• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Walla bazı insalara her iki doğumda ölüm gibi gelir. Bunye meselesi ama bazilari hemen toparliyolar. Ben insallah sezeryan ile yoluma devam ederim . Doktoruma hala söyleyemedim normal doğumcu çok fazlasıyla. :)))
soyle cnm bi an once sen bayagi ilerlemissin eger sezeryande karar kilarsaniz 38 bitince aliyolar genelde.benim doktorum oyle dedi bana.
doktorun normal dogumcu olabikir ama seni en iyi sen bilirsin sem zorlandiktan sonra doktor ne yaoarsa yapsin olmayinca olmaz.cekinme hic bi sekilde.cekincek bisey yok ki.basta seni ikna etmeye calisir belki ama sen ben kararliyim dersen bisey diyemez.iş bizde bitiyo sonucta cnm

Kizlar dogum yaklastikca ben biraz pimpirikli oldum sanirimo_O eger sezaryen olursam bebegimi benden once odaya goturmesinler istiyorum. Benden once kimse gormesin, dokunmasin vs:/ sadece esime guveniyorum bir tek onun kucaginda gormek istiyorum ilk anda.

Bir de aile buyukleri bebegi öpecek falan diye endiseleniyorum. Öpmeyin denir mi? Esim biraz abartili buluyor bu halimi ama yavas yavas ona da anlatiyorum bagisikligi yokken biz bile opemeyiz ufacik mikrop hasta eder vs diye. Ama o gunu dusundukce bir garip oluyorum koruma icgudusuyle kimseye veremem gibi geliyor :KK43:

Bende odaya götürmelerini istemiyorum söyliycem de hemşireye benimle beraber bebegi çıkarın diye hatta kucagımda çıkmak istiyorum ameliyathaneden öyle kişilet gördüm inşallah istegimi kabul eder hemşireler sıkıntı çıkmz
Tam olarak bende böyleyim asla benden önce odaya gitmesini istemiyorum kimse öpmesin korkuyorum Allah korusun neler okuyoruz görüyoruz :(

Benim hayalim ben odaya geçince bebeğimi bana hemşireler değilde eşim getirsin çok istiyorum ya ❤️ Kucağında böyle

ben de ameliyat sirasinda bebegi bana gosterirlerken hemsire telle ceksin cok istiyorum yapar insallah ya.

Yay onu bıraksa da başak ablası hep sahiplenir iyi ablalık yapar için rahat etsin canım . Odasını toparlamasa, sana yardım etmese ablası yardım eder öğretir herşeyi kardeşine gayet güzel anlaşırlar :) başakla oğlak zaten anlaşırlar uyumlu kişiliklerdir. Burçlar bir yana inşallah evlatlarımız kendine bize hayırlı olsunlar hep böyle dua ediyorum :)

Çok rahatlattın içimi saolasın canım. Benim şu an en büyük endişem kızımın yeni kardeşten olumsuz etkilenmemesi inş bu dönemi sağlıkla atlatırız. İnş hayırlı evlat olurlar, kızımın maşallahı var zaten en büyük motivasyon kaynağım o.

kizlar benim gibi cok amacli dolap almayip almak isteyenlere tavsiyem modalifedan alabilirsiniz.
ilgilerini bayagi begendim ben.kargoyla geldi gayet de guzel paketlemisler cok begendik.esim kurdu.fiyat da cok cok uygundu.
sira geldi minnos giysilerini yikamaya :-)

Ben yaşamadım ama preeklampsi için takipte kalmak lazım , protein kaçağı ve tansiyon yüksekliğiyle belli ediyor kendini. Sürekli ölç canım tansiyonunu çok geçmiş olsun

Doktorumda öyle dedi günlük tansiyon takibi yap dedi :( bugün ölçtüm 12 9 geldi ama korkuyorum bişi olacak diye ödem de var çünkü

Bundan ben de endişe ediyorum gerçi zaten tansiyon ilacı kullanıyorum, ama ellerim ve yüzümde şişlik oluyor yine de. Yarın kontrolde sorarım artık :KK43:

Ayaklarım çok şiş sag ayagım daha fazla şiş benimde kasıklarım agrıyınca doktora mesaj attım oda idrar tahlili istedi tanaiyonumu sordu sonucu görünce bende ölçtüm söyledim tanaiyon takibi yap yükselirse gel hemen dedi :(

Protein kaçagı önemli canım çok dikkat et kendine yeme içme çok önemli bu durumda gerçekten
gebelik zehirlenmesi geçirilebiliyor eltimden biliyorum idrarda protein kaçagı vardı tansiyonuda yükseliyordu ama yeme içmeye dikkat etmedi tansiyonu hep yükseldi ayakları falan çok şişti zehirlenme geçirdi 28+4 de sezeryan oldu
Seni korkutmak için yazmadm canım ama mutlaka dikkatli ol diye yazdım allahım yardımcımız olsun çok kafaya takıp bebişide strese sokma ama dikkatlide ol canım

Yeme içme nasıl olacak neyden olurmuş ki acaba dikkat etsem 3 haftam kaldı zaten şurda erken gelsin istemiyorım da hiç :( Allahım korusun hepümizin bebişlerini

Canim bende de 29.haftada cikmisti. İdrarda protein bazen hamilelikte çıkabiliyormus. Her zaman gebelik zehirlenmesinin isareti degilmis ama takip edilmesi lazim. İhmal etme bi kac defa yapılsın idrar tahlili

Herhangi özel birşey yaptınız mı peki yapmam gereken kullanmam gereken bişey var mı

Ayaklarım çok şiş sag ayagım daha fazla şiş benimde kasıklarım agrıyınca doktora mesaj attım oda idrar tahlili istedi tanaiyonumu sordu sonucu görünce bende ölçtüm söyledim tanaiyon takibi yap yükselirse gel hemen dedi :KK43:
Benim evde tansiyon aleti yok, ödem için bol su içmek iyi geliyormuş ben buna dikkat ediyorum. Bir de yemek harici tuz kullanmıyorum. Mesela sabah yumurtaya domates e falan hiç tuz atmıyorum. Zeytin de 3 taneye düşürdüm.
Sona yaklaştıkça sorunlar da artıyor gibi yaa, Allah hayr eylesin inşallah :(

Benim evde tansiyon aleti yok, ödem için bol su içmek iyi geliyormuş ben buna dikkat ediyorum. Bir de yemek harici tuz kullanmıyorum. Mesela sabah yumurtaya domates e falan hiç tuz atmıyorum. Zeytin de 3 taneye düşürdüm.
Sona yaklaştıkça sorunlar da artıyor gibi yaa, Allah hayr eylesin inşallah :KK43:

Tuvalet korkusundan suyu çokta tüketmiyoeım en büyük hatam bu galiba dikkat edeyim ben biraz

Yeme içme nasıl olacak neyden olurmuş ki acaba dikkat etsem 3 haftam kaldı zaten şurda erken gelsin istemiyorım da hiç :KK43: Allahım korusun hepümizin bebişlerini
Eltime doktor yediklerinde sıfır olcak tuz dedi knorr kullanma tuzsuz ye herşeyi dedi eltim tatsız tuzsuz oluyo dedi tuz attı yedi dinlemedi yani su içmedi hiç

Kızlar sizinde su gibi akıntınız geliyor mu benim ara ara oluyordu kontrole gittiğimde doktora sordum su kaçağı mi diye test yaptik değilmiş ama yine oldu ve çok rahatsız edici dışardayım şuan ve pantolondan belli oluyor

soyle cnm bi an once sen bayagi ilerlemissin eger sezeryande karar kilarsaniz 38 bitince aliyolar genelde.benim doktorum oyle dedi bana.
doktorun normal dogumcu olabikir ama seni en iyi sen bilirsin sem zorlandiktan sonra doktor ne yaoarsa yapsin olmayinca olmaz.cekinme hic bi sekilde.cekincek bisey yok ki.basta seni ikna etmeye calisir belki ama sen ben kararliyim dersen bisey diyemez.iş bizde bitiyo sonucta cnm
Haftaya bu konuyu konuşmam lazım doğru söylüyorsun. Çekingen bi insan olduğum için durumun böyle olmasında sorumlu benim. Veya hiç soyleyemicem normal doğum yaptircak :olamaz: :)) Haftaya konuşulması gerek. 38 bittiğinde alıyorlarsa eğer. Eşimde normal doğum olsun sezeryan sonra hep ağrı oluyomus diyo. Sana bi normal doğum videosu açarım dedim görürsün sen normal doğumu dedim. Doğuma da giricek bu cesareti nerden aliyo bilmiyorum :KK45:

Ki
Kızlar sizinde su gibi akıntınız geliyor mu benim ara ara oluyordu kontrole gittiğimde doktora sordum su kaçağı mi diye test yaptik değilmiş ama yine oldu ve çok rahatsız edici dışardayım şuan ve pantolondan belli oluyor
Benimde geliyor iki gundur bianda akıyor dun dr gittim suyu iyi dedi demekki aknti deglmis

Back
X