- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.761
Kızlar adres verenleri ekledim ben instagramdan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bazı ilaçlar da var hepsinde Yok. Doktor uyarırdı sonuçta emzirdiğini biliyor canımİşte ben yaptım geldim emzirdim 2 3 kere yan etkisi olsa doktor derdi diyorum
aysegul_55_ay adresim canımKızlar adres verenleri ekledim ben instagramdan...
Ay bende ekliyimaysegul_55_ay adresim canım
Kızlar adres verenleri ekledim ben instagramdan...
Evdeki ölçüme göre 7200 falan benim. Perşembe doluyor 3 ay. Doktorda kaç çıkacak bakalımkızlar 3.ay i kaçar kilo yada gramla tamamladınız
Canm ben 90 cc mama verdiğim zaman da aynı şekilde acıkıyor çıldırıcam. Allahtan geceleri 3-4 saatte bir uyanıyor.Bizde öyleyiz geceleri 2 saatte bir gündüzleri saat başı göğüsler dolamıyor bile sütüm mü yetmiyor diycem ama kaka çiş yapıyor hergün
1970 doğum kilosuydu 1800’e kadar düşmüştük. 3.ayı 4550 ile tamamladık. 1 hafta sonra 4 aylık oluyoruz.kızlar 3.ay i kaçar kilo yada gramla tamamladınız
Ekledim onu da
Maşallah cNım inşallah hep böyle gider. Gitmese de sen kararlı ol pes etme. Alışacaktır mutlakaBu arada rüya öğünü gerçekten işe yarıyor galibadün 11 de gece uykusuna geçti 3 gibi ben uyandım baktım uyuyor aldım emzirdim. 6 buçukta kalktı. Sonra tekrar uyudu ama bizim için ilkti bu kadar uzun süreli uyku
![]()
Bizdwde bu sancılar wardi kafasi yaniodu doktor dis dedi bide dis etleri beyaz bizimkininBizimde kafası sıcak oluyor ateşini ölçüyorum koltuk altından 35lerde kafası sıcak olunca yine de ateşi olmuş oluyormu ki ? Dişin çıktığını nasıl anlıycam diş yerleri beyaz ellerini ısırıyor emziği hiç sevmedi tutmuyor ama uyuyturken zorla veriyorum onu dA ısırıyor acaba diş çıkmanın sancılarımı bilemedim bende
Son 3 gündür yemesi biraz düzeldi daha az yiyordu not alıyorum yediklerini. Bugün ki durum budur.Bebeğiniz gündüzleri kaç saatte bir acıkıyor? Biz geçen ay 2,5 saate kadar çıkarmıştık ama şimdi yine saat başı acıkıyor. Uyusa bile 1 saat sonra acıkıp uyanıyor. Bütün günüm kızı doyurmakla geçiyor. Bir yandan çok şükür yiyor işte ne güzel diyorum ama bir yandan da çok sıkıldım bu durumdan
İnşallah canımMaşallah cNım inşallah hep böyle gider. Gitmese de sen kararlı ol pes etme. Alışacaktır mutlaka ♥
Canım yine iyi aralarda en az 2 saat var sizin. Öyle olsa razıyım.Son 3 gündür yemesi biraz düzeldi daha az yiyordu not alıyorum yediklerini. Bugün ki durum budur.
Gece 3 ,5:30 ve 7:30da emdi
9:30 90lik anne sütü
11 60lik mama
14 80lik anne sütü
16:30 60lik mama
18:30 60lik mama yaptım içmedi daha![]()