- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.541
55 mm çok iyi :) şimdiye kadar duyduğum en uzun rahim ağzı :)Bugun kontrolüm vardı şükürler olsun ogluşum iyimiş
Rahim agzını ölçtü 55 mm gayet iyi dedi 1 ay önce 45 mm di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55 mm çok iyi :) şimdiye kadar duyduğum en uzun rahim ağzı :)Bugun kontrolüm vardı şükürler olsun ogluşum iyimiş
Rahim agzını ölçtü 55 mm gayet iyi dedi 1 ay önce 45 mm di
Doktorumda şaşırdı uzun dedi baya baya uzun dedi güldü55 mm çok iyi :) şimdiye kadar duyduğum en uzun rahim ağzı :)
Rahim agzı uzunlugu ne demek55 mm çok iyi :) şimdiye kadar duyduğum en uzun rahim ağzı :)
rahim ağzın kısa olunca açılma daha kolay oluyorsa, uzun olunca normal doğumda açılma da zor olur galiba canım. O konuda bilgim yok. Mantık yürütüyorum sadece :)Rahim agzı uzunlugu ne demek
Normal dogum yapsaydım zormu olurdu yani
KıZlar merhaba bi sorunum var benim geceleri bacak sendromum başlıyor inanılmaz sinir bozucu bişey uyuyamıyorsun sürekli bacakları oynatma hissi çok huzursuz doktoruma demiştim acaba magnezyum eksikliği mi diye şimdilik vermek istemiyorum taş yapıyor bide onunla uğraşma sonra zorunda kalmadıkça demişti geri tamam demiştim ama gerçekten çok kötü bi his daha da arttı sanki sinirlerimi bozuyor böyle bir durum yaşayan var mı ya da bir çare
Bayıldım hepsi çok güzel prenses güle güle giyinsin inşallah :)Çarşıya avmlere gidemiyorum internetten bişeyler istedim hastane çıkışınıda internetten aldım çok beğendim cicilerimiz nasıl teyzeler inşallah güzel gelir kalitelidir başka çarem Yok gezerek bakarak almak çok isterdim ama oğlum ve ev işi bayağı yorucu
Sağol teyzesi inşallah valla kendimi biraz motive etmek istedim biraz stresliyim bu aralar iyi geldiBayıldım hepsi çok güzel prenses güle güle giyinsin inşallah :)
çok süslü bir kızın olacak annesi:) güle güle kullan canım, sağlıkla. İnternet alışverişi en güzeli valla. Hem çeşit çok hem fiyat karşılaştırabiliyorsun. Ben mağaza gezmeyi hiç sevmiyorum vaktim de yok zaten.Çarşıya avmlere gidemiyorum internetten bişeyler istedim hastane çıkışınıda internetten aldım çok beğendim cicilerimiz nasıl teyzeler inşallah güzel gelir kalitelidir başka çarem Yok gezerek bakarak almak çok isterdim ama oğlum ve ev işi bayağı yorucu
Canim bunu ben de hep dusundum biliyor musun, benim de basta kanamalarim oldu. Buraya uzun sure yazamadim bile.. takvimlerinize bakiyordum ne guzel ilerlemis masallah diyordum 10.haftalar falan cok uzak geliyordu. Insallah sagsalim alalim kucagimiza hepimiz.Hiç unutmuyorum kızlar 9 haftalık hamileyim lekelenmelerim var sizlerle konuşuyorum kimdi hatırlamıyorum onun hamilelik takvimi 12. Haftadaydı bana okadar uzak gelmiştik Allah ım 12 yi görürmüyüm diyordum baktım bugün 29 olmuş yakında 30 ları görcez inşallah rabbim bana ve herkese sağlık sıhhatle yavrularını kucağına almayı nasip etsin
Gule gule kullan canim. Ben de ancak birkac parca gezip almisimdir hep netten aldim:) banyo takimimiz ayni, kuvet ayagini ben de alayim kolaylik olur. Benim de bir kozmonot tulum bir de hastane icin hediyelikler cikolata vs kaldi galiba. Odasi yerlesince tam gorurum eksikleri bakalim.Hemen hemen herşeyi internetten almış oldum:) bugün de pentiden terlik, emzirme sütyeni ve emzirme atleti aldım. 3 al 2 öde kampanyası vardı baya uyguna geldi. Küvet setiyle küvet ayağı aldım trendyoldan. Artık yavaş yavaş bitti gibi eksikler. Sadece bebek odasına halı ve perde bir de hastane için yaptıracağım şekerlemeler falan kaldı. Bir de kırmızı taç alacağım :)
Eki Görüntüle 2194555 Eki Görüntüle 2194556 Eki Görüntüle 2194557
Hiç unutmuyorum kızlar 9 haftalık hamileyim lekelenmelerim var sizlerle konuşuyorum kimdi hatırlamıyorum onun hamilelik takvimi 12. Haftadaydı bana okadar uzak gelmiştik Allah ım 12 yi görürmüyüm diyordum baktım bugün 29 olmuş yakında 30 ları görcez inşallah rabbim bana ve herkese sağlık sıhhatle yavrularını kucağına almayı nasip etsin
Aynen bende goruyordum 30 haftalari hic gelmicek sanıyordum simdi 30.haftadaym birseyde kalmadi artk:)Hiç unutmuyorum kızlar 9 haftalık hamileyim lekelenmelerim var sizlerle konuşuyorum kimdi hatırlamıyorum onun hamilelik takvimi 12. Haftadaydı bana okadar uzak gelmiştik Allah ım 12 yi görürmüyüm diyordum baktım bugün 29 olmuş yakında 30 ları görcez inşallah rabbim bana ve herkese sağlık sıhhatle yavrularını kucağına almayı nasip etsin
Ben hayat hastanesine gidiyorum konakta Dr.seyit soysüren cokta memnunumKızlar izmirde olan var mi bana acil dr onerisi yaparmsnz simdilk buraya geldim tasnmaya bir turlu dr tuttramadm kizimda ya kizim cok sansz bu konuda ins birseyide yoktr
galiba benim de ic karnim genis 5 alik hamile gibiyim 5.aydan sinra karnim cok sismedi benim hala ayniKafa daha çok baskılama yapıyor muhtemelen. Bir de benim karnım sert oluyor maalesef. Çok istiyorum açılsın bayaca iç karın var sanırım ama artık yetmiyor gibi.