- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.341
Evet instagramda Tripartyshop’tan aldım benKapı süslerine instagram dan mı bakiyosunuz kızlar? Hangi sayfa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet instagramda Tripartyshop’tan aldım benKapı süslerine instagram dan mı bakiyosunuz kızlar? Hangi sayfa
Ben de videolarini izledim gayet pratik bi arac gibi duruyor. Hafifligi ve pusetin kolay çıkarılıp takilmasi hosuma gitmişti. Travel almayı dusunmuyorum cunku hem arabamiz hatchback hem de asansörsuz 5.katta oturuyoruz. Chicco nun bu modeli gibi hafif baston travel lar mantikli geldi. Bunun gibi baska hangi modeller var acab?
aa ben sadece 2 doz diye biliyorum 5 doz cok degilmiya cidden bana hic bu konida bisey demedi hemsire.Ilk dozu 1 ay once yapilmisti canim, bu ikinci doz oldu.
3.dozu da nisan ayinda dedi yani dogumdan sonra. 5 doz yaptirirsam dogurganligim boyunca koruyuculugu olacakmis ama daha gitmem sanirim.
aa ben sadece 2 doz diye biliyorum 5 doz cok degilmiya cidden bana hic bu konida bisey demedi hemsire.
ay evet ya soylicem cnm insallah ceker. esime cok dedim gir dogumhaneye diye ama bi yandan da anliyorum onuda ben uyutulucam gormicem bisey o olan biteni izlicek adam duser bayilir falanBenim ilkinde esim giremeyince doguma fotoyu hemsirelerden rica etmistik dogum anini ilk bulusmayi hep onlar cektiler sagolsunlar. Seninde ozelde olcaksa aklinda bulunsun dogumhaneden birine ver telefonu cekerler
cnm chicconun liteway modelleri bikdigim kadariyla cift yonlü degil.o yuzden plus olani secmek daha iyi bence.Ben de videolarini izledim gayet pratik bi arac gibi duruyor. Hafifligi ve pusetin kolay çıkarılıp takilmasi hosuma gitmişti. Travel almayı dusunmuyorum cunku hem arabamiz hatchback hem de asansörsuz 5.katta oturuyoruz. Chicco nun bu modeli gibi hafif baston travel lar mantikli geldi. Bunun gibi baska hangi modeller var acab?
bebek icin asi karti mi cnm5 doz canim evet. Bana da 3.Doz icin martta gel dedi. Asi karti verdi orda yazıyor tarihler.
bebek icin asi karti mi cnm
belki bana da bebek dogduktan sonraki asi kartinda vereceklerdir hic bisey demedi hemsire cunku.marta da cok var nasilsa
Yok canim bizim icin asi karti. Seni 2. Doza cagirmalari gerekiyordu gerci istege bagli ama.bebek icin asi karti mi cnm
belki bana da bebek dogduktan sonraki asi kartinda vereceklerdir hic bisey demedi hemsire cunku.marta da cok var nasilsa
Hastane kapisinda gordugum civi aski falan yoktu. Herkes tullerle alttan ustten asmisti sanirim oyle bisey yapmak gerek.Eki Görüntüle 2194011
kizlar bende bunun kiz bebek versiyonunu yapiyorum peki biz bu susleri hastane kapisina nasil tutturcaz bi fikriniz var mi
Ücreti nekadar canımBen şunu sipariş ettim canım. Hazırlanıyor daha gelmedi. Renkler aynı olacak ama idil yerine serra yazacak :)
hic bana bisey denmedi ya ben de bi soruyum hemsireye cnm bende ilk 20.hafta 2.doz da 25.haftada oldumYok canım bebek degil yetişkin asi karti. Yaptirmak zorunlu değil dedi yetiskinlerde biz takio etmiyoruz karttan siz takip edin gelin dediler. Ilk dozu 21. Haftada 2.dozu 25.haftada oldum sanırım. Diğerlerinin ışte zamani var.
2.dozu aldim da 3. dozdan hic bahsetmedi cnm bi soruyum sonraYok canim bizim icin asi karti. Seni 2. Doza cagirmalari gerekiyordu gerci istege bagli ama.
Hastane kapisinda gordugum civi aski falan yoktu. Herkes tullerle alttan ustten asmisti sanirim oyle bisey yapmak gerek.
Ben bu tarz bir sey dusunuyorum kizlar cok şıkjardinyerli sunum setlerinden aldim. Sonra mevlutte de kullanicam insallah Allah nasip ederse.
kızlar doktor ne kadar aralıklı çağırıyor sizi artık? benimki bir ay sonra dedi ama bundan sonra biraz daha sıklaşması gerekmiyor mu?
Boyutuna göre değişiyor canım ben 35x35 sipariş ettim 135 TLÜcreti nekadar canım
Evet canm ben de cok begendim kullanirim da dedigin gibi, kendim yapmayi dusunuyorum o ciceklerden bakalim becerebilirsem:)Duvardaki uc boyutlu ciceklere bayiliyorum. Sonra hem mevlutte hemde evin bi kosesinde degerlendirebilursin canim![]()
o zaman bir sonraki randevumdan sonra sıklaşırDoktorum 32.haftadan sonra daha sık gorusecegiz dedi canim.