- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.061
Insallah canimKalp atislarini duyacaksin insallah sag salim gelecek bebislerimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimKalp atislarini duyacaksin insallah sag salim gelecek bebislerimiz
Geçer canım sen de hemen haber ver olur muInş cnm Benim de önünde 1 gün kaldı yarında hayırlısı ile bir gecse
Duyarsın canım merak etme hep iyi şeyler düşün.kalp atışını duyduktan sonra baya rahatlıyorsun çok şükür diyorsunsorma kimbilir ne kadar uzulmussundur kac gundur.bende de kanda pihtilasma var iki kayip yasadim bu yuzden daha onceki gebeligimde dokuz ay igne vurdum kendime.bu doktorda tutmus bunun ispatlanmis bi bi kaniti yok.tedbir icin veriyorlar diyor.ispatlanmamissa nasil onca insan gebelik kayiplarindan sonra sulandirici kullaninca saglikla aliyor bebegini kucagina.bazi konularda tam bilgi sahibi degiller bazi doktorlar.kendini gelistirmis tiptaki yenilikleri takip eden bi doktor bulmak cok zor.onceki doktorum cok iyiydi oglumdaki fakat gittigi hastane bize cok uzak simdi yeni bir doktor bulmak zorundayim.insallah canim senin gibi bende kalp atislarini duyabilirim sabirsizlaniyorum![]()
İnşallh canım yaa inşallahAynen canım kalp atısını duyarız demişti doktor
en son gittiğimde keseyi görmüştük ve çok heyecanlıyım sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah canım![]()
Bende gecen hafta saglik ocaginda tahlillerimi yaptirdim. Benimde demir ve kan degerim az cikti. Ilaclara bogulacagiz kesin.gunaydın bayanlar kan tahlıllerımı aldım demır eksık cıktı yarın kendı doktoruma gosterecegım artık gelsın ılaclar
aynen kanda eksık cıktı demır en alt sevıyesı 50 mıs benım 20 cıktı kesın ılaclarala yollanacagız ay bır yarın olsada gıtsem artık doktoraBende gecen hafta saglik ocaginda tahlillerimi yaptirdim. Benimde demir ve kan degerim az cikti. Ilaclara bogulacagiz kesin.
Yarin goreceksin insallah canim. Ben pazartesiyi bekliyorum.aynen kanda eksık cıktı demır en alt sevıyesı 50 mıs benım 20 cıktı kesın ılaclarala yollanacagız ay bır yarın olsada gıtsem artık doktora
Gecmis olsun canim. Bir daha olmaz insallah. Allah yavrularimiza saglik versin.Merhaba taze hamişler
benim sabah hafif kahverengi lekelenme oldu oğlumdan alışık olmama rağmen canım sıkıldı
dr yazdım dr coraspirini kes dedi ilaçlara devam dedi şükür bir daha gelmedi bu saate kadar
inşallah gelmez bir daha allaha emanetiz hep diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar nasip et
Ben universite hastanesinde baktirdim.ozelde de yapiliyor. Ama pihtilasma testleri oldukca maliyetli.universite hastanesinde
bi kurus para vermeden yapildi.ama surec biraz uzuyor.ozelde test bir haftada cikiyorsa universitede iki haftada.iki dusuk var deyince baktilar bana canim.olmazsa uc dersin mecburen.Allah yardimcin olsun.testlerini yaptirip cozumunu bulmadikca hamile kalma derim.icin rahat olur sonraki hamileliginde.yildirim bir yere iki kez tesadufen dusmez.iki kez yasamissin bunu.muhakkak testlerini yaptir.insallah saglikla alirsin bebegini kucagina.su sureci bi atlat hersey daha guzel olacak insallah.
Cok gecmis olsun insallah sorunsuz atlatiriz bu surecleriMerhaba taze hamişler
benim sabah hafif kahverengi lekelenme oldu oğlumdan alışık olmama rağmen canım sıkıldı
dr yazdım dr coraspirini kes dedi ilaçlara devam dedi şükür bir daha gelmedi bu saate kadar
inşallah gelmez bir daha allaha emanetiz hep diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar nasip et
benım pazartesıden berı gelıyor cnm az az gelıyor bende yarın gıdınce soylıcem bakalım ne dıcek doktor ama asırı olmadı hıc peceteye sıldımde geldıMerhaba taze hamişler
ılk zaman lar baktırdık cnm keseyı gorduk ten sonra baktırmadık benım ılk 83 cıktı 3 gun sonra 466 cıkmıstı ondan sonra 1 hafta gectı kese gordukMerhaba kizlar. Ya değerlerinize baktırıyor musunuz yani kaç katı ilerliyor
merhaba canım,Merhaba taze hamişler
Benimde ilk 48 3 gün sonra 194 çıktı canım bir hafta sonra doktora gittim ulturasyonda baktı hatta görüntüsünde verdi ama keseyle ilgili bisey demedi geç dollenme olabilir dedi çünkü 5 haftayken 3 hafta falan dedi kan istedi bi de bu değerlerim adetim den önceydi şimdi daha da yükselmiş olması lazım bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz zaman geçsin diyeılk zaman lar baktırdık cnm keseyı gorduk ten sonra baktırmadık benım ılk 83 cıktı 3 gun sonra 466 cıkmıstı ondan sonra 1 hafta gectı kese gorduk
Sanada geçmiş olsun arkadaşım sabah wcde gördüm sonra kesildi şimdi ise koya sarı ama iyi koyu sarı kahveye yakın gördüm ben zaten progestan 100 mg iğne oluyorum her gün dr coraspirin vermişti benimki tüp bebek onu kes dedi bakalım hayırlısı canım banim oğlumda da oldu geçen seneki dış gebelikte de bilemiyorum allaha emanetiz sen keseyi gördü mümerhaba canım,
bende de dün ve önceki gün oldu kahverengi leke, doktora koştum ilkü düşük oldugu için,
o yerleşmedir muhtemelen ama progestan başlayalım dedi
düşükte de kalbi duralı bi hafta olmasına rağmen en ufak bi lekelenme bile olmamıştı
o işler çok fazla lekeye kana gelmiyo sanırım, sağlıklıysa şakır şakır kanasan da tutunur dedi doktor
:)
Simdi degerlerinin duzelmis olmasina sevindim canim. Insallah bizlerinde duzelir.Kızlar demir eksikliğini ilaçlarla halledersiniz inşallah. Gerektiğinde serumla da toparlanıyor. Ben de kronik demir düşüşü var, iki sene önce 1e düşmüştü demirim, 10 tane serum kullandım. Geçen Ocak ayında da 9 çıktı demirim. Öncekinin 30tanesine bedel 3 tane serum kullandım bu sefer. Çok şükür demir depolarım dolu başlamış oldum gebeliğe![]()