksiyonudur doktora görün bence birKızlar dün sabah aşı oldum, bugün boğaz ağrım var ve ateşim 38 oldu, çok halsizimsabah bi de kustum . Soğuk algınlığı da olabilir. sizde aşıdan sonra bi şey oldu mu
Cok guzel olmus, yeterli bence cikolatayla.Kizlar hediyelik olarak ucakta karar kildim, farkli renklerde orup anahtarlik takip seffaf posete koyarim. Esim de etiket tasarlayip bastirir, bir de cikolata yetmez mi sizce baska bir sey dusunmuyorum simdilik.Eki Görüntüle 2177302
6 yaşında oğlum :)))):) sizin kac yas var bebisleriniz arasinda benim 28 ay olcak ins
tesekkur ederjm cnm cidden icimi rahatlattincanım illaki renkli ultrason yaptırmaya gerek yok siyah beyazda da tüm ayrıntılar görünüyor endişe etme
aynen cnm Allah korusun bi sorun cimsa doktor mudahale edebiliyo detaylida ama taramada bisey yapilamiyoCnm bende bilmyrm anlamadm nasl detayli oluyor normalde gitmcktm herkes git dedi detayli bilgi deger dedo cocgn icin sirf o yuzdn gtcem iste hep detayli bakar olcumleeni soler
Valla ilk sağ tarafimda hissediyodum ama uzun zamandır solda daha çok hissediyorum tam kasiklar ve göbek deliğinin orta kısımlarında ama bazendw tam sezaryen yerinin orda kasiklarda diplerde hissediyorum.ayakları solda yan yattığı için o bölümde daha yoğunlukta. Gerçi oğlumdada tam anlamıyla yukarı çıkması nerdeyse 6.ayı bulmuştu oyüzden normal gelio.Kızlar birşey soracağım bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben hala kasıklarda hissediyorum. Yukarı çıkmış olması gerekmiyordu mu artık bebeğin?
cok tesekkur ederim cnm icimi rahatlattiniz valla ben de ayrintikiyi renkli 4 boyutlu saniyordum neden benimki oyle olmadi diye dusunuyordumCanm ayrıntılı ultrason 4 boyutlu renkli falan olmuyor ki. Bu bahsettiklerin başka bişey. Bana her muayenede doktorum renkli ve 4 boyutlu bakıyor ama detaylı için bir radyoloğa yönlendirdi. Ankaranın en iyilerin biri adam ve 450 lira para ödedim ama siyah beyaz baktı. Ayrıntılı ultrasona öyle bakılmıyor yani demek istediğim o.
cnm bi lansoru sor derim doktoruna 15 mg liklerin boyutu cok kucukPronata artik alisti sanirim artik fayda etmiyo ve asiri migde yanmam basladi ne yesem agzima geliyo cok rahatsiz edici hap kullanmak benim icin iskence napicam bilmiyorum
Bende birden tedirgin oldum da bebek doğuma doğru aşağıya inermiş diye okudum neyse siz tecrübelisiniz normaldir o zaman :) teşekkür ediyorumValla ilk sağ tarafimda hissediyodum ama uzun zamandır solda daha çok hissediyorum tam kasiklar ve göbek deliğinin orta kısımlarında ama bazendw tam sezaryen yerinin orda kasiklarda diplerde hissediyorum.ayakları solda yan yattığı için o bölümde daha yoğunlukta. Gerçi oğlumdada tam anlamıyla yukarı çıkması nerdeyse 6.ayı bulmuştu oyüzden normal gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?