- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.101
benımkınde demır yazıyor cnmKızlar siz diyince bende bakayim dedim demir kisaltmasi PLT oluyor degil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkınde demır yazıyor cnmKızlar siz diyince bende bakayim dedim demir kisaltmasi PLT oluyor degil mi?
Çok güzel canım inşallah bende diğer ay kalp atışlarını da duyarım bi rahatlarm 3 buçukta alaçam sonucumu kaç olmuş merak ediyorum belki yüksek değil o kadar doktor o yüzden istediBen. 1 sefer yaptırdım cnm başka yaptırmadım dünde keseyi gördüm zaten dr da istemedi 4+4 fü dün
kısmet degılmıs demekkı cnm
hayırlı haberlerını alırın ıns bugunÇok güzel canım inşallah bende diğer ay kalp atışlarını da duyarım bi rahatlarm 3 buçukta alaçam sonucumu kaç olmuş merak ediyorum belki yüksek değil o kadar doktor o yüzden istedi
İnşallah canımhayırlı haberlerını alırın ıns bugun
Bunun kese olduğundan supheliyim ama doktor böyle kendi cizdi
Benimde bu kadar minicik canım daha küçük zatwn neden şüphe ettin ki :)Bunun kese olduğundan supheliyim ama doktor böyle kendi cizdi
gozukuyır ıste cnm kesen
Hadi ya netten baktim anemi demir PLT ydi size de sorim dedim . gecmis olsun canım degerler normale doner insallahbenımkınde demır yazıyor cnm
Bak buda benim geçen hafta ki minik kesemBenimde bu kadar minicik canım daha küçük zatwn neden şüphe ettin ki :)
Ben mı çok pinpirikliyim anlamadım gerçekten ya böyle daha oval belli biseyler olacak sanıyodum heraldeBenimde bu kadar minicik canım daha küçük zatwn neden şüphe ettin ki :)
İlk olduğu için fazla tecrübesiz im :)gozukuyır ıste cnm kesen
Hani canımBak buda benim geçen hafta ki minik kesem
Benim tup bebek olunca ekstra baska ilaclarda var. Saat kurdum artik hepsi icin yoksa karisiyor. Cok sukur halimize❤Evet bende birde fmf var günde 3 kez onu içiyorum folicasit var günde 2 sefer kan var varda varGenede çok şükür
Insallah duzelir canim.Çay hic sevmem neyseki. Yediklerimize de daha cok dikkat etmeliyiz tabi.İnşallah sizin değerleriniz de hemencecik toparlar düzelir. Demir içeren yiyecekler de yemeği ihmal etmeyin. Aman çay içiyorsanız kesin, o da demir emilimini çok aza indiriyor... Et ile yoğurt yemek de etin içindeki demirin emilmesini azaltıyor.
Yediğiniz içtiğiniz şifa olsun bebişlerinize de size de![]()
bak cnm burdaHani canım
Ayybak cnm burda
sımdı ıcın rahatlamıstır canım cunku daha cok ufaklar benım kı o fotoda daha 8mm dusun 1 cm bıle degılAyyya ben böyle ilk zaman nasıl olur bilmedigim icin canım çok teşekkür ederim
Oy maşallahsımdı ıcın rahatlamıstır canım cunku daha cok ufaklar benım kı o fotoda daha 8mm dusun 1 cm bıle degıl