- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.621
Benimkinin sesi ne zaman çıkmıyor bilmiyorum, gece belki ben uyurkenBu arada benim minnoşunda saatleri var akşam 10da başlıyo ben uyuyana kadar gündüz narin vücudunu dinlendirdiyo sanırım pek sesi çıkmıyp
Anneyle alakalı canım örme kullanmadim ben evde hic ev zaten yeterince sıcak oluyor diye ama kimileri evde de sariyorBenimki ilk haftası görünuyor ama kasada hazırlığın toplanması lazım diyorum ne zaman olacağı belli olmaz diye düşünüyorum evin içinde örme battaniyenin çok gerek olacaginj dusunmuyorum ya tecrubeliler fikir verirse jokere hiç gitmedim orayı bilmjyorum
Canım bence şimdiden yazlık alma benim oğlum 3aylikken 9aylik bebek kıyafetleri anca oluyordu yazın 1 1.5yaş giydirmiştim 8aylik 9aylikti ozamanadaGünaydın hanımlar.. ben şimdi genelde yazlık ürünler alıyorum 6 9 aylık seneye sezonda çok pahalı oluyo sizde indirim varken acele edin
Bende oğlumdan çok tecrübeliyim o yüzden olabildiğince uyarıyorum vakti gelince lazım olunca alın önce alınanların hepsi kalıyor diye benim oğlum 6 aylıktı 12-18 ay kıyafet alırdım şuan 6 yaşında 8-9 yaş giyiniyorCanım bence şimdiden yazlık alma benim oğlum 3aylikken 9aylik bebek kıyafetleri anca oluyordu yazın 1 1.5yaş giydirmiştim 8aylik 9aylikti ozamanada
Ben avent düşünüyorum, herkes memnunKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
1 tane alayım dursun diyorum ama hangi marka ve model damaklı damaksız bi sürü seçenek var siz ne dusunuyosunuz
Bende Avent düşünüyorumKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
1 tane alayım dursun diyorum ama hangi marka ve model damaklı damaksız bi sürü seçenek var siz ne dusunuyosunuz
Aventin plastiklerinin daha kalın, chicco daha ince daha kibar oldugunu farkettim.şuan bebeklerimiz kullanmadığı için sadece görsel ve rahatlık olarak inceleyebiliyoruz.ben chicco tekli emzik aldım, deneyelim kullanmazsa başka alırız diye düşündüm.Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Aynen katiliyorum cocugun gelisimine gore degisiyor beden belli olmuyor benim de 2 yasinda oglum var 4 5 yas kiyafet aliyorum kucukken de oyleydi ayina gore buyuk giyiniyordu insan kestiremiyor o yuzden en iyisi cok bisey almamak zaten cok cabuk buyuyorlarBende oğlumdan çok tecrübeliyim o yüzden olabildiğince uyarıyorum vakti gelince lazım olunca alın önce alınanların hepsi kalıyor diye benim oğlum 6 aylıktı 12-18 ay kıyafet alırdım şuan 6 yaşında 8-9 yaş giyiniyor
Bende çok kalına alıştırmayi düşünmüyorum canım e bebekte gittim ama nette beğendiklerim yoktu başka şubesine gideceğim buradan sadece havlu ve çorap aldım havluyu çok beğendim yumuşacık ti birde çorap aldımAnneyle alakalı canım örme kullanmadim ben evde hic ev zaten yeterince sıcak oluyor diye ama kimileri evde de sariyor
Ben almayı düşünmüyorumKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Canım atesolceri nerden aldinAventin plastiklerinin daha kalın, chicco daha ince daha kibar oldugunu farkettim.şuan bebeklerimiz kullanmadığı için sadece görsel ve rahatlık olarak inceleyebiliyoruz.ben chicco tekli emzik aldım, deneyelim kullanmazsa başka alırız diye düşündüm.
biberonda bir avent bir chicco aldım.ateş ölçerimi de bugün aldım :) mikrolife temazsız herşeyi ölçen cinsten inş iyi çıkar.
94 tl ye aldım gayette uygun oldu.Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş..
Walla zamam gecmiyo derken yolu yarıladık son zamanlarda agirlasiriz onları yıkamak var daha hem önceden alınca elinde ne eksik var ona göre alıyosun ve kafasi rahat oluyo insanın benim kıyafet konusunda eksiğim pek kalmadı. Sadece hiç çorabı yok çocuğun bugünde ufak tefek alirim biseyler. Indirimsiz alınmıyo çünkü aşırı pahalı gerçekten.Aynen öyle:) bazen diyorum acaba acelemi ediyorum diye ama bakıyorum bir sürü alınacak şey var ve indirim varken de kaçırmak istemiyor insan hem ağustosund ortaladik zaman geçiyor çabucak ne zaman bu kadarlık olduk hiç anlamadım bir bakmışiz kucagimzidalar
Bende bugün arkadaşlarla onu konuştum kimisi hiç kullanmamış kimisi bir kere kullanmış bende almaktan vazgeçtim duruma göre hareket ederim dedim yada son zamanda belki bir tane alırım ilerdede başlığını değiştirip kullanabileceğim birseyKızlar biberon almak gerekli mi sizce doğumdan önce?
Ben avent düşünmüştüm ama Medela Calma'nın anne sütü akışıyla süt sağladığı bu sebeple bebeklerin emmeyi bırakmadığı falan söyleniyor, fikrimi bu biberondan yana değiştirdim. Sadece doğum öncesi alsam mı yoksa bebeğin emme durumuna göre mi alsam bilemedim ama her halükarda mart ayında işe başlayacağım için bir biberon er ya da geç lazım olacak.
n11 den aldım canım %15 indirim vardı.Canım atesolceri nerden aldin
Kesinlikle öyle ben son ana bırakmak istemiyorum çünkü başka masraflar olacak bebek olacağı için doğalgaz falan da yaptırınca baya açılmış olduk sadece gerekli olanları aliyorum Kasım ayına beşik ve dolabını bırakmayı düşünüyorum oda kasımın başı gibi olurWalla zamam gecmiyo derken yolu yarıladık son zamanlarda agirlasiriz onları yıkamak var daha hem önceden alınca elinde ne eksik var ona göre alıyosun ve kafasi rahat oluyo insanın benim kıyafet konusunda eksiğim pek kalmadı. Sadece hiç çorabı yok çocuğun bugünde ufak tefek alirim biseyler. Indirimsiz alınmıyo çünkü aşırı pahalı gerçekten.
Canım çok sağol hayırlı olsun mutlu günlerde kullanmak nasip olsunn11 den aldım canım %15 indirim vardı.
Ben çalıştığım için mecbur kullanırım ama evde olduğum süreçte belki kullanmam da illa ki ihtiyaç olur. Bir de onu biberona alıştırma evresi var, belki beğenmeyecek başkasını almak durumunda kalabilirim. Bilemedim herhalde sona bırakırım biberon işini ben deBende bugün arkadaşlarla onu konuştum kimisi hiç kullanmamış kimisi bir kere kullanmış bende almaktan vazgeçtim duruma göre hareket ederim dedim yada son zamanda belki bir tane alırım ilerdede başlığını değiştirip kullanabileceğim birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?