- 16 Aralık 2016
- 3.276
- 3.280
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.141
Canım normal dogumu bilmiyorum ama sezeryandan sonra gaz çıkarana kadar 1 yudum bile su içemiyorsun ben 1 gün aç susuz kalmştm gaz çıkaramadm diyerezene falan zararli olmaz mi ben de duaundum onu da erken doguma sebep olur bisey falan olursa diye icmek iatemiyorum acikcasi bitki cayi.ama dogumdan hemen sonra su aldircam esime bol bol su icicem.
ben hamileligimin ilk zmnlari hastanede bi gun yattigimda yanida yeni dogum yapan bi kadin vardi sutu gelmiyordu hic bebek de ac malasin diye doktor mama ver dedi sarilik olmasin diye.
o yuzden hastane olmazsa bi de sarilik tehlikesine karsi yanimda goturcem cnm.o halde esime git al desem bilemez.en kotu ihtimale karsi.yok ben de istemiyorum insallah sutumuz bol bol gelir.onu icin gogus pompasi aldim onunla da sıkıcam sut gelsin diye.insallah gelir.
ama nedense kendimden hic sutum gelcek gibi hissetmiyorum.bazi hamileleri goruyorum masallah gogusler sismis bayagi benim hala eski sutyenlerim oluyo.bi de hamileyken bu zamanlarda gogustem bi sıvı gelirmis o da yok.Allah yardik eder de gelir insallah
Kızıma hamileyken benim gögsümden de hiç sıvı gelmemişti ama çok şükür sütüm vardı onlara takılma iyi düşün iyi olsun sütüm olucak emziricem diye şartla kendini