- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #27.721
Hareket ederken olmuyor ama bazen bütün göbeğim taş gibi oluyor, kasıklarım ağrıyor o kötü oluyor.Masallah caninizi acittigi oluyormu benim bazen baya canim aciyor☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hareket ederken olmuyor ama bazen bütün göbeğim taş gibi oluyor, kasıklarım ağrıyor o kötü oluyor.Masallah caninizi acittigi oluyormu benim bazen baya canim aciyor☺
Ben bymecit.com dan aldim markasi da mecit onceden bir magazada gordum bu markayi arastirdim ama magazada 130 tlydi ben netten 89.99 aldim 2 gunde geldi.Su pijama isi dert oldu bana ya internetten alcam ama bir suru marka var bide incecik olmasindan korkuyorum ic gosterir . Var mi tavsiyesi olan
biz daha hiçbişey konusmadık 2 hafta sonra nasıpse kontrolum var doktoruma danısayım o bızı yonlendırır buyuk ıhtımal
ben ilk günler yaptıramam ya aglarsa filan baska derdi olsa hep sünnetten midir diye korkarım :S o yüzdeen 7 aylık oldugunda yaptırmayı düşünüyorum açıkcası
Bizim gibi surekli halay modunda olan var mi?![]()
Benimde acıyor bazen çok geriyor. Şu sıra ters durduğundan sanırım ayaklarını kaburgalarıma doğru itiyor ve kemiklerim ağrıyor resmenMasallah caninizi acittigi oluyormu benim bazen baya canim aciyor☺
Ben önceden ıspanaklı yapmıştım güzel olmuştu. Şimdi patatesli yaptım ama kötü olacağını sanmıyorum. Sonuçta hazır satılan patatesliler de var kötü olsa üretilmez :/Börek yapan kızlar ne koydunuz böregin içine bende patatesli severim yapıyım dedim ama etrafımdakiler patatesli börek buzlukta çok kalmaz tadı kötü olur dediler ne yapsam ki
yok canm dışarda bayatlamıyor. buzluğu denemedim. Ben doğumdan birkaç gün önce yaptırırım 1 ay falan hiç bayatlamadan kalır. Bitmezse tabi:)Buzlukta mı bayatlamıyor canım
canım patatesli bizde hiç yenmediği için denemedim ama peynirli, mercimekli ve kıymalı yapıyorum hiç bir şey olmuyor.Börek yapan kızlar ne koydunuz böregin içine bende patatesli severim yapıyım dedim ama etrafımdakiler patatesli börek buzlukta çok kalmaz tadı kötü olur dediler ne yapsam ki
Ben önceden ıspanaklı yapmıştım güzel olmuştu. Şimdi patatesli yaptım ama kötü olacağını sanmıyorum. Sonuçta hazır satılan patatesliler de var kötü olsa üretilmez :/
Sagolun kızlar o zman bende kıymalı patatesli ıspanaklı yapıp atarım buzluga annemde kete yapıcak atıcaz buzluga. Yeterli olur heraldecanım patatesli bizde hiç yenmediği için denemedim ama peynirli, mercimekli ve kıymalı yapıyorum hiç bir şey olmuyor.
cnm termosum kucuk goturulebilir.ya insallah oyle aman aman agrilarimiz olmaz.ben yine de goturuyum de kullanip kullanamamaya hastanede karar veririm artik cnm.Tabi kaynamis sogumus su gibi olmaz gozun aliyosa gotur tabi canim, ben hastanede ugrasamam sanirim. Pamugu gectim bezleri bile baglayamayip heba edebilirim![]()
aynen cnm insallah saglikli olsunlar daAynen öyle bu yavrular sağlıklı olsun da başka birşey istemeyiz
doktorun hiç olumlu biri değilmiş bu tip doktorlardan hiç hoşlanmıyorum hep olumsuzlar ve genelde sezaryen tercih ediyorlar bu yolla da gebenin bilinç altına sezaryen fikrini iyice yerleştiriyorKeşke doktora gitmeseydim morelimi bozdu yolladı bugun aklımdan çıkmıyor dedikleri ya. Suyu azalmış dedi şekerli hamur işi fln yeme dedi, çok kilo almışssın dedi, yok ters geliyor döner mi bilmem ama şuan sezeryan gb gözüküyor dedi tam da normale odaklanmışken. bir de fotoğrafını çekti ki sırf burun cocugum babasının aynısı hiç bana benzememiş kemerli sıpa ya neyseki erkek şakası bir yana sağlıklı olsunlar da ben çok endişelenmeye başladım sona doğru yaklaştıkca modum bir inip bir çıkıyor :)))
Geçmiş olsun canım havalar daha sıcak şimdiden üşüttüğüne göre sen artık çorapsız ceketsiz kalma benceinşallah olmaz cnm inşallah.. sanırım benim üşüttüm diye de oldu. çünkü ayaklarımı daha sıcak tuıtalı agrılarım azaldı, artık sanırım iyice dikkat etmemiz gerekiyor
Amiiiiin InsaAllah ❣bizde kadın doğum doktoruna sormuştuk o bizi çocuk genel cerrahına yönlendirdi. hayırlısıyla inşallah önce kucağımıza alalım sonra sünnetini yapabilelim inşallah![]()
Canım ben aldım inatagramda zerrebebe var. Toptan fiyatına satıyor korkarak aldık kız kardeşim de hamile onunla. Ertesi gün geldi hemen beğendik malı da öyle dandik diil. Dışarıdaki fiyatların yarısı nerdeyse.Su pijama isi dert oldu bana ya internetten alcam ama bir suru marka var bide incecik olmasindan korkuyorum ic gosterir . Var mi tavsiyesi olan