- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.161
ben daha almadim ya son ay alicam galiba kendime gecelik falan.ben insallah nasipse mevludune süs yapicam dagitmak icin.hastaneye kaynanamlar annemlerden baska gelen olmaz diye de gereksiz benjm icin ikramliklar hastanede.onun yerine evde borek kurabiye falan yapicam gelene verir annemler.eve gelen olur bende cunku bayagi.Abartili seyler ben de yapmicam ama masa yapicam ustune hediyelikler cikolata lohusa serbeti vs koyucam insallah. O terliklerden duz süssüz aldim ben sadece beyaz pembe dantel yapistirdim silikonla cok sade guzel oldu. Pijama sabahlik takimi da aldim o da cok abartili degil ama dantel şık. O gelinlik gibi olanlardan gordum ben de instagramda:) mevlutte de hastanede kullanacagim susleri kullanicam insallah masada. Kiyafet de sonra dusunucem insallah:)
Aynen oyle bir de onu dusunemem ben de:) gözüm görmez zaten o gün=)
dedigim gibi imreniyorum boyle suslere asiriya kacmamak kaydiyla gelinlik tarzi lobusa gecelik gibi yok artik dedirtmicek

ama en cok istedigim esim kizim ve ben resim cekinmek istiyordum.ama o da malesef maddiyattan olamicak.artik anneme gorumceme diyorum simdiden her animizi cekin bak diye