2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Normalde sekerim hep asagilarda cikar bende cok rahattim bu konuda cunku sekerli gida tuketmiyorum desem yeri var megerse onunla bitmiyormus is ilk 178 2.saat kan alimi 151 cikti sanirim bi daha kine 3 saatlik glikoz icirip olcucekler

Evet bu konuda drlar bile uyarmiyor internet olmasa eminim bircogumuzun bundan haberi olmayacakti.Eskiden dedigin gibi bu tarz bilgiler yoktu ve saglikla dogmusuz.Tabi tedbiri elden birakmamak gerek cok ta takmamak lazim sanirim

hemen olup bitiyo yani cnm dogum dimi
iste doktora guvenmek lazim cnm ya insallah kafama yatan bi doktorum olur

ben de senin gibiyim cnm ben de videodan izleyip yapabiliyorum sablondan anlamiyorum ama cidden popcorn modeller cok kolay videolar cok var hemen anlarsin
bende penye sepet orcem videolardan bakip cnm bebisin malzemeleri icin duzen amacli

ben de sag tarafima yatarken daha rahat ediyrum bu sefer de " azcik da solda yatiyim da bebis oksijen alsin " diyorum sola donuyorum 5 dk falan anca yatabiliyorum bu kadar yeterli diyip saga donuyorum deli gibi
uyjumda boyle dusununce bu sefer uykum kaciyo

ben de sadece solda yatamam cnm zaten sagda daha rahat uyuyorum bazen sağa sola yatmaktan uyusukluk oluyo sirt ustu yattigimda oluyo bacaklarimi kirip yatiyorum sirt ustu geri ya saga ya sola donuyorum zaten uzun sure asla yatilmiyo sirt ustu 4 5 dk anca yatiyorum o da uyusukluk gecsin diye
zaten sirt uatu yatmak cok sakincali olsaydi usg de sirt ustu yatirmazlardi hic diye dusunuyorum zaten usgden daha kisa yatiyorum sirt ustu cnm

Ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Geçen cumartesi ayrıntılıya girdiğimde 2 haftaya hissedersin demişti doktor. 1 haftası gitti kaldı 1 hafta

Kızlar bende de bulantı hafiften yeniden başladı gibi maalesef, karnım büyüdükçe artıyor gibi yemem azaldı biraz, nomalde ekmeği baya yiyordum ama.son birkaç gündür azalttım .

Bi türlü hissedemedik gitti :) ya bazen şöyle düşünüyorum benim göbek bölgemde biraz yağ vardı. Yani kilom 56 şuan ama göbeğim hep bir yağlıydı. Acaba ondan mı hissedemiyorum? Bazen saçma geliyor ama bazen de mantıklı geliyor :) hissedenlerin göbeğinde yağ yok mu acaba

sırt üstü çok rahatsızlık veriyor nefesim kesiliyor benim asla yatamıyorum dediğim gibi bazen uyuşukluk geçsin diye bir kaç dakika anca dayanabiliyorum

Kızlar bende de bulantı hafiften yeniden başladı gibi maalesef, karnım büyüdükçe artıyor gibi yemem azaldı biraz, nomalde ekmeği baya yiyordum ama.son birkaç gündür azalttım .

Benim de mide bulantım geliyor ama çok nadir sabahları özellikle
bebek mideye baskı yapmaya başlamıştır kızlar büyük ihtimal ondan ama yine de doktora sorun gittiğinizde ..ya da üşütmüş de olabilirsiniz

hiç yağlı olmaz mi bir sezeryan doğumum var da çok bir kilom göbeğim yok ama yine de var biraz..ben hissediyorum bu arada bebisi

Bende 58 kiloydum ama polikistik over olmamdan kaynaklı yağlı bir göbeğim vardı ben de ona bağlıyorum teselli işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…