2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar mesajlar cok birikmiş okuyamadım okucam hepsini . Dogum yapan anneler hayırlı olsun .
Bende pazartesi sezeryanla doğum yaptım . Beklediğimden daha kolaydı . Bebişin sağlığı gayet yerinde . Ama bebek uykudan gozunu açmıyor cok sukur sarılıgı falan yok ama uyandıramıyoruz bebeği onca çabaya . Geçen gün uyandırıp emziremediğim icin açlık şekeri düşmüş mama da veriyorum o yuzden ara sıra . Böyle bi durum yasayan var mı bebek uyanmıyo dolayısıyla besliyemiyorum cok zor uyandırıyoruz . Meme de hemen uyuyakalıyor . Doyup doymadıgını nasıl anlıcam bılmıyorum zormus gerçekten hele bide lohusa pskolojısıyle hepten daraldım
Canim gozun aydin inan bende bu konuyu sorucaktim benim bebegim de hic uyanmiyor o yuzden beslenemiyor dogum kilosundan bayagi fazla vermis bir gun hastane de yatirdik doktor da anlamadi universite hastanesine goturun dedi pazartesini bekliyorum eger kilo almamissa goturecez bana diyorlar zorka uyandir sanki ben yapmiyorum soyuyorum mincikliyorum ama uyanmiyor yani dusun hangi anne der gaz yapan seyleri yiyeyim belki gazi olurda uyanir ben de kasim annelerine sorucam bakalim ayni durumu yasuyan var mi

Gece bende dogum yapanlar kervanına katildim suyum geldi acil sezeryana alindim bebeğim kakasını yapıp yemiş ve nefes alışverişi çok hızlı olduğu için yoğunbakımda dua edin biran evvel kavuşalim kızlar Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsin
Hayirli olsun canim sagsalim kavusun insallah bir an once:dua:
Kızlar mesajlar cok birikmiş okuyamadım okucam hepsini . Dogum yapan anneler hayırlı olsun .
Bende pazartesi sezeryanla doğum yaptım . Beklediğimden daha kolaydı . Bebişin sağlığı gayet yerinde . Ama bebek uykudan gozunu açmıyor cok sukur sarılıgı falan yok ama uyandıramıyoruz bebeği onca çabaya . Geçen gün uyandırıp emziremediğim icin açlık şekeri düşmüş mama da veriyorum o yuzden ara sıra . Böyle bi durum yasayan var mı bebek uyanmıyo dolayısıyla besliyemiyorum cok zor uyandırıyoruz . Meme de hemen uyuyakalıyor . Doyup doymadıgını nasıl anlıcam bılmıyorum zormus gerçekten hele bide lohusa pskolojısıyle hepten daraldım
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah:dua:

Benim bebeği doğumhanede havluyla sildiler
Vücudunda kan yoktu verniks tabakası da azdı zaten
Ama kafası kanlıydı
Kafasını sildiler bi kaç gün kanlı kaldı ben saçlarını tarayınca kuruyup yapılmış olanlar pul pul döküldü
3. gün göbeği düştü :KK70: 5. Gün yıkadım
Kıvrım yerlerinde verniks kalmıştı
Gobegine bir sey yaptin mi canim. Ne dedi bakim konusunda doktor

Ayaklarını ılık suya tutun hemen uyanır minik. Biz öyle yaptık dürtüklemeyle filan uyanmıyordu. Doyduğunu kakasından anlayacaksın dedi hemşire. Once siyah kaka gelip icini bosaltiyor sonra gelen sari kkakalar senin sutunmus

Bende senin gibiyüm saatlerce uyuyordu ilk başlarda uyudugu için beni emmiyordu. Sonra sonra biraz açıldı ama bu seferde mamaya alıştı artık emiyor ama yinede mamayı istiyor. Aglamasını bekliyorum gece önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Gündüz de 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ayagını gıdıklayın çizin tırnagınızla uyanırsa emziriyorum uyanmazsa mama veriyorum mecburen :KK43:

İşte bende ondan korkuyorum . 2 gunlukken emmedi emmedi 3 saat uyandırmaya calıstık uyanmayınca hastaneye goturduk açlık şekeri düşmüştü . Doktor mama da verin memeyide verin dedi . Mümkün oldukca emzirmeye calısıyorum ama uyanmayınca mecbur uykusunda ya mama yada sağıp süt verıyorm cok zor gerçekten uyanmayan bebekte .

Canim gozun aydin inan bende bu konuyu sorucaktim benim bebegim de hic uyanmiyor o yuzden beslenemiyor dogum kilosundan bayagi fazla vermis bir gun hastane de yatirdik doktor da anlamadi universite hastanesine goturun dedi pazartesini bekliyorum eger kilo almamissa goturecez bana diyorlar zorka uyandir sanki ben yapmiyorum soyuyorum mincikliyorum ama uyanmiyor yani dusun hangi anne der gaz yapan seyleri yiyeyim belki gazi olurda uyanir ben de kasim annelerine sorucam bakalim ayni durumu yasuyan var mi

Aynen öyle doktora göre cok basit sıkın uyandırın diyo bebegı dövuyoruz resmen uyanmıcsğı varsa gene uyanmıyo. Bılmıyorum bakalım napıcaz . Yarın tam bi haftalık sağlık ocağına götürcem topuk kanı icin tartarlar mı acaba. Allah yardımcımız olsun

Ayaklarını ılık suya tutun hemen uyanır minik. Biz öyle yaptık dürtüklemeyle filan uyanmıyordu. Doyduğunu kakasından anlayacaksın dedi hemşire. Once siyah kaka gelip icini bosaltiyor sonra gelen sari kkakalar senin sutunmus

Canım ilk gunler hep sıyah kakaydı. Sımdı sarıya döndü gunde en kotu 5 6 kez sarı kaka yapıyorux. Bılmıyorum ki inşallah doyuyodur

Biz 2 günlük olduk. Hala kakalı bez sayısı az cişli bez yok denecek kadar. İlk gün normal demişlerdi, Bizim gibi olan var mı? 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Geceleri gaz sancimiz da oluyor.
canım hiç mi yapmıyor kakasini..çiş de önemli günlük kaç kere değiştiriyorsun dolu olarak. bebeğin doyduğunu gösterir çünkü olmazsa bir doktora danış

Doktora mesaj attım tarif ettim nişan değildir o dedi. Tam emin olamadı. Hastaneye git ebe muayene etsin doğumhaneye in dedi. Hazırlandık çıkacağız birazdan bakalım
bence hiç strese girme nisan olsa bile doğum başlamıyor hemen..bir de sana tavsiyem acilman ya da sancı yoksa yatış yapıp da suni sancı verilmesini kabul etme..evde bekle doğumunu en konforlusu:KK66:

Aynen öyle doktora göre cok basit sıkın uyandırın diyo bebegı dövuyoruz resmen uyanmıcsğı varsa gene uyanmıyo. Bılmıyorum bakalım napıcaz . Yarın tam bi haftalık sağlık ocağına götürcem topuk kanı icin tartarlar mı acaba. Allah yardımcımız olsun
Aynen oyle canim insallah cok kilo kaybetmemistir insallahhh duzelirler

bence hiç strese girme nisan olsa bile doğum başlamıyor hemen..bir de sana tavsiyem acilman ya da sancı yoksa yatış yapıp da suni sancı verilmesini kabul etme..evde bekle doğumunu en konforlusu:KK66:
Aynı fikirdeyim aslında ama Bugün gelen o koyu akıntı etrafında şeffaf su da vardı. Acaba suyum da mo gelmeye başladı diye stres yaptım. Nişan önemli değil pek ama su gelirse 24 saat içinde alınması gerekiyor

Aynı fikirdeyim aslında ama Bugün gelen o koyu akıntı etrafında şeffaf su da vardı. Acaba suyum da mo gelmeye başladı diye stres yaptım. Nişan önemli değil pek ama su gelirse 24 saat içinde alınması gerekiyor
aynen canım ona bir baktir da genelde hastanelerde aceleci davranıyor doktor ve ebeler.durduk yere doğumu başlatıyor bu da hem anneyi hem bebegi strese sokuyor..sen bir muayene ol için rahat eder en azından

Back
X