2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
A Ayisima canm mama sandalyesi indirimini soran sen miydin yaa? E bebekte joie yine indirime girmiş. Bizim aldığımız fiyattan bir tık pahalı ama. Ben 290’a almıştım bu modeli.
Teşekkür ederiö canım mağazada gidip bir bakayım .. fiyatına göre inmiş baya tabi sizin baya uyguna gelmişti :)

Bu arada rüya öğünü gerçekten işe yarıyor galiba 🥳🥳 dün 11 de gece uykusuna geçti 3 gibi ben uyandım baktım uyuyor aldım emzirdim. 6 buçukta kalktı. Sonra tekrar uyudu ama bizim için ilkti bu kadar uzun süreli uyku 🤗

Kızlar instagramdan beni ekleyip mesaj atmayanlar kim olduğunu mesaj atsın bilmiyorum kim kim ☺️

Bu arada rüya öğünü gerçekten işe yarıyor galiba 🥳🥳 dün 11 de gece uykusuna geçti 3 gibi ben uyandım baktım uyuyor aldım emzirdim. 6 buçukta kalktı. Sonra tekrar uyudu ama bizim için ilkti bu kadar uzun süreli uyku 🤗
Maşallah cNım inşallah hep böyle gider. Gitmese de sen kararlı ol pes etme. Alışacaktır mutlaka ♥️

Bizimde kafası sıcak oluyor ateşini ölçüyorum koltuk altından 35lerde kafası sıcak olunca yine de ateşi olmuş oluyormu ki ? Dişin çıktığını nasıl anlıycam diş yerleri beyaz ellerini ısırıyor emziği hiç sevmedi tutmuyor ama uyuyturken zorla veriyorum onu dA ısırıyor acaba diş çıkmanın sancılarımı bilemedim bende
Bizdwde bu sancılar wardi kafasi yaniodu doktor dis dedi bide dis etleri beyaz bizimkinin

Bebeğiniz gündüzleri kaç saatte bir acıkıyor? Biz geçen ay 2,5 saate kadar çıkarmıştık ama şimdi yine saat başı acıkıyor. Uyusa bile 1 saat sonra acıkıp uyanıyor. Bütün günüm kızı doyurmakla geçiyor. Bir yandan çok şükür yiyor işte ne güzel diyorum ama bir yandan da çok sıkıldım bu durumdan
Son 3 gündür yemesi biraz düzeldi daha az yiyordu not alıyorum yediklerini. Bugün ki durum budur.
Gece 3 ,5:30 ve 7:30da emdi
9:30 90lik anne sütü
11 60lik mama
14 80lik anne sütü
16:30 60lik mama
18:30 60lik mama yaptım içmedi daha 😤

Maşallah cNım inşallah hep böyle gider. Gitmese de sen kararlı ol pes etme. Alışacaktır mutlaka ♥
İnşallah canım🙏 Aslında uyuyor da çok düzensiz şu sıralar ya gece üçte yatıyor 11 e kadar ya 9 da yatıyor 6 ya kadar. Ve kısa süreli 2 saatte bir en geç kalkıyordu 😕

Son 3 gündür yemesi biraz düzeldi daha az yiyordu not alıyorum yediklerini. Bugün ki durum budur.
Gece 3 ,5:30 ve 7:30da emdi
9:30 90lik anne sütü
11 60lik mama
14 80lik anne sütü
16:30 60lik mama
18:30 60lik mama yaptım içmedi daha 😤
Canım yine iyi aralarda en az 2 saat var sizin. Öyle olsa razıyım.

Back
X