• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yani dimi bir de kis ayi tam hastalik zamani Allah korusun. Bebegin tek acik yeri yuzu oluyorya sap diye opuyorlar bazi gorduklerim:KK43: icim gidiyor valla.

Kendimi gordum:-) dezenfektan alip kolonyayla karistirmayi dusunuyorum gelenlere versinler kolonya diye:KK75:

Ahaha onu bende düşünmedim değil bu sefer öyle mi yapsam :KK45:

Kizlar dogum yaklastikca ben biraz pimpirikli oldum sanirimo_O eger sezaryen olursam bebegimi benden once odaya goturmesinler istiyorum. Benden once kimse gormesin, dokunmasin vs:/ sadece esime guveniyorum bir tek onun kucaginda gormek istiyorum ilk anda.

Bir de aile buyukleri bebegi öpecek falan diye endiseleniyorum. Öpmeyin denir mi? Esim biraz abartili buluyor bu halimi ama yavas yavas ona da anlatiyorum bagisikligi yokken biz bile opemeyiz ufacik mikrop hasta eder vs diye. Ama o gunu dusundukce bir garip oluyorum koruma icgudusuyle kimseye veremem gibi geliyor :KK43:
Bende odaya götürmelerini istemiyorum söyliycem de hemşireye benimle beraber bebegi çıkarın diye hatta kucagımda çıkmak istiyorum ameliyathaneden öyle kişilet gördüm inşallah istegimi kabul eder hemşireler sıkıntı çıkmz

Ben de direkt diyemem o yuzden bir kurban secmem lazim kendime :KK48: benim yerime o kisi desin herkese bebegi opmuyoruz diye:KK45:
Kurban belli eşler aynen ben de eşime dicem desin herkese. Değil öpmek ilk zaman kucaktan kucağa dolaşmasını bile istemiyorum. Ablam doğum yaptı yeni hiç ellemedim bebeği. Haftaya kucağıma alırım az büyüsün severim.bebek iste bütün bebekler aynı abartıp başkasının bebeğini öpüp mıncıklamanın anlamı yok diye düşünüyorum

Kimse dikkat etmezse ben de derim dayanamam. Gormemisin cocugu olmus desinler isterlerse evet gormedim napayim:/ ben de dudaktaki ucuktan bebek olmus Allah korusun diye isliyorum simdiden. Bir de Kartal bebegi anlatiyorum yenidoganken mikrop kapti kalp nakli oldu Allah muhafaza.
Kendimi gördüm bir an ben de görmemisim diyorum kendime :KK49:

Kontrolden geldik bizde. Çok az sancım çıktı ama normal dedi pek hareket etmemiş dedi gerçi doktor. Evde kıpır kıpır halbuki:KK48: Hala dönmemiş bu arada 39. Haftaya kadar bekleriz ödenmezse sezeryan dedi bakalım dua edin kızlar döner inşaallah:KK16:

Kizlar dogum yaklastikca ben biraz pimpirikli oldum sanirimo_O eger sezaryen olursam bebegimi benden once odaya goturmesinler istiyorum. Benden once kimse gormesin, dokunmasin vs:/ sadece esime guveniyorum bir tek onun kucaginda gormek istiyorum ilk anda.

Bir de aile buyukleri bebegi öpecek falan diye endiseleniyorum. Öpmeyin denir mi? Esim biraz abartili buluyor bu halimi ama yavas yavas ona da anlatiyorum bagisikligi yokken biz bile opemeyiz ufacik mikrop hasta eder vs diye. Ama o gunu dusundukce bir garip oluyorum koruma icgudusuyle kimseye veremem gibi geliyor :KK43:
Aynısı bende de var ve diyemem de öpmeyin diye off.. Ama belki de bilinçlidirler bu konu da diye ümid ediyorum

Kontrolden geldik bizde. Çok az sancım çıktı ama normal dedi pek hareket etmemiş dedi gerçi doktor. Evde kıpır kıpır halbuki:KK48: Hala dönmemiş bu arada 39. Haftaya kadar bekleriz ödenmezse sezeryan dedi bakalım dua edin kızlar döner inşaallah:KK16:
İnşallah canım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim ☺️

Kimse dikkat etmezse ben de derim dayanamam. Gormemisin cocugu olmus desinler isterlerse evet gormedim napayim:/ ben de dudaktaki ucuktan bebek olmus Allah korusun diye isliyorum simdiden. Bir de Kartal bebegi anlatiyorum yenidoganken mikrop kapti kalp nakli oldu Allah muhafaza.
Vallahi canm kimsenn dedgi umrumda degil kaynanama dicm gelenler opmesin benim bebegim yeni dogmus kimsenn opmesni istemyrm daha minnak mikrop kapar kim ne dusunrse dusunsn kizimdan daha onemli degil kimse sende kimseye takma kaynanani tembihle esinide cnm

kızlar benim çocuk odası olacak odamdaki perdeyi eşim tıkıştırarak diğer perdelerle yıkamış. Çıktığında kırış buruştu ve açılmadı, ıslak yıkadık astık, sıktırmadık, ıslak ütüledik ama nafile. Annem düzelmez o dedi ama yeni perde de hiç yaptırasım yok. Var mı bir çözümü bunu düzeltmenin sizce?
canım perde için ütü spreyleri satılıyor onlardan deneyebilirsin

Ahaha onu bende düşünmedim değil bu sefer öyle mi yapsam :KK45:
Bence cok mantikli hem kimse alinmaz:KK48:
Bende odaya götürmelerini istemiyorum söyliycem de hemşireye benimle beraber bebegi çıkarın diye hatta kucagımda çıkmak istiyorum ameliyathaneden öyle kişilet gördüm inşallah istegimi kabul eder hemşireler sıkıntı çıkmz
Insallah ben de oyle istiyorum ya benimle ya benden sonra getirsinler bebegimi:KK51:
Kurban belli eşler aynen ben de eşime dicem desin herkese. Değil öpmek ilk zaman kucaktan kucağa dolaşmasını bile istemiyorum. Ablam doğum yaptı yeni hiç ellemedim bebeği. Haftaya kucağıma alırım az büyüsün severim.bebek iste bütün bebekler aynı abartıp başkasının bebeğini öpüp mıncıklamanın anlamı yok diye düşünüyorum
Aynen oyle bebek iste opmeyle ne anlicaklar zaten kus kadar:KK43:
Kendimi gördüm bir an ben de görmemisim diyorum kendime :KK49:
Gormedim valla:KK48: kac yil sonra gelecek insallah ilk bebis:nazar:
Aynısı bende de var ve diyemem de öpmeyin diye off.. Ama belki de bilinçlidirler bu konu da diye ümid ediyorum
Esin ya da bir yakinin desin canim sen diyemezsen yazik kuzulara, insallah bilincli olur herkes:dua:
Vallahi canm kimsenn dedgi umrumda degil kaynanama dicm gelenler opmesin benim bebegim yeni dogmus kimsenn opmesni istemyrm daha minnak mikrop kapar kim ne dusunrse dusunsn kizimdan daha onemli degil kimse sende kimseye takma kaynanani tembihle esinide cnm
Kendi anneme soyledim gorumceme de citlatirim canim gelenleri uyarirlar. Kim ne derse desin valla :KK12:

Kendi anneme soyledim gorumceme de citlatirim canim gelenleri uyarirlar. Kim ne derse desin valla :KK12:
Canm ben annemle konusmafgm icin kaynanama solerm zaten lafi esirgemem derim kimse opmesin esimede derim kimse opmesin opmezler herlde openede laf sokarm yani hele cocgma brsy olsun allah korusun cekecgi var opennn benden 9 ay ben kahrini cekmisim biri geleck cocugumu hasta etck olay ckartrm vallaho

benimki de tam tersi bir baş aşağı bir yukarı duruyor. bence o da dönüyordur ama ultrasonda denk gelmiyordur

kızlar bebeği öperler diye bu kadar çok kafaya takmayın ben hiç yeni doğan bebeği şapur şupur öpenle karşılaşmadım. ilk doğum yaptigimda akrabalara yakındık gelenim gidenim çok oldu ama öyle kucağına alıp da öpen olmadi ..zaten bebişler ilk doğduğunda günün çoğunu uykuda geçiyor gelen de şöyle bir bakıyor o kadar. yani akrabalar da eğitimli falan değil yani çoğunun okuma yazması bile yoktu o yüzden şimdiden bunları düşünüp stres olmayın

Canm ben annemle konusmafgm icin kaynanama solerm zaten lafi esirgemem derim kimse opmesin esimede derim kimse opmesin opmezler herlde openede laf sokarm yani hele cocgma brsy olsun allah korusun cekecgi var opennn benden 9 ay ben kahrini cekmisim biri geleck cocugumu hasta etck olay ckartrm vallaho
Tabiki canim bizden cok kimse dusunemez. Opme dedigin halde de opmezler artik diye dusunuyorum.
kızlar bebeği öperler diye bu kadar çok kafaya takmayın ben hiç yeni doğan bebeği şapur şupur öpenle karşılaşmadım. ilk doğum yaptigimda akrabalara yakındık gelenim gidenim çok oldu ama öyle kucağına alıp da öpen olmadi ..zaten bebişler ilk doğduğunda günün çoğunu uykuda geçiyor gelen de şöyle bir bakıyor o kadar. yani akrabalar da eğitimli falan değil yani çoğunun okuma yazması bile yoktu o yüzden şimdiden bunları düşünüp stres olmayın
Iste ben denk geldim o yuzden endiseleniyorumo_O eltimin cocugunu dogdugu gun hastanede openler oldu benim icim gitti. Eve gelen ziyaretciler opmeye kalkmaz bence de uzaktan bakarlar ama yakinlar opmek isteyebilir. Onlari da uyaririz artik napalim=)

Bir de mevlitlerde de kucaktan kucaga gezdirip openler oluyor:KK17: insallah bizlerin etrafinda olmaz o kisilerden:KK51:

Açıkcası sezeryana meyilliyim korkuyorum bazen bebek çok hızlı ve seri tekmeliyor alt tarafı o vajina kemiğinede sancı giriyor ozaman vay anasını diyorum 2kglik bebenin attığı tekmeden sanki ikiye ayrılacakmışım gibi acı verdi Doğum sancısını düşünemiyorum
ben de ayni sekilde hamilelikte kabizkiktan cok sanci cektim baslarda kim bilir normal dogum nasildir dedim.hele ki bi gun o kadar sancilandim ki hemen hastaneye kostuk.lavman yapildi öldüm öldüm dirildim hic unutamiyorum o animi 1 ssat tuvalette ter doktum sanki dogum yaptim.o ondan sonra aman aman normal dogum falan istemiyorum dedim.
iliski sirasinda bile agri ceken biriyim bi de ben.hele normal dogumda ne kadar sanci cekerim tahmin edemiyorum

Back
X