2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eğer benim kızım da seninki gibi biberon falan almazsa ben biterim yaa:KK43: 3 aylıkken işe başlayacağım mecburen sağıp bıraktığım sütleri annem biberonla verecek. Almazsa ne yaparız hiç düşünmek bile istemiyorum.
ben de başlayacağım 3 aylıkken ise aynı şeyi düşünüyorum su an ,emzirirken aynı zamanda biberon de mi versem acaba alışsın diye.bir arkadaşım öyle yapıyordu ise gidince zorlanmasin diye
Kızlar bugun çarşıya çıktım eksikleri tamamlıyım diye ama yine eksik kaldı :)
Taç yaptırdım gecelik ,emzirme atleti ,lohusa külodu aldım
Hediyelik yaptıgım lavanta keselerinin eksik malzemelerini aldım baya gezdim çok yoruldum belim agrıyo karnım çok sertleşti ama ogluşumun keyfi gayet yerinde maşallah:anneadayı:
çarşı gezmek bizim için bitmiş artık ben de cumartesi gittim mahvoldum

Sezarynnda en iyi yani dogumun olcagi gunu biliyosn ama sonra agrisi oluyor iste bakalm benm dogm nasl olcak gonlum normalden yana ama gelmezse en son care sezaryan
yok ya o zaman da heyecandan uyuyamam ben gün yaklaştıkça sürpriz yapması daha iyi.hatta diyorum ki bunda bari kendi sancım gelse ya da suyum falan gelse ..hiç sancılanmadım kızımda bir heyecan olsun di mi ama:anneadayı:

KıZlar iyi akşamlar 3 gündür baya kötüyüm bi temizlik yaptım ondan mı anlamadım belim sürekli ağrıyor halsizlik çok var iştahımda kesildi birden ve karnım ağrıyor gibi sanki miğdeme baskı yapıyor bu aralar hiç iyi değilim nazar mı değişi anlamadım hiç enerjim YÖK zaten akşamları başlayan bacak sendromu iyice arttı resmen gece ağlıyorum bu yüzden
Canm bende temizlik yaptktan sonra belim agriyor mahvediyor ama istahm kapandi dr bi gitsens

KıZlar iyi akşamlar 3 gündür baya kötüyüm bi temizlik yaptım ondan mı anlamadım belim sürekli ağrıyor halsizlik çok var iştahımda kesildi birden ve karnım ağrıyor gibi sanki miğdeme baskı yapıyor bu aralar hiç iyi değilim nazar mı değişi anlamadım hiç enerjim YÖK zaten akşamları başlayan bacak sendromu iyice arttı resmen gece ağlıyorum bu yüzden
iştahsızlık bu sıralar bende de var. bir yandan iyi oluyor fazla kilo almıyorum. bel ağrısı da artık doğuma kadar devam canım malesef çekeceğiz yapacak bir şey yok

yok ya o zaman da heyecandan uyuyamam ben gün yaklaştıkça sürpriz yapması daha iyi.hatta diyorum ki bunda bari kendi sancım gelse ya da suyum falan gelse ..hiç sancılanmadım kızımda bir heyecan olsun di mi ama:anneadayı:
Bianda oldgnda nolcgni blmyrsn ben izmrde dogurrsam yandm ya ins istanbla donene kadr bekler kizim:)) ins olur mu desem bilemedm :)

ben de başlayacağım 3 aylıkken ise aynı şeyi düşünüyorum su an ,emzirirken aynı zamanda biberon de mi versem acaba alışsın diye.bir arkadaşım öyle yapıyordu ise gidince zorlanmasin diye
çarşı gezmek bizim için bitmiş artık ben de cumartesi gittim mahvoldum

Aynı şeyi düşünüyorum canm alıştırmak lazım biberona. Ama yanındayken emzirmek varken biberon vermek de çok üzücü olur. Offf Allah yardımcımız olsun.

Aynı şeyi düşünüyorum canm alıştırmak lazım biberona. Ama yanındayken emzirmek varken biberon vermek de çok üzücü olur. Offf Allah yardımcımız olsun.
Ben çalışmadığım halde biberon vermistim. Cunku bazen babaya birakilcak zaman oluyor yada nebilim azicik dinleniyim uyuyum o arada da biberon versin biri diyebilirsiniz her zaman da insanin emzirme durumu olmayabilir. Alistirmak iyidir.

iştahsızlık bu sıralar bende de var. bir yandan iyi oluyor fazla kilo almıyorum. bel ağrısı da artık doğuma kadar devam canım malesef çekeceğiz yapacak bir şey yok
İnş geçer 3 yaşında oğlum sürekli maalesef yatamıyorum da neyse hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da umarım çabucak geçer bugünler

Arkadaşlar iki gündür vajinamın üstündeki kemikler ve tam bacaklarımın birleşim yerleri acayip ağrıyıp sızlıyor akıntımdada artış var korktum kontrolüm Perşembe 33 haftada gel demişti erkene mi alsam acaba bu arada magnezyum falan kullanmıyorum bebeğin hareketlerindede sıkıntı yok oldukça hareketli

biz de son care tüp bebek dusuncektik.ama bizim de dogal yolla oldu.kimse nasil oldu diye sormadi bana.zaten hamileligim sıkıntılı gectigi icin pek insan icine cikmiyorum.bana gelenler hemen basliyorlar akil vermeye
hem tup bebekle hamile kalsam bende derim yani gunah degil ayip degil.cidden cok tuhaf insanlar.
hamile degilken de zaten zirt birt hamilemisin diye sorarlardi.simdi de boyle akil verenlerim cogaldi.hic bitmcekler malesef.
boyle boyle takmamayi ogrencem bakalim.
hele bebek dogunca hic takmak istemiyorum.bebegimle vakit gecirmek isitoyorum onun bunun stresini bebegime yansitmak istemiyorum.zaten stresli hamilelik geciriyorum bebege fazlasiyla yansimistir. dogduktan sonra da ona yasatmak istemiyorum.

Bizim gibi stresli hamilelik gecirenlerin bebekleri agresif mi oluyoo acaba sen diyince merak ettim. Insallah cok etkilenmemislerdir canim yaa insallah

Arkadaşlar iki gündür vajinamın üstündeki kemikler ve tam bacaklarımın birleşim yerleri acayip ağrıyıp sızlıyor akıntımdada artış var korktum kontrolüm Perşembe 33 haftada gel demişti erkene mi alsam acaba bu arada magnezyum falan kullanmıyorum bebeğin hareketlerindede sıkıntı yok oldukça hareketli
Canim o agriyi cogumuz uzun zamandır cekiyoruz, bebek asagi indikce cati kemiklerin agriyor. Akinti da bu haftalarda normal, eger rengi koyu degilse kokulu degilse korkma.

Benim cocuk tek zayıf galiba ya 32+4 1800 gram hepnizn baya yuksek k

yo bence seninki gayet normal
benim kizim 31 haftalikken 1575 gramdi.
azcik kilo aldirmaya calisiyorum bende bakalim.

Canım benim de zayıf sayılır 32de 1750 idi, ama karın çevresi 1buçuk hafta geriydi mesela. Önemli olan sağlıklı olması, bazı bebek 3buçuk doğar bazısı da 3 kilo. :)
Kizlar sizin bebislerin boyu kacti acaba 31- 32 de falan? Bizim kiz sanki biraz minyon olacak gibi geliyor bana da=) Doktor iyi diyor hep ama. Boyu sormayi unuttum sizin bebislere yakindir kilosu ondan merak ettim. Basta saglikli olsunlar tabi insallah:dua:

Bizim gibi stresli hamilelik gecirenlerin bebekleri agresif mi oluyoo acaba sen diyince merak ettim. Insallah cok etkilenmemislerdir canim yaa insallah
agresif degil de huysuz oluyo diyolar cnm ayrica nette okumustum ama tabi dogrukuk derecesi nedir bilmiyorum.oyleyse bile dogduklarinda onlari bol bol severek oynayarak telafi ederiz insallah cnm.elimizde degil sonucta saglik sorunlari.ama insanlarin laflarina takio bebegimize yansitmayalim da o da onemli.simdiden alismam lazim milletin densizligine

Kizlar sizin bebislerin boyu kacti acaba 31- 32 de falan? Bizim kiz sanki biraz minyon olacak gibi geliyor bana da=) Doktor iyi diyor hep ama. Boyu sormayi unuttum sizin bebislere yakindir kilosu ondan merak ettim. Basta saglikli olsunlar tabi insallah:dua:
31 de 41 cm di yanilmiyosam cnm.

31 de 41 cm di yanilmiyosam cnm.
Cnm senin miden ne durum da?ben bir haftadır kusmaya başladım yine dün gece mide ağrısıyla uyandım ve sırf safra suyu kustum geçen günde aynen böyle oldu bulantım hep vardı ama kusmam bitmişti geri geldi sanki ya mide yanmam hat safhada zaten rennie günlük bir şişe bitirir oldum

Back
X