2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sezeryan doğumlar kaçıncı haftada gerçekleşiyo genel olarak acaba
en az 37'ye kadar bekletiyorlar bir aksilik olmazsa, genelde 38 civarı alınıyor.

Biri bu tam resmini cekmemisim. Bir de bunun kalpli pembesini oruyorum.
o da bu=)
yaa müthiş olmuş, ipin hangi marka acaba ince görünüyor, bende amigurumi için var da bir kaç tanesini yanlış almışım tüylü biraz. ondan olur mu acaba

Ayyy çok güzel sağlıkla kullansın inşallah
Insallah tesekkurler

Sağol canım kalpliden bende ördum güzel oluyor bende begeniyorum ellerine sağlık çok güzel gorunuuorlar
Saol canm ben de sevdim senin de eline saglik:)
yaa müthiş olmuş, ipin hangi marka acaba ince görünüyor, bende amigurumi için var da bir kaç tanesini yanlış almışım tüylü biraz. ondan olur mu acaba
Tesekkur ederim, Nako luks minnos biri, digeri de nako natural baby ya da hosgeldin softtu sanirim. Cok tuyluyse olmaz belki ama amigurumi ipleri de bebek icin uygun ipler oluyor aslinda. Ben de amigurumi oyuncak ormek istiyorum bundan sonra:)

Mormeneksem battaniyeler çok cici olmuş çok beğendim
Cok tesekkurler

Kizlar benim 1. Dogumum sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak aranizda sezeryanla dogum yapacak olanlar var mi genel anestezi mi epidural mi dusunuyorsunuz ya da epidural anesteziyle doguran varsa memnun kaldi mi acaba
benim de ilki sezeryandi spinal anestezi oldum yani belden aşağısı uyusturyldu hiç sıkıntı yaşamadık ve çok daha kolay toparladım bebegimle ilgilenebildim emzirmem falan rahat oldu bunu da öyle düşünüyorum o yüzden

Ben spinal sezeryan oldumne basık ağrıdı ne belim o yüzden kahve icmedim hiç. İlk geceyi atlattı mi gerisi kolay. 5 güne vaya ayaklaniyorsunuz bir haftaya kadar da her işi kendiniz yapabilecek seviyeye geliyorsunuz.

Ben spinal sezeryan oldum hiç başım ağrımadı ama belimde hareket kısıtlılığı oldu bir süre eğilme işlerini zor yaptım bebeğin bezini değiştirirken çok zorlandım

Kızlar spinal anestezi dediğiniz şeyle epidural anestezi aynı şey mi?

Değilmiş. Ufak tefek farklılıklar mevcut epidural in etkisi daha uzunmuş galiba, dozajı arttiriliyormus, spinal tek sefer tek doz veriliyormus. Bu gibi farklılıklar. Ha bir de artik kombine spinal epidural sezeryan diye de bir yöntem varmış ikisi bir arada.

Kızlar spinal anestezi dediğiniz şeyle epidural anestezi aynı şey mi?
Epidural de bele bir katater yerleştiriliyor o doğum süresince orada kaliyor ve uyuşma gecerse falan azar azar tekrar veriliyor anestezi spinal de ise bele bir iğne vuruluyor okadar. Epidural de uyuşma yarım saati bulurken spinal de anında uyuşma gerçekleşiyor. Ayrıca epidural daha çok uzun sürecek ameliyatlarda tercihediliyor normal dogum gibi sezeryan gibi kisa surecek ameliyatlarda ise spinal tercihediliyor. . Ayrıca bel vebas ağrıları epidurallerde daha fazla görülür.

Anladım kızlar sağolun. Benim ilk gebeliğim ve tüp bebek olduğu için sezeryanla doğum yapacağım. Şuan kafam karıştı hangisinden yaptıracağımı bilemedim. Doktorumla konuşup karar veririz galiba.

Anladım kızlar sağolun. Benim ilk gebeliğim ve tüp bebek olduğu için sezeryanla doğum yapacağım. Şuan kafam karıştı hangisinden yaptıracağımı bilemedim. Doktorumla konuşup karar veririz galiba.
L
Bunu kadın doğum doktoru değil de anestezi doktorunla görüşmen Daha yararlı olur. Aslında sezeryanda epidural yapan ben hiç görmedim spinal yapılıyor hep ama kişi bilmediğinden epidural diyor.biraz araştırma yapmıştım epidural in riski daha fazla anne icin

Yok benim arkadaşlarım genelde epidural sezeryan oldu. Geçen hafta bir arkadaşım mesela epidural oldu. Belinden iğne yaptılar. Doğumdan sonra da ağrısı gelince epidurali açıyordu.

Yok benim arkadaşlarım genelde epidural sezeryan oldu. Geçen hafta bir arkadaşım mesela epidural oldu. Belinden iğne yaptılar. Doğumdan sonra da ağrısı gelince epidurali açıyordu.
Ben ilk dogumumda hem spinal hem epidural yaptirdim.kombine dedikleri. Ameliyattan sonrada agri hissettikce dugmeye basip agri kesici veriyor. Epidural bu.

Ben spinal sezeryan oldum hiç başım ağrımadı ama belimde hareket kısıtlılığı oldu bir süre eğilme işlerini zor yaptım bebeğin bezini değiştirirken çok zorlandım
cnm ben de sezeryan istiyorum safra kesemdeki taştan ve fitigimdan dolayi ve korkularim var
spinal mi genel anestezi mi sence ?
spinalde az uyusturma oluyo bildigim kadariyla peki ya vucuduna az gelirse ve aciyi hissedersem ? oyle bi ihtimal varmi oyle bisey duymustum da cnm
ve spinalle epidural gibi belden asagisi hissedilmiyo dimi ?
spinalde de lavman ve sonda yapiliyor mu cnm birde
aslinda ben genel anestezi istiyorum hic dogum anini gormek istemiyorum
naekoz almisligim da var rahim filmi cektirmistim uyutularak ama genel anestezide versilleri narkozla ayni mi onu bilmiyorum ?

Benimde tüp bebek normal doğum yapamıyor muyuz? Daha doktorla hiç konuşmadık bu konuları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…