- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #29.861
Benim ilk aylar vardı ağzımda o acı tat ama şimdi pek yok ama ekşime inanılmaz çok var ben bile hayret ediyorum bu kadar çok olmasına boş mideyle muz yediğimde ne bileyim ne olursa olsun ekşiyor ilk zamanlar baharattan diyordum uzak durdum hep ama anladım ki herşeye ekşime yapmaya başlamış midem o nedenle canımın istediği şeyleri yiyiyorum ama gece mutlaka çıkarıyorum bakalım ya inş zaman hızla geçer bugün vajinamda bir ağrı oldu biraz ağır kaldırdım sanırım ondan oldu hiç arlanmıyorum ben ya yapmayacam diyorum bi bakıyorum yapmışım inş geçer eşime korkudan diyemedim birşeyben de yanmadan degil de cnm agzimdaki acı tstdan dolayi uyuyamiyorum.ve but tat yuzunden surekli elimin altinda yiyecek oluyor o da tuzlu bisey olcak illa.mesela havuc yiyorum nar yiyorum tuzlu kuruyemis yiyorum falan.tatli bisey yersem de ardindan illaki tuzlu yicem yoksa daha da agzim acilasiyor.ve ne yersem yiyim o aci tat gitmiyor.malesef suyu da bu yuzden az iciyorum.su acı geliyo ve her icitigimde gaz yapiyo ve sanki yediklerim cikicakmis gibi oluyo.reflümü arttiriyo sanki su.
Allah yardimcimiz olsun valla cnm
yine agrilarla baş ediliyo da mide sorunlariyla baş edilemiyo.cok zor bi surecten geciyoruz.neyseki az kaldi da teselli oluyo bize.
hem de el isleriyle falan ugrasiyorum bi nebze iyi geliyo.
reflü belasindan kurtulalim da insalah herseyi yemek istiyorum artik eski istahimi istiyorum.
benim doktorum sezeryan isteyen hastalarimdan zorunlu sezeryan ucreti almiyorum dedi 2000 vercem cok sukur
ben de genel mi spinal mi dedigimde ikisi de olur fark etmez spinal daha iyi dedi pek aciklama yapmadi.ben beni rahatlatsin istiyordum ama kendi kendimi cesaretlendirdim bebegimi o anda gormek istedigim icin.
insallah bi an once bulursun cnm doktor.ama bu saatten sonra baska doktor kabul edermi .aslinda hemsire oldugun icin tanidik iyi bildigin doktor yokmuydu cnm direk ona gitseydin.ya da etrafinda duydugun iyi bi doktor yok mu
doktorunu degistirmesen de aslinda doktor sen sezeryan istiyorum deyince illa ki normal yapmaz bence.o sorumlulugu alamaz bence.tabi insan kuskulaniyor yine de yapariz diyip gecistirmis cunku.ne malum acilmanin olmasini beklemeyecegi.ama iste o sorumlulugu alir mi bilmem.