- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #20.801
Ay kaç haftadır girmiyorum kızlar besler nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de simdiden bel agrilarim var. 4 kilo da ben almisim. Guya kilolu oldugum icin az alacaktim ama nerdee. Bulantilar gecince istahim acildikızlar bu arada memleketten döndük biz dün akşam. annem tabi durmayıp erzak hazırlamış bana, turşu ve sirke koka koka geldik
bir kaç bebek kıyafeti almış onları da getirdim.
bizmkler doğuma gelemeyeceklermiş. Annem doğumdan bir kaç gn sonra gelecek sanırım. ancak sezeryn olup günü belli olursa gelebilir. Babam çalışıyor, kardeşim sınava hazırlanıyor. Ayrı ayrı bir kaç gün gelebilirler ancak. Biraz üzüldüm, doğumda annem olsun isterdim.
bu arada annem karnımın çok büyüdüğünü söyledi, 37ye kadar zor çalışırsın 7 aylık gibisin dedi
5 kilo almışım, göğüs bedenim henüz değişmemiş. popom belki biraz almıştır hala eşofmanlarımı giyebiliyorum bel lastiklerini düşürürsem ama çok rhatsız oluyor tabi. Bel ve sırt ağrılarım başladı çünkü vücudum çok dengesiz 5 kilo göbek
Bir kaç hstane gezmeyi düşünyoruz eşimle, bu döviz artışından sonra fiyatlar nasıl artmış hem ona bakıp hem hastaneye karar vereceğiz artık.
şeker yüklemesi için de gideceğim 24ten sonra, bana bebek biraz kilolu geldi gerçi şimdiden belli olmaz da acaba şeker olabilir mi diye düşünüyorum bakalım.
Bence kilonuzda varsa kesin yaptirin şeker yüklemesini. Ben her durumda yaptıracağım zaten nasipse. Çok önemli oldugunu düşünüyorum.Benim de simdiden bel agrilarim var. 4 kilo da ben almisim. Guya kilolu oldugum icin az alacaktim ama nerdee. Bulantilar gecince istahim acildiseker yuklemesi konusunda kafam karisik benim. Hamilelik boyunca saglikli beslenmeye gayret ettim tatli cok cok az tükettim mesela. Aclik sekerim 78 cikti en son ama yukleme sonucu ne olur bilemiyorum. Iki doktora gidiyorum biri seker yuklemesinu kesinlikle öneriyor digeri gerek yok diyor
![]()
bebeğin kilosu en son neydi ki..bir de bu haftalar çok belli olmaz o 7den sonra daha çok belli olur kilolu olma durumu..mesela benim kızım 7. aya kadar kiloda biraz geriden geliyordu biz de ufak tefek olacak herhalde diyorsun ki sonra birden atağa geçti şok olduk doğum kilosu 3700gr idikızlar bu arada memleketten döndük biz dün akşam. annem tabi durmayıp erzak hazırlamış bana, turşu ve sirke koka koka geldik
bir kaç bebek kıyafeti almış onları da getirdim.
bizmkler doğuma gelemeyeceklermiş. Annem doğumdan bir kaç gn sonra gelecek sanırım. ancak sezeryn olup günü belli olursa gelebilir. Babam çalışıyor, kardeşim sınava hazırlanıyor. Ayrı ayrı bir kaç gün gelebilirler ancak. Biraz üzüldüm, doğumda annem olsun isterdim.
bu arada annem karnımın çok büyüdüğünü söyledi, 37ye kadar zor çalışırsın 7 aylık gibisin dedi
5 kilo almışım, göğüs bedenim henüz değişmemiş. popom belki biraz almıştır hala eşofmanlarımı giyebiliyorum bel lastiklerini düşürürsem ama çok rhatsız oluyor tabi. Bel ve sırt ağrılarım başladı çünkü vücudum çok dengesiz 5 kilo göbek
Bir kaç hstane gezmeyi düşünyoruz eşimle, bu döviz artışından sonra fiyatlar nasıl artmış hem ona bakıp hem hastaneye karar vereceğiz artık.
şeker yüklemesi için de gideceğim 24ten sonra, bana bebek biraz kilolu geldi gerçi şimdiden belli olmaz da acaba şeker olabilir mi diye düşünüyorum bakalım.
Sıkma canını benim kizimda bayramın birinci ve ikinci günü çok hareketliydi ama iki gündür çok sakin ufak ufak arada hissettiriyor kendini uyuyordur belkide minigim annesi üzme kendiniDün bayram gezmesindeydim çok uzanamadım ama yine de hareket etmişti, bugün evdeyim hiç hareket etmedi![]()
Üzülmüyorum ama biraz değişik geliyor, şimdi çok küçük vurdu bi kez, şükürler olsun. acaba yoruluyor mudur öyle çok hareketli olduğu günden sonra...Sıkma canını benim kizimda bayramın birinci ve ikinci günü çok hareketliydi ama iki gündür çok sakin ufak ufak arada hissettiriyor kendini uyuyordur belkide minigim annesi üzme kendini
Ya haklısın sürekli hareketliliğin üzerine hareket etmeyince tuhaf olunuyor ama ben dikkat ettim eğer yorgunsam halim yok bir yerim ağrıyorsa bebeğimde çok sakin oluyor annenin durumu etkiliyor çok şükür hareket etmiş dahada güçlü çok harwket etsin minnak:)Üzülmüyorum ama biraz değişik geliyor, şimdi çok küçük vurdu bi kez, şükürler olsun. acaba yoruluyor mudur öyle çok hareketli olduğu günden sonra...
Aaa gerçekten mi neden ki ben geçen ay sormuştum 3000 demişlerdi zatenDogum fiyatları baya artmış diyorlar. Bende bayramdan sonra tekrar gorusucem. Fiyat almıştım ama bakalım ne diyecekler.
20.haftada 416 ölçülmüştü. Göbeğim de büyük olunca acaba şeker falan mı dedim. çünkü minyonum yani açıkçası biraz minyon bir bebek bekliyordumbebeğin kilosu en son neydi ki..bir de bu haftalar çok belli olmaz o 7den sonra daha çok belli olur kilolu olma durumu..mesela benim kızım 7. aya kadar kiloda biraz geriden geliyordu biz de ufak tefek olacak herhalde diyorsun ki sonra birden atağa geçti şok olduk doğum kilosu 3700gr idi
Amin canım inşallah hepimizin bebişi güçlü hareket etsin :)Ya haklısın sürekli hareketliliğin üzerine hareket etmeyince tuhaf olunuyor ama ben dikkat ettim eğer yorgunsam halim yok bir yerim ağrıyorsa bebeğimde çok sakin oluyor annenin durumu etkiliyor çok şükür hareket etmiş dahada güçlü çok harwket etsin minnak:)
Dövizde ki artış yüzünden herşeyin fiyatı arttı. Bende dün bi forumda okudum. Neredeyse her hastanede artış varmış. 500-1000 arası. Bende 1.5 ay önce falan fiyat almıştım. Bakalım bayramdan sonra aradığımda ne diyecekler.Aaa gerçekten mi neden ki ben geçen ay sormuştum 3000 demişlerdi zaten
Ya evet ondan dolayı herşeyde artış varda bunları bu kadar etkiliyormuki ya firsattanmi faydalanıyorlar can sıkıcı gerçekten sen ne kadar fiyat almıştınDövizde ki artış yüzünden herşeyin fiyatı arttı. Bende dün bi forumda okudum. Neredeyse her hastanede artış varmış. 500-1000 arası. Bende 1.5 ay önce falan fiyat almıştım. Bakalım bayramdan sonra aradığımda ne diyecekler.
4 kilo gayet iyi bence, bundan sonra daha çok alınıyormuş dikkat edersek toplamda 10 ile tamamlayabilirizBenim de simdiden bel agrilarim var. 4 kilo da ben almisim. Guya kilolu oldugum icin az alacaktim ama nerdee. Bulantilar gecince istahim acildiseker yuklemesi konusunda kafam karisik benim. Hamilelik boyunca saglikli beslenmeye gayret ettim tatli cok cok az tükettim mesela. Aclik sekerim 78 cikti en son ama yukleme sonucu ne olur bilemiyorum. Iki doktora gidiyorum biri seker yuklemesinu kesinlikle öneriyor digeri gerek yok diyor
![]()
Benim 3-4 gün hiç hissetmediğim oldu daha erken bence. Hatta hiçhissetmesem de olur sürekli memnuniyetsiz benimki çünküDün bayram gezmesindeydim çok uzanamadım ama yine de hareket etmişti, bugün evdeyim hiç hareket etmedi![]()
evet ben de duymuştum bir soralım bakalım ne alemdeDogum fiyatları baya artmış diyorlar. Bende bayramdan sonra tekrar gorusucem. Fiyat almıştım ama bakalım ne diyecekler.
Ya evet ondan dolayı herşeyde artış varda bunları bu kadar etkiliyormuki ya firsattanmi faydalanıyorlar can sıkıcı gerçekten sen ne kadar fiyat almıştın
Himm ben Adana Medline hastahanesi ne 3000 TL fiyat aldım normal sezeryanla fark etmiyor sadece doğum ücreti dedi ama ekstra birşeyler istersen fiyat değişiyor dedi o ekstralar neler onları konuşamadık başka bölüme geçmem gerekiyormus onun için ddr ücreti dahil normal doğumda Dr um yaptırıyorBen Şişli kolan hastanesinden doktor hariç sezeryan için 3300tl fiyat almıştım.