- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #37.361
Canim gozun aydin inan bende bu konuyu sorucaktim benim bebegim de hic uyanmiyor o yuzden beslenemiyor dogum kilosundan bayagi fazla vermis bir gun hastane de yatirdik doktor da anlamadi universite hastanesine goturun dedi pazartesini bekliyorum eger kilo almamissa goturecez bana diyorlar zorka uyandir sanki ben yapmiyorum soyuyorum mincikliyorum ama uyanmiyor yani dusun hangi anne der gaz yapan seyleri yiyeyim belki gazi olurda uyanir ben de kasim annelerine sorucam bakalim ayni durumu yasuyan var miKızlar mesajlar cok birikmiş okuyamadım okucam hepsini . Dogum yapan anneler hayırlı olsun .
Bende pazartesi sezeryanla doğum yaptım . Beklediğimden daha kolaydı . Bebişin sağlığı gayet yerinde . Ama bebek uykudan gozunu açmıyor cok sukur sarılıgı falan yok ama uyandıramıyoruz bebeği onca çabaya . Geçen gün uyandırıp emziremediğim icin açlık şekeri düşmüş mama da veriyorum o yuzden ara sıra . Böyle bi durum yasayan var mı bebek uyanmıyo dolayısıyla besliyemiyorum cok zor uyandırıyoruz . Meme de hemen uyuyakalıyor . Doyup doymadıgını nasıl anlıcam bılmıyorum zormus gerçekten hele bide lohusa pskolojısıyle hepten daraldım