- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #30.001
Benim karnımda sizinki gibi bugün birkaç kişi karnın düşmüş dedi moralim bozuldu bana hiç düşmüş gibi gelmiyor aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim karnımda sizinki gibi bugün birkaç kişi karnın düşmüş dedi moralim bozuldu bana hiç düşmüş gibi gelmiyor aslında
Bana söyleyen olmadı ama doktor kafası aşağı inmiş bayağı dedi. Sancım varmış ama açılma falan yok rahim ağzı da 3.5 cmmiş normal dedi ama evet bi aşağı inme durumu başlamış. Bir gidip kontrol olmakta fayda var sanırım.Benim karnımda sizinki gibi bugün birkaç kişi karnın düşmüş dedi moralim bozuldu bana hiç düşmüş gibi gelmiyor aslında
Kızlar dr zahide küçük instagramda spinal ve genel anesteziyle yapılan iki doğumun videosunu paylaşmış ve altına şöyle bir yazı yazmış. Sezeryan yöntemi hakkında kararsız kalanlara belki yardımcı olur
Aslında kötü olunca hastaneye gitsen tekrar mutlaka sancı çıkar. Ben ilacı akşam 10 da alıyordum, dün akşam bende de başladı sancı biraz bekledim ama sürekli devam ediyordu , eşim de işteydi evde olsa direk gidecektim. Neyse ilacı içtim ama 1 saate anca azaldı ve sanırım dün 4 lt falan su içtim. Sadece 2 buçuk litreyi akşam 8 den sonra içtim. Progestan da kullanıyorum, en son artık gece 12 de koydum ama ben eşimi aradım çünkü yine devam ediyordu velhasıl gittik hastaneye çünkü içimde korku vardı, nst de sadece bir kez çıktı sancı 50 ye onun dışında yoktu. Progestan ancak etki etti galiba o zamana kadar. Ya da dedim adalat geç etki etti.3. progestanı aldım öğlen canım hemen etki eder mi acaba yoksa bbir süre kullanılması gereken bir ilaç mı? Dün gece kasılmaya uyandım hatta, hala sık sık oluyor o toplanma hissi
aynen ya hem biktim hamilelikten hrm bebegimi cok merak ediyorim bende cok sabirsizlaniyorumIns zamannda yasarzda kavusurz bebeklermize cok bekletmezler cok sabrszm artk gelsn istyrm:)
ben yeni takip etmeye başladım canım bilmiyorum. Genel anestezide de 1 gün kendine gelemiyorsun kalkıp bebekle ilgilenemiyorsun falan diyorlar. Benim spinal yapan arkadaşlarımın hiç birinde bel baş ağrısı olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyordur. İnşallah en sağlıklı, en kolay şekilde doğumlar yaparız.Spinali övüp duruyor bu doktor, bel ağrısı ve baş ağrısı yaşama riskini göze alamıyorum malesef.
ben yaptim cnm elimde diktim.ben biraz seviyorum boyle el isleriyle ugrasmayiBen bi bakayım ozmaan o balon gibi olanları da sen mi yaptın hazır mı o
Ben de bugün aldım keçe, ay bulut ve yıldızlar yapacağım . Buluta da ismini yazacağım. Keçeleri fazla almadım A 4 boyutunda aldım bakalım nasıl olacak :)ben yaptim cnm elimde diktim.ben biraz seviyorum boyle el isleriyle ugrasmayi
zaten iyi oluyo kafa dagitiyorum.
bak cnm kaliplarla satiliyo ek azindan hazirindan ucuza gelir.
İzledim cnm balonların yapımını baya uğraştırıcı ama güzel oluyor sanırım keçe onlar öyle kalıp yapıp diktin sen de aslında ben de severim uğraşmayı ama olmayınca sinirim bozulup çabuk pes ediyorum gidip keçe satan yerleri bulmam lazım ona göre alıp yaparım belki peki balonların altına karton mu yaptın yoksa oda mı keseben yaptim cnm elimde diktim.ben biraz seviyorum boyle el isleriyle ugrasmayi
zaten iyi oluyo kafa dagitiyorum.
bak cnm kaliplarla satiliyo ek azindan hazirindan ucuza gelir.
masallah ya cok tatli hayvanlar hissedermis cnm oyle duymustim.ne kadar dogru bilmiyorum :)
Ne kadara aldın cnm kalıp çıkarmak için başka birşey aldın mı benim anlamadığım kalıbını nasıl hazırlayıp dikiliyorBen de bugün aldım keçe, ay bulut ve yıldızlar yapacağım . Buluta da ismini yazacağım. Keçeleri fazla almadım A 4 boyutunda aldım bakalım nasıl olacak :)
ben yeni takip etmeye başladım canım bilmiyorum. Genel anestezide de 1 gün kendine gelemiyorsun kalkıp bebekle ilgilenemiyorsun falan diyorlar. Benim spinal yapan arkadaşlarımın hiç birinde bel baş ağrısı olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyordur. İnşallah en sağlıklı, en kolay şekilde doğumlar yaparız.
Ayni benm gbisin vallah hic sorma bende merak ediyorum arkadsmn bebegni sevmekten iyice bebegmi bekler oldum ya :)aynen ya hem biktim hamilelikten hrm bebegimi cok merak ediyorim bende cok sabirsizlaniyorum
zmninda gelsin de cnm napalik biz sabrederiz mecbur
Bana söyleyen olmadı ama doktor kafası aşağı inmiş bayağı dedi. Sancım varmış ama açılma falan yok rahim ağzı da 3.5 cmmiş normal dedi ama evet bi aşağı inme durumu başlamış. Bir gidip kontrol olmakta fayda var sanırım.
Canım bir tane A4 boyutunda keçe 1 TL mesela bulutu bir A4 e göre keseceğim, beyaz bir kağıda kalemle çizip kesip sonra keçenin üstüne koyup kalemle çizeceğim, sonra kesip dikiyorsun, sona doğru açıklık bırakıp elyaf i dolduruyorlar, en son da dikisi tamamlıyorlar. Bir iki video izledim YouTube dan çok basitti bence .Ne kadara aldın cnm kalıp çıkarmak için başka birşey aldın mı benim anlamadığım kalıbını nasıl hazırlayıp dikiliyor
cnm ben sana you tubedan atiyim linkiniİzledim cnm balonların yapımını baya uğraştırıcı ama güzel oluyor sanırım keçe onlar öyle kalıp yapıp diktin sen de aslında ben de severim uğraşmayı ama olmayınca sinirim bozulup çabuk pes ediyorum gidip keçe satan yerleri bulmam lazım ona göre alıp yaparım belki peki balonların altına karton mu yaptın yoksa oda mı kese
Aktara sordum 75 deyince şok oldum. Nette 36 tl imiş oradan alayım bakalım. Yarım kilo bana da yeter o zaman. Keseler minik zaten.Nerde kilosu 75 tl canım çok para sakin verme. Ben yarim kilosunu 15 tl ye aldım. 42 tane kese yaptım. Kesenin yarısını elyaf yarısını lavanta ile doldurdum. Yetti lavanta.