- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.661
ben nuk un aldim indirimli 12 tl falandi yumusacik ucu.fiyatinin cok ucuk olmamasina dikat et derim her bebek her emzigi tutmuyormus bazi bebekler kaliteli seviyo bazilari dandik
n11 den aldım cnm çalıştığım için hep netten alıyorum eşyaları.ben de chicconun yenidogan anne gogsune benzeyen biberonundan aldik umarim bebeklerimiz kullanir cnm
ates olcer bende dusunuyorum sen uyguna almissin bayagi ebebekte bayagi pahaliydi nerden aldin ve markasi mi mikrolife cnm
ben nenolur ne olmaz aldim cnm yenidogan chicconunKızlar biberon almak gerekli mi sizce doğumdan önce?
Ben avent düşünmüştüm ama Medela Calma'nın anne sütü akışıyla süt sağladığı bu sebeple bebeklerin emmeyi bırakmadığı falan söyleniyor, fikrimi bu biberondan yana değiştirdim. Sadece doğum öncesi alsam mı yoksa bebeğin emme durumuna göre mi alsam bilemedim ama her halükarda mart ayında işe başlayacağım için bir biberon er ya da geç lazım olacak.
cok tatli
benimde şu ortadaki pembeden :)chicco
ben de bakiyim cnm sagol aynen cok pahali disardan11 den aldım cnm çalıştığım için hep netten alıyorum eşyaları.
markası mikrolife.piyasada 160-180 değişiyor.
cnm zaten ayrintilida hersey cikiyo en onemlisi o
benim de renkli ve 4 boyutlu falan olmadi ayrintilim ozele gittigim halde zaten extra bi ucret almamislardi demekki devletteki gibiydi ben bilememisim
bende bi daha gitsem mi napsam bilemedim ya haftaya sorucam doktora
yani Allah korusun bebegin kemiklerinde beyninde kalbinde falan bisey olmus olsa sadece renkli ve 4 boyutluda mi belli olur siyah beyazda cok net olmazmi ki yani doktoe daha iyi biliyodur da sanki kafamda oyle bisey oluatu ki siyah beyaz iyi gostermez renkli daha iyi gosterir gibi..benim kuruntumdur insallah
baktin 1 ay sonra gel diyosa sen git yine de merak ettim bebisi de zaten ozele gidiyosan bic bisey demiyolar ee para veroyoruz sonucta derler miama devlete gidiyosan azarlarlar ...
Bende internette çok güzel ürünler beğeniyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum:) insanın helsinden alası geliyor sağlıcakla kullansın bebisin hayırlı olsun mutlu günlerde kullanmak nasip oslunBen de lcw'den 6 aya kadar butun zibin,kisa kollu uzun kollu ic giyim, tulum, patikli patiksiz alt ust takimlari aldim dun internetten. Biraz da 6-9 ay aldim. Birkac tane de takim, hirka vs. Biraz abarttim sanirim ama hepsi cok guzeldi olmazsa iade ederim birkacini. Ustumden yuk kalkti ama
Aminn insallah saglikla kullansinlar. Bugune kadar tuttum kendimi ama artik bir yerden baslayayim dedim:)Bende internette çok güzel ürünler beğeniyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum:) insanın helsinden alası geliyor sağlıcakla kullansın bebisin hayırlı olsun mutlu günlerde kullanmak nasip oslun
Amin inşallah bende öyle indirimde varken grup grup bitirmek istiyorumAminn insallah saglikla kullansinlar. Bugune kadar tuttum kendimi ama artik bir yerden baslayayim dedim:)
canım neler aldın lcwdan ben bakıyorum ama hiç almadım lcwdan.Aminn insallah saglikla kullansinlar. Bugune kadar tuttum kendimi ama artik bir yerden baslayayim dedim:)
kızlar bende dün sabah aşı oldum ama cok sukur agrım sızım yok belkı cok hafıf bazıları 2 3 gun tas gıbı oluyo gecmıyo fln demıs, eger 2. vurduracaklar varsa ben vurulduktan hemen sonra bastırıp ıyıce sağa sola tıtrettım belkı orda bırıkır kalır ağrı yapar yayılsın dıye belkide o anlık aklıma gelen sey hafıfletmıstır aklınızda olsunKızlar aşılı kolum son iki saattir beni zorluyor keşke sol koluma yaptırmasaydım üzerine yatamıyorum sizede akıl olsun sağ kolunuza yaptırın
Nerden aldın canım damaklı dmaksız hangisini tercih ettinben nuk un aldim indirimli 12 tl falandi yumusacik ucu.fiyatinin cok ucuk olmamasina dikat et derim her bebek her emzigi tutmuyormus bazi bebekler kaliteli seviyo bazilari dandik
Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
1 tane alayım dursun diyorum ama hangi marka ve model damaklı damaksız bi sürü seçenek var siz ne dusunuyosunuz
Ben almadan gidip bakmistim biraz canim cok begenmistim. Sonra netten aldim, gelince paylasirim hepsini. Ozellikle onden citcitli zibinlari cok kullanisli oluyormus bebegi giydirirken kolaylik sagliyor. Bir de kis bebegi olacaklar insallah o yuzden kisa kollu zibinlar aldim icine onlari giydirip ustune tulum vs giydirmek icin. Patikli alt pijamalar aldim icine de giydirilir, gelsin de bakalim:)canım neler aldın lcwdan ben bakıyorum ama hiç almadım lcwdan.
güsel mi acaba ürünler?
biraz inceledim cnm indirimli ürünlerde bir şey kalmamış.Ben almadan gidip bakmistim biraz canim cok begenmistim. Sonra netten aldim, gelince paylasirim hepsini. Ozellikle onden citcitli zibinlari cok kullanisli oluyormus bebegi giydirirken kolaylik sagliyor. Bir de kis bebegi olacaklar insallah o yuzden kisa kollu zibinlar aldim icine onlari giydirip ustune tulum vs giydirmek icin. Patikli alt pijamalar aldim icine de giydirilir, gelsin de bakalim:)
Evet hemen tukeniyor,biraz inceledim cnm indirimli ürünlerde bir şey kalmamış.
617 tl lik mi alışveriş yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?