2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar bu arada memleketten döndük biz dün akşam. annem tabi durmayıp erzak hazırlamış bana, turşu ve sirke koka koka geldik :KK70:
bir kaç bebek kıyafeti almış onları da getirdim.
bizmkler doğuma gelemeyeceklermiş. Annem doğumdan bir kaç gn sonra gelecek sanırım. ancak sezeryn olup günü belli olursa gelebilir. Babam çalışıyor, kardeşim sınava hazırlanıyor. Ayrı ayrı bir kaç gün gelebilirler ancak. Biraz üzüldüm, doğumda annem olsun isterdim.
bu arada annem karnımın çok büyüdüğünü söyledi, 37ye kadar zor çalışırsın 7 aylık gibisin dedi :KK70:
5 kilo almışım, göğüs bedenim henüz değişmemiş. popom belki biraz almıştır hala eşofmanlarımı giyebiliyorum bel lastiklerini düşürürsem ama çok rhatsız oluyor tabi. Bel ve sırt ağrılarım başladı çünkü vücudum çok dengesiz 5 kilo göbek :KK70:
Bir kaç hstane gezmeyi düşünyoruz eşimle, bu döviz artışından sonra fiyatlar nasıl artmış hem ona bakıp hem hastaneye karar vereceğiz artık.
şeker yüklemesi için de gideceğim 24ten sonra, bana bebek biraz kilolu geldi gerçi şimdiden belli olmaz da acaba şeker olabilir mi diye düşünüyorum bakalım.

kızlar bu arada memleketten döndük biz dün akşam. annem tabi durmayıp erzak hazırlamış bana, turşu ve sirke koka koka geldik :KK70:
bizmkler doğuma gelemeyeceklermiş. Annem doğumdan bir kaç gn sonra gelecek sanırım. ancak sezeryn olup günü belli olursa gelebilir. Babam çalışıyor, kardeşim sınava hazırlanıyor. Ayrı ayrı bir kaç gün gelebilirler ancak. Biraz üzüldüm, doğumda annem olsun isterdim.
bu arada annem karnımın çok büyüdüğünü söyledi, 37ye kadar zor çalışırsın 7 aylık gibisin dedi :KK70:
5 kilo almışım, göğüs bedenim henüz değişmemiş. popom belki biraz almıştır hala eşofmanlarımı giyebiliyorum bel lastiklerini düşürürsem ama çok rhatsız oluyor tabi. Bel ve sırt ağrılarım başladı çünkü vücudum çok dengesiz 5 kilo göbek :KK70:
Bir kaç hstane gezmeyi düşünyoruz eşimle, bu döviz artışından sonra fiyatlar nasıl artmış hem ona bakıp hem hastaneye karar vereceğiz artık.
şeker yüklemesi için de gideceğim 24ten sonra, bana bebek biraz kilolu geldi gerçi şimdiden belli olmaz da acaba şeker olabilir mi diye düşünüyorum bakalım.
Benim de simdiden bel agrilarim var. 4 kilo da ben almisim. Guya kilolu oldugum icin az alacaktim ama nerdee. Bulantilar gecince istahim acildi :( seker yuklemesi konusunda kafam karisik benim. Hamilelik boyunca saglikli beslenmeye gayret ettim tatli cok cok az tükettim mesela. Aclik sekerim 78 cikti en son ama yukleme sonucu ne olur bilemiyorum. Iki doktora gidiyorum biri seker yuklemesinu kesinlikle öneriyor digeri gerek yok diyor :(

Benim de simdiden bel agrilarim var. 4 kilo da ben almisim. Guya kilolu oldugum icin az alacaktim ama nerdee. Bulantilar gecince istahim acildi :KK43: seker yuklemesi konusunda kafam karisik benim. Hamilelik boyunca saglikli beslenmeye gayret ettim tatli cok cok az tükettim mesela. Aclik sekerim 78 cikti en son ama yukleme sonucu ne olur bilemiyorum. Iki doktora gidiyorum biri seker yuklemesinu kesinlikle öneriyor digeri gerek yok diyor :KK43:
Bence kilonuzda varsa kesin yaptirin şeker yüklemesini. Ben her durumda yaptıracağım zaten nasipse. Çok önemli oldugunu düşünüyorum.

Kızlar arabanız varsa kesinlikle travel sistem bebek arabalarını tavsiye ederim. Tecrübeyle sabittir. Baston şeklinde olanları da var. Chicco liteway yaninda şunlara da bakabilirsiniz:
9814731358258.jpg

https://www.hepsiburada.com/beneto-...9KdBaiEPim604iXthstccNRxH0V_dGwwaAke9EALw_wcB
casual-vista-travel-sistem-ana-kucagi-baston-bebek-arabasi-puset__0503070106439555.jpg

https://m.n11.com/casual-vista-travel-sistem-ana-kucagi-baston-bebek-arabasi-puset-P16415747

8822046457906.jpg

https://www.ilkebebe.com/urun/brion-mira-baston-travel-sistem-bebek-arabasi-empire-mor-478143

bebeğin kilosu en son neydi ki..bir de bu haftalar çok belli olmaz o 7den sonra daha çok belli olur kilolu olma durumu..mesela benim kızım 7. aya kadar kiloda biraz geriden geliyordu biz de ufak tefek olacak herhalde diyorsun ki sonra birden atağa geçti şok olduk doğum kilosu 3700gr idi

Dün bayram gezmesindeydim çok uzanamadım ama yine de hareket etmişti, bugün evdeyim hiç hareket etmedi :KK43:
Sıkma canını benim kizimda bayramın birinci ve ikinci günü çok hareketliydi ama iki gündür çok sakin ufak ufak arada hissettiriyor kendini uyuyordur belkide minigim annesi üzme kendini

Sıkma canını benim kizimda bayramın birinci ve ikinci günü çok hareketliydi ama iki gündür çok sakin ufak ufak arada hissettiriyor kendini uyuyordur belkide minigim annesi üzme kendini
Üzülmüyorum ama biraz değişik geliyor, şimdi çok küçük vurdu bi kez, şükürler olsun. acaba yoruluyor mudur öyle çok hareketli olduğu günden sonra...

Üzülmüyorum ama biraz değişik geliyor, şimdi çok küçük vurdu bi kez, şükürler olsun. acaba yoruluyor mudur öyle çok hareketli olduğu günden sonra...
Ya haklısın sürekli hareketliliğin üzerine hareket etmeyince tuhaf olunuyor ama ben dikkat ettim eğer yorgunsam halim yok bir yerim ağrıyorsa bebeğimde çok sakin oluyor annenin durumu etkiliyor çok şükür hareket etmiş dahada güçlü çok harwket etsin minnak:)

bebeğin kilosu en son neydi ki..bir de bu haftalar çok belli olmaz o 7den sonra daha çok belli olur kilolu olma durumu..mesela benim kızım 7. aya kadar kiloda biraz geriden geliyordu biz de ufak tefek olacak herhalde diyorsun ki sonra birden atağa geçti şok olduk doğum kilosu 3700gr idi
20.haftada 416 ölçülmüştü. Göbeğim de büyük olunca acaba şeker falan mı dedim. çünkü minyonum yani açıkçası biraz minyon bir bebek bekliyordum

Ya haklısın sürekli hareketliliğin üzerine hareket etmeyince tuhaf olunuyor ama ben dikkat ettim eğer yorgunsam halim yok bir yerim ağrıyorsa bebeğimde çok sakin oluyor annenin durumu etkiliyor çok şükür hareket etmiş dahada güçlü çok harwket etsin minnak:)
Amin canım inşallah hepimizin bebişi güçlü hareket etsin :)

Aaa gerçekten mi neden ki ben geçen ay sormuştum 3000 demişlerdi zaten
Dövizde ki artış yüzünden herşeyin fiyatı arttı. Bende dün bi forumda okudum. Neredeyse her hastanede artış varmış. 500-1000 arası. Bende 1.5 ay önce falan fiyat almıştım. Bakalım bayramdan sonra aradığımda ne diyecekler.

Dövizde ki artış yüzünden herşeyin fiyatı arttı. Bende dün bi forumda okudum. Neredeyse her hastanede artış varmış. 500-1000 arası. Bende 1.5 ay önce falan fiyat almıştım. Bakalım bayramdan sonra aradığımda ne diyecekler.
Ya evet ondan dolayı herşeyde artış varda bunları bu kadar etkiliyormuki ya firsattanmi faydalanıyorlar can sıkıcı gerçekten sen ne kadar fiyat almıştın

Benim de simdiden bel agrilarim var. 4 kilo da ben almisim. Guya kilolu oldugum icin az alacaktim ama nerdee. Bulantilar gecince istahim acildi :KK43: seker yuklemesi konusunda kafam karisik benim. Hamilelik boyunca saglikli beslenmeye gayret ettim tatli cok cok az tükettim mesela. Aclik sekerim 78 cikti en son ama yukleme sonucu ne olur bilemiyorum. Iki doktora gidiyorum biri seker yuklemesinu kesinlikle öneriyor digeri gerek yok diyor :KK43:
4 kilo gayet iyi bence, bundan sonra daha çok alınıyormuş dikkat edersek toplamda 10 ile tamamlayabiliriz:D ben 8 ile tamamlasam diyordum ama hayal oldu.
Ben bebekte şekerle ilgili bir sorun çıkarsa diye endişelendim ve yaptıracağım.

Dün bayram gezmesindeydim çok uzanamadım ama yine de hareket etmişti, bugün evdeyim hiç hareket etmedi :KK43:
Benim 3-4 gün hiç hissetmediğim oldu daha erken bence. Hatta hiçhissetmesem de olur sürekli memnuniyetsiz benimki çünkü:D sağa yatıyorum onu beğenmiyor, sola yatıyorum onu beğenmiyor, yüksek sesli müzik dinliyorum güm güm vuruyor, açsam sürekli dönüyor, yemekten sonra hareket ediyor. içimde kurt var gibi hep:D

Dogum fiyatları baya artmış diyorlar. Bende bayramdan sonra tekrar gorusucem. Fiyat almıştım ama bakalım ne diyecekler.
evet ben de duymuştum bir soralım bakalım ne alemde

Koalina Koalina :))) normalde kahvaltıdan sonra biraz hareket ediyor genellikle bugün de etmeyince ben hemen evham yapıyorum. maalesef çok pimpirikliyim, bu yüzden eşimi de yordum bazı zamanlar. Dua ediyorum sürekli vesvese için ama işte bazen beceremiyorum.
Şu kalan zamanları da hayırlısıyla geçip kavuşsaydık :)

Ben Şişli kolan hastanesinden doktor hariç sezeryan için 3300tl fiyat almıştım.
Himm ben Adana Medline hastahanesi ne 3000 TL fiyat aldım normal sezeryanla fark etmiyor sadece doğum ücreti dedi ama ekstra birşeyler istersen fiyat değişiyor dedi o ekstralar neler onları konuşamadık başka bölüme geçmem gerekiyormus onun için ddr ücreti dahil normal doğumda Dr um yaptırıyor

Back
X