• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ben aldım inatagramda zerrebebe var. Toptan fiyatına satıyor korkarak aldık kız kardeşim de hamile onunla. Ertesi gün geldi hemen beğendik malı da öyle dandik diil. Dışarıdaki fiyatların yarısı nerdeyse.
Canim soyle bi inceledim gercekten iyi gibi bi takibe aldim bakalim.

Kizimiz buyuyor insallah❤ kilosu 1760 gr olmus. Hersey yolunda olcumleri haftasiyla uyumlu cok sukur.

Nstye baglandik biraz agri cikti sadece. Cok sık olursa dr haber verin gelin dedi. Simdilik olmuyor bakalim.

Boyle agri cikan oldu mu nstde?

Eklentiler

• 20181016_210532.webp
    20181016_210532.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 103
Benim de kafamda ayni sorular. Uc tane pijama takimi almisim hepsi kisa kollu uzerlerine bi tane hirka giyiversem olmaz mi miye düşünüyorum

Canim yeni kontrole gittim hastane oldukca sicakti hatta nstye girdim 15 dk terledim resmen. Sadece dogumdan sonra bi usume gelirmis sanirim kan kaybindan onada kalin hirka yeterli olur koridorda falan gezerken lazim olur. Sonrasinda baya terlermisiz. Yalnizca 1gece kalacaz nasilsa.

Kizimiz buyuyor insallah❤ kilosu 1760 gr olmus. Hersey yolunda olcumleri haftasiyla uyumlu cok sukur.

Nstye baglandik biraz agri cikti sadece. Cok sık olursa dr haber verin gelin dedi. Simdilik olmuyor bakalim.

Ohh maşallah güzelliğe ❤️ Göstermiş yüzünü :) henüz nst ye bağlanmadım canım bilmiyorum.

Sancılarının seviyesi kaç çıktı canım? Ben geçen hafta girdiğimde maksimum 17’ye çıktı. Doktor sancın yok dedi.

Masallah valla su an hala tepiniyor kac saat oldu. Anlamiyorum neye hareket ediyor bu kadar, bi huzursuzlugu var belli ki
Canim hareket etmesi iyi birşey. Benim de korkutmuştu bazen çok hareket etmesi. Hatta can7mi yaktigi da oluyordu. Doktora sordum iyi daha ne istiyosun dedi. Maşallah çok sukur diyelim.

kızlar birşey soracağım. tarihi geçmiş ped kullanmak sakıncalı mı sizce?

Masallah valla su an hala tepiniyor kac saat oldu. Anlamiyorum neye hareket ediyor bu kadar, bi huzursuzlugu var belli ki
yok cnm her bebek farkli seninki cok hareketli masallah ben de benimki niye az hareket ediyo diyorum mesela :)
saglikli olsunlar da seninki de belki dogunca cok uslu olcak benimki kipir kipir :-)
benim hic daha boyle yilan gibi kivrik bi hal almadi hala kasiklarimi tekmeliyo :) ama cok az bi ara tekmekliyo duruyo kac saat.ben de cok merak ediyorum icerdr napiyo :-)

Canim yeni kontrole gittim hastane oldukca sicakti hatta nstye girdim 15 dk terledim resmen. Sadece dogumdan sonra bi usume gelirmis sanirim kan kaybindan onada kalin hirka yeterli olur koridorda falan gezerken lazim olur. Sonrasinda baya terlermisiz. Yalnizca 1gece kalacaz nasilsa.
Canim bence de cok sicak da acaba aralikta nasil olur onu bilemedim
Koridorda yuruyecegiZ ya ona kafam takildi acaba usurmuyum diye. Aman ustume bi hırka alayim yeter ya usursem onu giyerim
Senin bebis nasil iyi mi. Benimde 23unde kontrol 32 olacagim. Ayrilsam mi calismaya devam mi etsem bilemedim .Midem cok kötü her gun iki posta kusuyirum. Sen nasilsin ne zamandi senin dogum canim gun kararlastirdiniz mi. Spinal mi olacaksin genel mi

Ya insan bu saatte kusar mi yoruldum artik valla dayanacak halim kalmadi. Midem öyle kötü ki her gun iki posta kusuyorum. Mevlam bi cabucak geciverse artik su son gunler de. Ben bu hamilelik isini hic sevmedim bu ikinci bebegim olacak allahim saglikla nasip etsin ama hic keyfini suremedim

Back
X