- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #29.621
ben de başlayacağım 3 aylıkken ise aynı şeyi düşünüyorum su an ,emzirirken aynı zamanda biberon de mi versem acaba alışsın diye.bir arkadaşım öyle yapıyordu ise gidince zorlanmasin diyeEğer benim kızım da seninki gibi biberon falan almazsa ben biterim yaa3 aylıkken işe başlayacağım mecburen sağıp bıraktığım sütleri annem biberonla verecek. Almazsa ne yaparız hiç düşünmek bile istemiyorum.
çarşı gezmek bizim için bitmiş artık ben de cumartesi gittim mahvoldumKızlar bugun çarşıya çıktım eksikleri tamamlıyım diye ama yine eksik kaldı :)
Taç yaptırdım gecelik ,emzirme atleti ,lohusa külodu aldım
Hediyelik yaptıgım lavanta keselerinin eksik malzemelerini aldım baya gezdim çok yoruldum belim agrıyo karnım çok sertleşti ama ogluşumun keyfi gayet yerinde maşallah![]()
yok ya o zaman da heyecandan uyuyamam ben gün yaklaştıkça sürpriz yapması daha iyi.hatta diyorum ki bunda bari kendi sancım gelse ya da suyum falan gelse ..hiç sancılanmadım kızımda bir heyecan olsun di mi amaSezarynnda en iyi yani dogumun olcagi gunu biliyosn ama sonra agrisi oluyor iste bakalm benm dogm nasl olcak gonlum normalden yana ama gelmezse en son care sezaryan