2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de videolarini izledim gayet pratik bi arac gibi duruyor. Hafifligi ve pusetin kolay çıkarılıp takilmasi hosuma gitmişti. Travel almayı dusunmuyorum cunku hem arabamiz hatchback hem de asansörsuz 5.katta oturuyoruz. Chicco nun bu modeli gibi hafif baston travel lar mantikli geldi. Bunun gibi baska hangi modeller var acab?

Bizde liteway 2 plus aldık canım. Odasında duruyor arada evde pratik yapıyorum ac kapa güzel gibi. Ben baya bakmistim mağazada en kullanilabilir bu geldi bana.

Ilk dozu 1 ay once yapilmisti canim, bu ikinci doz oldu.
3.dozu da nisan ayinda dedi yani dogumdan sonra. 5 doz yaptirirsam dogurganligim boyunca koruyuculugu olacakmis ama daha gitmem sanirim.
aa ben sadece 2 doz diye biliyorum 5 doz cok degilmiya cidden bana hic bu konida bisey demedi hemsire.

Benim ilkinde esim giremeyince doguma fotoyu hemsirelerden rica etmistik dogum anini ilk bulusmayi hep onlar cektiler sagolsunlar. Seninde ozelde olcaksa aklinda bulunsun dogumhaneden birine ver telefonu cekerler
ay evet ya soylicem cnm insallah ceker. esime cok dedim gir dogumhaneye diye ama bi yandan da anliyorum onuda ben uyutulucam gormicem bisey o olan biteni izlicek adam duser bayilir falan :-)

Ben de videolarini izledim gayet pratik bi arac gibi duruyor. Hafifligi ve pusetin kolay çıkarılıp takilmasi hosuma gitmişti. Travel almayı dusunmuyorum cunku hem arabamiz hatchback hem de asansörsuz 5.katta oturuyoruz. Chicco nun bu modeli gibi hafif baston travel lar mantikli geldi. Bunun gibi baska hangi modeller var acab?
cnm chicconun liteway modelleri bikdigim kadariyla cift yonlü degil.o yuzden plus olani secmek daha iyi bence.
yeni dogan bebeklerin bize donuk olmasi gerekiyormus kustugu icin falan.bu yuzden de puset daha iyi.cunku puseti kendimize cevirip takabiliyoruz.
ben buna yakin bi de baby2go cook stroller miydi neydi o modele baktim onun da sueusu iyiydi ama katllanmasi falan da guzeldi ama chicco liteway kadar hafif degildi.puseti de yoktu.
daha da baska hosuma giden model olmadi cunku geneli travel sistem.biraz da mide rahatsizliklarimdan dolayi inceleyemedim.
bence bi yakindam incele derim chicco litewayi cidden digerlerine gore daha hafif ve rahat.

Screenshot_20181001-215314.webp
kizlar bende bunun kiz bebek versiyonunu yapiyorum peki biz bu susleri hastane kapisina nasil tutturcaz bi fikriniz var mi

bebek icin asi karti mi cnm
belki bana da bebek dogduktan sonraki asi kartinda vereceklerdir hic bisey demedi hemsire cunku.marta da cok var nasilsa

Yok canım bebek degil yetişkin asi karti. Yaptirmak zorunlu değil dedi yetiskinlerde biz takio etmiyoruz karttan siz takip edin gelin dediler. Ilk dozu 21. Haftada 2.dozu 25.haftada oldum sanırım. Diğerlerinin ışte zamani var.

bebek icin asi karti mi cnm
belki bana da bebek dogduktan sonraki asi kartinda vereceklerdir hic bisey demedi hemsire cunku.marta da cok var nasilsa
Yok canim bizim icin asi karti. Seni 2. Doza cagirmalari gerekiyordu gerci istege bagli ama.

Eki Görüntüle 2194011
kizlar bende bunun kiz bebek versiyonunu yapiyorum peki biz bu susleri hastane kapisina nasil tutturcaz bi fikriniz var mi
Hastane kapisinda gordugum civi aski falan yoktu. Herkes tullerle alttan ustten asmisti sanirim oyle bisey yapmak gerek.

Yok canım bebek degil yetişkin asi karti. Yaptirmak zorunlu değil dedi yetiskinlerde biz takio etmiyoruz karttan siz takip edin gelin dediler. Ilk dozu 21. Haftada 2.dozu 25.haftada oldum sanırım. Diğerlerinin ışte zamani var.
hic bana bisey denmedi ya ben de bi soruyum hemsireye cnm bende ilk 20.hafta 2.doz da 25.haftada oldum

Yok canim bizim icin asi karti. Seni 2. Doza cagirmalari gerekiyordu gerci istege bagli ama.

Hastane kapisinda gordugum civi aski falan yoktu. Herkes tullerle alttan ustten asmisti sanirim oyle bisey yapmak gerek.
2.dozu aldim da 3. dozdan hic bahsetmedi cnm bi soruyum sonra
tullerle nasil baglicaz ki ya da ben askı alirim yapiskanli artik.

Kan sulandırıcı hap kullan varmı aranızda kızlar
Varsa da kaçıncı hafta da bırakıcaksınız

Back
X