2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar yakında hissedersiniz bir sorun yoktur eminim. Demek ki kuzu kuzu yatıyor sizinkiler ne güzel:) benim artık oturuş pozisyonumdan bile rahatsız olup itekleme ve tekmeler oluyor, değiştirmek zorunda kalıyorum. Ultrasonda da 2 sn sabit durmuyor ben artık bir sorun olduğunu düşünmeye başladım, canım sıkılıyor. arada uyuması gerekmez mi yani sürekli kıpır kıpır. Yeri mi dar acaba, doktorlar da fazla hareketliden başka bir şey demiyor.

ben de sag tarafima yatarken daha rahat ediyrum bu sefer de " azcik da solda yatiyim da bebis oksijen alsin " diyorum sola donuyorum 5 dk falan anca yatabiliyorum bu kadar yeterli diyip saga donuyorum deli gibi :-)
uyjumda boyle dusununce bu sefer uykum kaciyo :-)
Valla ben neresi olursa öyle yapıyorum zaten çok zor nefes alıyorum nerede güzele nefes Ağlıyorsam otarafta tariyorum

Merhaba arkadaşlar daha önceden konuşulmuştu ama saçını boyatan oldu mu aranızda, boyattıysanız hangi markayı kullandınız malum bayramda geliyor:KK49:
Canim 12.haftamda normal kuaforume organik olmayan boyayla boyattim. O zamanki doktorum izin veriyodu. Doktor degistirdim gecen hafta boyaticaktim yeni doktorum kesinlikle izin vermiyo aslinda ben yine dinlemez boyatirdim ama annem cok baski yapti boyatmicam 36. Dan sonra boyatabilirsin dedi doktor. Yani doktoruna sor istersen

ben de senin gibiyim cnm ben de videodan izleyip yapabiliyorum sablondan anlamiyorum ama cidden popcorn modeller cok kolay videolar cok var hemen anlarsin
bende penye sepet orcem videolardan bakip cnm bebisin malzemeleri icin duzen amacli
PE639908.jpg

ben yegenıme örmüştüm canım onlardan penye ıpten , ıkeada bu model hosuma gıttı bunlardan alıcam ben buyuk ıhtımal bırıne şampuan kremlerı fln koyarım bırıne bez ıslak mendıl falan düzenli durur bırıne de tırnak makası tarak fln koyarım dedım , erkek bebiş ya benımkı grı hosuma gıttı:)

İyi akşamlar kızlar magnezyum olarak ne kullaniyosunuz? bitürlü fırsat bulup kontrole gidemedim komşumda hamileliğimde elimde kalanı vereyim dio doktoruma sormadan onu alıp kullansammı acaba. 2 gündür çok yoğun geçti oğlum hastaydı bitaraftan uykusuzluk derken bugünde annemle babamı Hacca ugurladik haliyle sabah erken saatten Cuma saatine kadar full ayaktaydim çok yoruldum yine kalçam ve bacağım kasılıp karıncalanıp ağrımaya başladı oyüzden kullanmam gerektiğini düşünüyorum ://
Canim benimde gece sag bacak agrim var dr. Sut icimimi arttirmami soyledi hap vermedi seninde aklinda olsun.

Kızlar sanırım hasta oldum 2 günlüğüne kaçamak yaptık denize, arabayla gidip gelirken klima çarptı sanırım, klima konusunda inanılmaz dayanıksızım cnkü napsam ne iyi gelir, doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum acıkcası yaz ortasında hasta ettim resmen kendimi

Bebek hareketi hissedenler hergün düzenli Bi şekilde mi hissediyorsunuz. Saati falanda mi ayni:))

Bebek hareketi hissedenler hergün düzenli Bi şekilde mi hissediyorsunuz. Saati falanda mi ayni:))

O hiç belli olmuyor ama ben genellikle uzandıgımda uyanıksa vuruyor içerden :) genellikle uyuyor galiba ilk hissettgim zamanalar bazen çok net oluyordu bazen hiç sesi çıkmıyordu hala aynı

Valla ben neresi olursa öyle yapıyorum zaten çok zor nefes alıyorum nerede güzele nefes Ağlıyorsam otarafta tariyorum
ben yurudugum zaman nefes almakta cok zorlaniyorum onun haricinde nefes almada sıkıntı daha baslamadi bende
evdr de az bi is yapsam hemen ayaklarim agriyo sanki koca bi yol yurumusum gibi
ve acayip sıcak basıyo beni
yatarken de saga sola donerken gobegim aciyoo da zaten uykumu bölüyo gece hic uyuyamadim mesela yine bazen cok guzel uyuyorum bazen de boyle iste

PE639908.jpg

ben yegenıme örmüştüm canım onlardan penye ıpten , ıkeada bu model hosuma gıttı bunlardan alıcam ben buyuk ıhtımal bırıne şampuan kremlerı fln koyarım bırıne bez ıslak mendıl falan düzenli durur bırıne de tırnak makası tarak fln koyarım dedım , erkek bebiş ya benımkı grı hosuma gıttı:)
cok guzelmis cnm rengi de cok guzel
ben eskiden ikeanin 5 6 li falan set seklinde satilan sepetlerinden almistim alti fermuarli katlayip kaldirabiliyosun 20 tl falandi hala var ikeada cok kullanisli oluyo ama cekmece icine olur boyle süslü degil cnm ama tavsiye ederim kullanisli
bunlara da bayildim
ben de almayi dusundum boylr bisey ama hamilelik de zor geciyo benim reflü midemi bulandiriyo kafa dagitiyim diye oriyim dedim örgü bana cok iyi geliyo terapi gibi

ben yurudugum zaman nefes almakta cok zorlaniyorum onun haricinde nefes almada sıkıntı daha baslamadi bende
evdr de az bi is yapsam hemen ayaklarim agriyo sanki koca bi yol yurumusum gibi
ve acayip sıcak basıyo beni
yatarken de saga sola donerken gobegim aciyoo da zaten uykumu bölüyo gece hic uyuyamadim mesela yine bazen cok guzel uyuyorum bazen de boyle iste
Benim normalde de biraz nefes darligim var baya erken başlıyor bende nefes alamama işleride ben 5dakika yapiyorsam 10dakika Dinleniyorum anca öyle çözüm buldum

Hareket konusunda sabah 10 gibi kahvaltı sonrasında biraz, bir de akşam 8 gibi falan oluyor gün içinde olmuyor gibi bende, 9 saat yolculuk yapmıştım çok yorulmuştum geçenlerde o zaman nerdeyse 1 gün hiç hareket etmedi kızlar. Hatta korkmuştum. Biz yorulunca onlar da yoruluyor :(

Back
X