ben nenolur ne olmaz aldim cnm yenidogan chicconun
yenidogan bebeklerin saat basi emzirilmesi gerekiyo sarilik olmamalari icin evet bu asamada onlari uyandirmak zorundayiz.ve onlari uyandirmak da hic kolay olmuyo ayaklarini mincirsan da gidiklasan da burnunu da sıksan uyanmiyorlar minikler

ve bu sirada ya sutun geliyo bosa gidiyo ya da ya da zatem yeni dogum yapmissin sutun belki 1 belki 2 3 gun gelmicek bilemiyosun.tabiki anne sutunden yanayim ama hemsireler sarilik olmamasi acisindan bebeklerin beslenmesi gerektigni dusundukleri icin mama verin demek zorunda kaliyorlar
bi de sogum sezeryam mi normal mi olcak bunu da bilmiyoruz sezeryanle zaten gec geliyo sut nirmalde de gec gelebiliyo degisiyo
sutumuz gelmese bile biz yine her saat basi emzirmeye calirisiz ki memeden sogumasin alissin ama sut gelmiyosa da yapacak bsey yok bebek aç kalir 24 saat.süt az gelirse gelsi yeter ki gelsin onemli olan o ama hic gelnezse mecbur mama vericez sarilik olmamasi icin
ben zaten ne olur ne olmaz son ay mama da alicam
bazilari bekliyo mama vermem illaki sut vericem diyo ama bunu bizzat ben hastanede yatarken yanimda yenidogan bebis ve annesi yatiyodu hemsire anlatmisti kar zarar hesabi yapicaz sarilik olmamasi icon bebegin bi sekilde ac olmamsi gerekiyo cunku
bir de sutun geldi diyelim akiyo ama bebek uyuyo uyanmiyo o sirada biberonuna sagar verirsin cnm
demek istedigim herseye hazirlikli olalim da gerisi gelir sag salim kavusalim yeterk ki