- 2 Temmuz 2008
- 44
- 39
- 293
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #19.861
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar. Ultrasonda da öyle aman aman hareketli degil. Ins bir sorun yoktur...Ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Geçen cumartesi ayrıntılıya girdiğimde 2 haftaya hissedersin demişti doktor. 1 haftası gitti kaldı 1 hafta![]()
Valla ben neresi olursa öyle yapıyorum zaten çok zor nefes alıyorum nerede güzele nefes Ağlıyorsam otarafta tariyorumben de sag tarafima yatarken daha rahat ediyrum bu sefer de " azcik da solda yatiyim da bebis oksijen alsin " diyorum sola donuyorum 5 dk falan anca yatabiliyorum bu kadar yeterli diyip saga donuyorum deli gibi
uyjumda boyle dusununce bu sefer uykum kaciyo![]()
Canim 12.haftamda normal kuaforume organik olmayan boyayla boyattim. O zamanki doktorum izin veriyodu. Doktor degistirdim gecen hafta boyaticaktim yeni doktorum kesinlikle izin vermiyo aslinda ben yine dinlemez boyatirdim ama annem cok baski yapti boyatmicam 36. Dan sonra boyatabilirsin dedi doktor. Yani doktoruna sor istersenMerhaba arkadaşlar daha önceden konuşulmuştu ama saçını boyatan oldu mu aranızda, boyattıysanız hangi markayı kullandınız malum bayramda geliyor![]()
ben de senin gibiyim cnm ben de videodan izleyip yapabiliyorum sablondan anlamiyorum ama cidden popcorn modeller cok kolay videolar cok var hemen anlarsin
bende penye sepet orcem videolardan bakip cnm bebisin malzemeleri icin duzen amacli
Canim benimde gece sag bacak agrim var dr. Sut icimimi arttirmami soyledi hap vermedi seninde aklinda olsun.İyi akşamlar kızlar magnezyum olarak ne kullaniyosunuz? bitürlü fırsat bulup kontrole gidemedim komşumda hamileliğimde elimde kalanı vereyim dio doktoruma sormadan onu alıp kullansammı acaba. 2 gündür çok yoğun geçti oğlum hastaydı bitaraftan uykusuzluk derken bugünde annemle babamı Hacca ugurladik haliyle sabah erken saatten Cuma saatine kadar full ayaktaydim çok yoruldum yine kalçam ve bacağım kasılıp karıncalanıp ağrımaya başladı oyüzden kullanmam gerektiğini düşünüyorum ://
Bebek hareketi hissedenler hergün düzenli Bi şekilde mi hissediyorsunuz. Saati falanda mi ayni:))
Bebek hareketi hissedenler hergün düzenli Bi şekilde mi hissediyorsunuz. Saati falanda mi ayni:))
Hiç hareket etmediği gün olmuyor muBenimki bazen gun icinde oluyor bazen yatma zamani gece bazen de sabaha karsi lavaboya kalkiyorum ozaman :)) bizim kizin kafasi cok karisik :))
Benim ortalama 6 haftadir hareket etmedigi gun olmadi.Ilk baslar pit pit sonra daha kuvvetli simdi ise yer degistirirken bile disaridan gorunuyor.Ozellikle ceviz findik yeyip oturduktan sonra daha da hareketli cikolataya hic tepki vermiyor.Hiç hareket etmediği gün olmuyor mu
Ben sürekli hissediyorum. En fazla yarim saat hissettirmiyo gece gündüz güm güm maşallahı varBebek hareketi hissedenler hergün düzenli Bi şekilde mi hissediyorsunuz. Saati falanda mi ayni:))
ben yurudugum zaman nefes almakta cok zorlaniyorum onun haricinde nefes almada sıkıntı daha baslamadi bendeValla ben neresi olursa öyle yapıyorum zaten çok zor nefes alıyorum nerede güzele nefes Ağlıyorsam otarafta tariyorum
cok guzelmis cnm rengi de cok guzel
Benim normalde de biraz nefes darligim var baya erken başlıyor bende nefes alamama işleride ben 5dakika yapiyorsam 10dakika Dinleniyorum anca öyle çözüm buldumben yurudugum zaman nefes almakta cok zorlaniyorum onun haricinde nefes almada sıkıntı daha baslamadi bende
evdr de az bi is yapsam hemen ayaklarim agriyo sanki koca bi yol yurumusum gibi
ve acayip sıcak basıyo beni
yatarken de saga sola donerken gobegim aciyoo da zaten uykumu bölüyo gece hic uyuyamadim mesela yine bazen cok guzel uyuyorum bazen de boyle iste
Oğlumun adı miraç kızımın adı miray olacak Allah izin verirse canımKiz bebek bekleyenler isim dusundunuz mu ben bi turlu begenemiyorum islama uygun kulaga hos gelen bi isim olsun istiyorum :/ onerilere acigim:)