Belki senin çocukların kolay büyüyordur canım vAkit ayırabiliyorsundur görümcemin iki oğlu var ne bebekliklerine uykusuzluk hastalık gördü ne büyüdüklerinde öyle güzel çocuklar ki valla kızım şuan 2 aylık huysuz saatlerce sallarsan uyur geri kalanı kucakta yani belki emmesi uykusu düzenli bir bebek olsa dediğin gibi olur peşpeşe yap beraber büyüt benim oğlumda çok ilgi bekleyen bir bebekti en son durmadı duvara çivi takıp beşik kurduk zor büyütüyorum ben zaten çocuk gelişimi mezunuyum oğlumla çok güzel etkinlikler kitaplar aktiviteler yaptık ve sonucunu aldık sınıf birincisi oldu ilk okumayı yazmayı öğrenenlerin içinde oğluma küçük yaşta sorumluluk vermedim mesela kardeşine bak kardeşinle oyna gibi çocuk çocukluğunu yaşadı oğlumun arkadaşlarının anneleriyle biryere giderdik küçük çocuğu olanlar bizimle sinema piknik gibi aktivitelere katılamadı katılanlarda kardeşi durmuyor diye erken ayrıldı yanımızdan ağlata ağlata büyüğünü eve götürüyorlardı kardeşin durmuyor hadi eve diye çok üzücü bence