- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.821
tek tarafa yatmaktan oluyor sağına da yatabilirsin bir sıkıntı olmaz rahat olArkadaşlar merhaba bel ağrısı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır bel ağrısıyla uyanıyorum saat 6- 7 gibi sonra uykuma devam edemiyorum ağrıdan. Birde sol tarafıma yatıyorum ve sol tarafım siddetli bir şekilde ağrıyor
sen ona bakma canım doktorlar 22 haftalığa kadar normal diyor sağlıklı sonuçta bebişBugun 20.haftaya girdim tam ben de bir kac kez kanat cirpma gibi hissettim ama bazen gunlerce hissetmedigim oluyor. Banu ciftcinin uygulamasini indirdim orda tam bnm haftamda ilk gebelik bile olsa bebek hareketlerini hissetmeye baslamadiysaniz doktorunuza bildirin yaziyordu endiselendim ya
Simdiden boyleyse isimiz zorSurekli sola yatmaktan sol kalcam ve bacağım curudu resmen. Saga da donuyorum bazen artik. Belime de vuruyor agri yururken ozellikle. Daha simdiden bu agrilari çekiyorum ilerde nolcak cok merak ediyorum
Sagol canim ya bi sag bi sol yaparim artıkCanım bi doktordan dinlemiştim bi anomali olmadığı surece sadece sol tarafa yatilmasada oluyormuş bebek rahat değilse zaten belli ediyor diyordu doktor
Ben yaptırdım cnm açlık şekeri 70 lerde tokluk şekeri 130 çıktı.bugün bakacak doktor.Seker yuklemesi yaptiran var mi sonuclariniz nasil cikti bende hic seker yok cikmaz diyordum ama ne yazikki umdugum gibi olmadi
senin de guzel haberlerini bekliyoruz cnmAyyyy hem senin adına hem kendi adıma derin bir ohhhh çektim inşallah canım ya valla bende Pazartesi gidicem doktora ayrıntılı var söylerim dediklerini
Rahat ediyorsan yüz üstü bile yatabilirsin diyordu doktor anne kendine zarar vermeden canini yakmadan bebeginkine birşey olmazmış bana çok mantıklı geldi kendi doktorumda onayladı ben neresi gelirse nerde rahat nefes alıyorsam o tarafa yatiyorumSagol canim ya bi sag bi sol yaparim artık
Hiç uslu olacak diye heves etme oğlumuda geç hissettim doğana kadar da öyle çok hareketli değildi annem sakin bir bebek olacak dedi bir doğdu fırlamanın teki hala uğraşıyorum :)))))senin de guzel haberlerini bekliyoruz cnm
ben benim ayrintili 18.haffada bakildi ama sorun olur mu dedim doktorun o zmni uygun gormusse bi sorun olmaz genelde 20.haftalarda bakilir ama sorun yoksa yoktur dedi sagolsun icimi rahatlatti
iyi ki gitmisim bebisinle ayrintiliyi sag salim atlatin icin cok rahatlicak cnm
biz gec hissedenlerdeniz demekki acaba bizimkiler cok mu uslu olcak
Sağlıklıdır insallah...sali gunu detayli ultrasona giricem ins hersey yolundadir yoksa isterse tum gun uyusun hic hareket etmesin napiimtek tarafa yatmaktan oluyor sağına da yatabilirsin bir sıkıntı olmaz rahat ol
sen ona bakma canım doktorlar 22 haftalığa kadar normal diyor sağlıklı sonuçta bebiş
Kızım onu şikayet etmemi bekliyomuş sanki :) Fıldır fıldır içerde resmen . o kadar çok kımıldıyo ki bulantı yaptı :)Pazartesi ayrıntılı ultrasonum var heyecanla onu bekliyorum bende devamlı senin gibi etrafıma soruyorum
Kızımda 23 haftalıkken ayrıntılıya girmiştim canımBayanlar birşey sorucam eşim devlette hastanesinde çalışıyor ayrıntılı için doktorla görüştü 23.haftada gelsin demiş geç değilmi
Darısı bana canım yaKızım onu şikayet etmemi bekliyomuş sanki :) Fıldır fıldır içerde resmen . o kadar çok kımıldıyo ki bulantı yaptı :)
Her iki tarafa yatarım artık ama haftaya doktora gittiğimde de bi sorayim tesekkur ediyorum :)Rahat ediyorsan yüz üstü bile yatabilirsin diyordu doktor anne kendine zarar vermeden canini yakmadan bebeginkine birşey olmazmış bana çok mantıklı geldi kendi doktorumda onayladı ben neresi gelirse nerde rahat nefes alıyorsam o tarafa yatiyorum
Banada kiz herkes hissedyr bi biz kaldk ya ayrntliya haftaya gtcm dr sorcam arrk tekrrdan korkmaya basladm bazi yerlerde dr soeun diye yazyrDarısı bana canım ya
Valla bende korkuyorum artık yarım kiloya yakın 25 cm kadar oldular ben anlamadımBanada kiz herkes hissedyr bi biz kaldk ya ayrntliya haftaya gtcm dr sorcam arrk tekrrdan korkmaya basladm bazi yerlerde dr soeun diye yazyr
Ben efermag kullanıyorum canimİyi akşamlar kızlar magnezyum olarak ne kullaniyosunuz? bitürlü fırsat bulup kontrole gidemedim komşumda hamileliğimde elimde kalanı vereyim dio doktoruma sormadan onu alıp kullansammı acaba. 2 gündür çok yoğun geçti oğlum hastaydı bitaraftan uykusuzluk derken bugünde annemle babamı Hacca ugurladik haliyle sabah erken saatten Cuma saatine kadar full ayaktaydim çok yoruldum yine kalçam ve bacağım kasılıp karıncalanıp ağrımaya başladı oyüzden kullanmam gerektiğini düşünüyorum ://
Yanimda 75 ml limonlu glikoz goturdum aclik sekerim 78 cikti suyu icip 1 saat sonra kan verdim 178 cikti 1 saat sonra yine verdim 151 cikti baya sinirdaBen buyuk ihtimal 20 de yaptıracagim senin nasıl geçti kaç cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?