- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.561
cnm benim yasadigim o agri cok fenaydi adet agrisi gibiydi tekmelerden dolayi degildi.buyuk abdestten ciktim baslamisti agri bende o yuzden korkmustum kabizlik sorunum da bitmedi benim cunku ama eskisi gibi degil hamd olsunSen gittiğinde yine sor tabiki ama bana kalırsa normal dinlenince geçen ağrılar normal ağrılar sayılıyormuş rahim büyüdüğü için bebek döndüğü için falan ben ilk ağrımda panik yaptım gittim acile bide yakın diye devlete gitmiştim rezilimi çıkardılar şimdi kendimi dinliyorum dönerken falan ayaklarıda kasığımdaysa acıtıyor mesaneye falan çok baskı yapıyor benim oğlum çok hareketli ben başı nerde popo nerde anlıyorum çok dayıyor ayağını bile dışardan anlıyorum minnacık ama etkili :) benimde kontrolüm haftaya bende sorucam sanki oturmuş kafa midemde ayaklar hep kasıklarda sürekli tekmeleri sallıyor böyle yaptığında yürütmüyor beni
yoksa agrilarim hep var onlari tinlamiyorum acikcasi.rahatsiz etcek boyutta degil cunku.yerimden kalkamicak kadar agrim olursa korkuyorum
benim kizimin tekmeleri bana aci vermiyo vnm bazen cok nadir veriyo zaten cok hareketli degil napiyo cok merak ediyorum

galiba erkek bebisler daha mi hareketli oluyo